Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:58:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 160265 пъти)
dixie
Сватбар
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #345 -:
май 29, 2012, 22:11:51 »
Val82, за тейбъл картички и номера на маси можеш да видиш тук -http://www.marthastewartweddings.com/search/apachesolr_search/table%20number
Има доста добри идеи, а също някой имат и готови pdf-и които можеш директно да разпечаташ и изрежеш, ако ти харесват разбира се!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #346 -:
май 29, 2012, 22:30:58 »
за Романс и за гл. готвач каквато е Йорданова и аз съм на мнение, че е малко по-рязка и по-студено и все пак си мисля че е наясно с това, което прави, аз държах на ресторанта и за това съм по-упорита
Активен
vania_20
Любопитен
[email protected]
«
Отговор #347 -:
май 30, 2012, 10:03:06 »
Момичета искам да си намеря пръстени за покани , само че да са дървени
ето такива :
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0+%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0&start=90&hl=bg&client=firefox-a&hs=Xde&sa=X&rls=org.mozilla:bg:official&biw=1280&bih=628&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=o98NWPHpdfsrlM:&imgrefurl=http://hotnews.bg/n/azis-poluchi-pokanata-si-za-svatbata-na-valeri-i-nikoleta.43664.html&docid=N8MEd_qrHS3VMM&imgurl=http://woman.hotnews.bg/static/uploads/content/40/IMG_9329.JPG&w=1600&h=1067&ei=883FT9-5E9GGswaZ65nOAw&zoom=1&iact=rc&dur=194&sig=109852413543565272554&page=5&tbnh=139&tbnw=200&ndsp=24&ved=1t:429,r:22,s:90,i:52&tx=64&ty=133
много нежна покана
намерих на едно място , ама 3 лв ми искат за поканата и ми се струва много за покани и за това искам поне пръстен да намеря някой ако има идеи ще се радвам да ги сподели.
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #348 -:
май 30, 2012, 21:26:06 »
Vania, първата ми асоцияция като видях картинката е пръстени за салфетки -
http://ideahobby.bg/product/577/darven-prasten-za-salfetki.html
Можеш да го декорираш с някакви изкуствени цветенца или бои от слънчоглед примерно.
Другото което ми дойде на ума е онези магазинчета по Пискюлиев, дето се продават от Троян корнизи от масивно дърво - те също имат такива халки на тях за закрепване на пердето... Малко откачено, но се надявам да съм била полезна
Активен
vania_20
Любопитен
[email protected]
«
Отговор #349 -:
май 31, 2012, 11:39:43 »
Благодаря много за информацията днес се надявам да успея да проверя тези места
)
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #350 -:
май 31, 2012, 11:49:04 »
Може да си направиш и сама с панделка/шнурче или сатен плат/ и ролка от кухненска хартия.
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #351 -:
май 31, 2012, 15:49:57 »
Здравейте, момичета,
Говорим си с dixie и се чудим за различните версии, които имаме от ритуалната зала. На мен ми казаха, че ако ще сключваме брак в събота или неделя, трябва да подпишем по-рано (предните дни) и датата на сватбата ще е в деня на подписването (а в събота или неделя се подписваме на готовото свидетелство за брак или някъде там, т.е. един вид фиктивно и датата на сватбата си е предите дни когато сме подписвали), а на нея са и казали че няма такова нещо. В събота или в неделя наистина се подписваш пред гостите в ритуалната зала и датата ти на брака си е в деня (събота или неделя). Вие какво знаете по въпроса? Може би миналите булки ще са най-полезни относно тази информация.
Благодарим Ви предварително.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #352 -:
май 31, 2012, 15:56:32 »
Цитат на: zp_70 в май 31, 2012, 15:49:57
Здравейте, момичета,
Говорим си с dixie и се чудим за различните версии, които имаме от ритуалната зала. На мен ми казаха, че ако ще сключваме брак в събота или неделя, трябва да подпишем по-рано (предните дни) и датата на сватбата ще е в деня на подписването (а в събота или неделя се подписваме на готовото свидетелство за брак или някъде там, т.е. един вид фиктивно и датата на сватбата си е предите дни когато сме подписвали), а на нея са и казали че няма такова нещо. В събота или в неделя наистина се подписваш пред гостите в ритуалната зала и датата ти на брака си е в деня (събота или неделя). Вие какво знаете по въпроса? Може би миналите булки ще са най-полезни относно тази информация.
Благодарим Ви предварително.
Ако брака ще е в събота или неделя подписвате в деня и датата на сватбата си е в събота.Няма такова нещо да подпишеш предварително и на еди каква си дата ,а в друг ден да е ритуала.
