Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 19:45:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 160509 пъти)
elhichka
Новак
Публикации: 10
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #300 -:
май 18, 2012, 14:44:23 »
Успокоявате ме
Те нашите кумове... Кума с милото са се уговорили като ученици още кой на кого ще кумува и като казахме, че ще се женим, той направо тръгна да се стяга за сватбата и не сме го канили официално. А понеже живеят във Виена и там ще им ходим на гости, ми се струваше редно поне поканата аджеба да им занесем, ако не друго, но в крайна сметка те са си достатъчно близки да не се трогнат толкова от празните ни ръце. Или поне така се надявам
Активен
vania_20
Любопитен
[email protected]
«
Отговор #301 -:
май 18, 2012, 14:58:19 »
Ехе това е много хубаво още от деца , направо много красива история , смятам че и с празни ръце да идете ще са много щастливи, хубаво е да си носите поканите но не е задължително, и ние още не сме дали наш @}->--ите
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #302 -:
май 18, 2012, 15:46:39 »
Здравейте момичета
Да ви кажа аз как мисля да подходя с тортата. Досега за юбилеи на родителите ми и 2 сватби (не мои
) винаги сме се доверявали на Краев Експрес (цеха във Владиславово), затова без никакво колебание, там ще си поръчам тортата. Аз обаче реших тортата, която ще разрежем пред гостите да бъде на 2 етажа, не много голяма, горе долу вече имам представа как бих желала да изглежда. За гостите, за да избегна парчета нарязани много тънко или несъразмерно, ще поръчам пастички, които ще бъдат същия цвят и вкус като тортата, мисля ще се получи добре
Активен
pipilopa
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #303 -:
май 18, 2012, 16:16:29 »
Поръчах нашата торта в Крамер, за 200 парчета излезе 500 лв, много ми харесаха на Мина Бакалова тортите, но цената ми идва висока, каза ми 1000 лв. Надявам се в Крамер да я направят хубава и вкусна
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #304 -:
май 18, 2012, 19:57:39 »
За Крамер чух, че тортите им били много вкусни, но на нас ни е малко висока цената. На мен лично много ми хареса една от техните, но беше от 5 лв. парчето.
А идеята за пастичките много ми допада. Нашият DJ ни обясни, че всъщност в чужбина било точно така, тортата, която се разрязва не е десерта за гостите, за тях си имало друг такъв. Смятам, че е много добра идея
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #305 -:
май 19, 2012, 00:15:42 »
Аз избрах да се доверя на Crazy Cake - Галина Христова. Братовчедка ми поръчва от там торти за децата и винаги са страхотни, мои прителки поръчваха кексчета с причудливи форми и също бяха доволни
) А и мини тортите на moonlight ми харесват много,освен това така няма да треперя дали персонала ще ми намали парчетата на половина:)))
Активен
vania_20
Любопитен
[email protected]
«
Отговор #306 -:
май 19, 2012, 10:27:58 »
dixie какви са цените горе долу в тази сладкарница Crazy Cake - Галина Христова и къде се намира.
Благодаря
Активен
Lalena
Любопитен
«
Отговор #307 -:
май 19, 2012, 12:51:26 »
Здравейте момичета! Нашата сватба е на 19.08 и вече е ред да се заема с поканите. Моля дайте предложения за това от къде мога да поръчам нещо интересно и на добра цена. Също да попитам някой ходил ли е в магазин в Добрич за рокля, мисля че беше San patric или нещо такова?
Активен
biba_love
Любопитен
«
Отговор #308 -:
май 19, 2012, 23:25:00 »
Здравейте моми4ета!!! :)можете ли да ми предложите хотел във Варна и околноста за първата бра4на нощ?
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #309 -:
май 19, 2012, 23:29:34 »
Момичета, дайте идея за подаръчета за гостите... Обиколих няколко сувенирни магазина с идеята да намеря нещо интересно, но не ми хареса нищо... Много се затруднявам...
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #310 -:
май 20, 2012, 04:44:20 »
biba_love, за първа брачна нощ си представям тези хотели, лично мнение не мога да дам, по други поводи съм стигала до техните сайтове, първото ми предложение ме впечатли с идеята за джакузи до спалнята и голяма тераса с красива гледка - поне на снимка, има опция за организиране на романтични вечери на терасата
http://www.modushotel.com/bg/Голям+апартамент
Второто ми предложение е доста лъскаво и скъпичко, но определено запомнящо се и със страхотен дизайн
http://www.graffithotel.com/bg/lodgement/floors/etazh_4_elementa/
На първо четене това ми изниква в главата
Но определено след тежкия сватбен ден си е плюс хотелът да е към ресторанта, където сте празнували...
За сватбени подаръчета на мен ми харесва идеята да се договорите с фотографите да ви направят няколко кадъра в деня на сватбата, да си харесате един на място и да го отпечатат с някакъв красив текст (предварително може да си оформите някаква хартиена рамка, върху която в деня да залепят снимките) - обръщение към гостите или любима мисъл за любовта, след което да се раздаде на гостите, според мен е реалистично (примерно снимат ви в 12 на обяд, до 20-21 би трябвало да са готови), имайки предвид, че повечето фотографи предлагат подобна опция за гостите с техни снимки, но без текст. И е страхотен спомен от сватбения ви ден за всеки гост. Ние подарявахме дискове с любимите ни балади, върху които беше отпечатана наша снимка. Почти на цената на обичайните сувенирчета - подарък. Ето и тема за подаръчетата с много свежи идеи:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,32426.0.html
«
Последна редакция: май 20, 2012, 04:57:22 от Milataaa
»
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #311 -:
май 20, 2012, 15:54:00 »
Много благодаря! Порових доста днес. Харесах си, надявам се да се получат нещата
Активен
vania_20
Любопитен
[email protected]
«
Отговор #312 -:
май 21, 2012, 09:27:00 »
Момичетааа имаме си оркестър
така се бях притеснила
))
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #313 -:
май 21, 2012, 21:07:08 »
Супер!
Той за тържеството ви ли ще е или за извеждането ти като булка? Питам, защото аз днес говорих с един господин, който много свежо звучеше по телефона, но става въпрос само за извеждането... Препоръча ми го m0onlight, за което съм й безкрайно благодарна
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #314 -:
май 21, 2012, 23:00:40 »
Браво, vania!
Може ли да ми кажете имена и контакти на музиканти за извеждането на булката? И ако е възможно горе-долу как вървят цените?
Това изобщо не съм го мислила още
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23