Може да подпишеш през седмицата и тогава да ти е датата а в събоат и неделя да си направиш изнесен ритуал който си е вид театър.
Активен
zp_70
Ентусиаст
«
Отговор #353 -:
май 31, 2012, 16:03:52 »
E в такъв случай мен са ме излъгали, супер
Ние наистина 100 пъти ги питахме. А може ли в събота да си подпишеш без ритуал в ритуалната зала (както може през седмицата) и да си платиш само таксата от 50 лв. ли колко беше или просто защото е събота трябва да дадеш 380 ли колко точно беше?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #354 -:
май 31, 2012, 16:07:03 »
Цитат на: zp_70 в май 31, 2012, 16:03:52
E в такъв случай мен са ме излъгали, супер
Ние наистина 100 пъти ги питахме. А може ли в събота да си подпишеш без ритуал в ритуалната зала (както може през седмицата) и да си платиш само таксата от 50 лв. ли колко беше или просто защото е събота трябва да дадеш 380 ли колко точно беше?
Има ценоразпис в работни,почивни и празнични дни.
Има значение дали ще има ритуал и какъв,дали ще има фото и видео.
По принцип можеш но цената няма да е 50 лв защото е в събота и неделя.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #355 -:
май 31, 2012, 16:16:15 »
Май големи глупости са ви наговорили лелките от ритуална
Каква е логиката да искат да се подпишете по-рано, а ритуала да е друг ден, при положение, че не го искате вие да е така, нали? Или не съм разбрала правилно ... Нашата сватба беше събота и искахме изнесен ритуал точно за да не се занимаваме с лелките и ПО НАШЕ ЖЕЛАНИЕ отидохме в петък и си се подписахме с-у 50лв. Иначе на свидетелството наистина си пише дата, на която полагате подписите си.
Активен
zp_70
Ентусиаст
«
Отговор #356 -:
май 31, 2012, 16:34:20 »
Незнам и аз не намирам логика в нещата, ама какво да се прави. Може би и ние ще изберем Вашият вариант ще подпишем в петък и ще имаме изнесен в събота (театър). Като се замислиш и 50 лв. е измама, защото по принцип било безплатно (май само 12 лв. за документи се плащало), абе изобщо голяма тъпотия.
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #357 -:
май 31, 2012, 17:46:13 »
ох, тази ритуална зала във Варна е под всякаква критика!!! Цените им са доста завишени.... а и както разбрах сега са променили някакъв закон, който преди е забранявал изнасянето на книгата(в която се подписваш) от кметството или нещо такова, т.е. вече би трябвало да можеш да се ожениш в градинка, на кей и където ти харесва и това да не е театър ...
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #358 -:
май 31, 2012, 23:59:11 »
Цитат на: zp_70 в май 23, 2012, 13:24:09
Така е kleopatra_marin но ако хората са 5-6 мисля, че е излишно допълнение към и без това големите сватбени бюджети, също така ти си плащаш достатъчно за услугата, която те извършват и няма от какво да ни е неудобно си мисля.
Ако си наема толкова много персонал, мисля че парите изобщо няма да те интересуват и едва ли ще те вълнува този въпрос. С риск да ме нападнат всички булки ще ви напиша какво е правилото, макар че другите вече отговориха и темата според мен е изчерпана. Трябва да има служебна маса с вода и безалкохолни(неограничено) и някаква храна ( не задължително да е като вашата). В противен случай ТРЯБВА да осигурявате на всеки 4 часа почивка на екипа, която да е достатъчна за едно нормално хранене + пътя до най-близката закусвалня или нещо подобно. Имайте впредвид, че никой не е за едно ядене и тази постъпка се счита за акт на уважение към тези хора, а не като ваше задължение! Фразата Плащам си достатъчно е много относителна. Аз например твърдя че в нашата фирма ВИНАГИ получаваш повече от договореното, колко повече, зависи от отношението ти. Защото не всичко е пари!
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #359 -:
юни 01, 2012, 11:16:20 »
Относно ритуална зала - живеем в един от най-скъпите градове за живеене - Варна и това си личи и по цените за сключване на брак. Всяка община си ги определя. Например, ако сключиш брак през седмицата в Аксаково е безплатно. А тук най-ниската такса (през седмицата) е 50 лв. Ритуална зала Варна предлага и изнесен ритуал - т.е. истински с техен служител, но цените ми се сториха много високи и имаше условия, които не можах да разбера как ще ми докажат, че са така. Например, ако в деня си единствена сватба с изнесен ритуал е по-скъпо и някакви си такива странни за мен изисквания
Затова ние си запазихме един надявам се слънчев Вторник през Август, когато да разпишем, а сватбата ни ще е на 01.09, с изнесен ритуал (с наш водещ) на територията на хотела
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...