Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 19:39:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 160502 пъти)
girlinblue182
Ентусиаст
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #285 -:
май 17, 2012, 14:57:03 »
За торта, аз избрах Амбелино. На брат ми на сватбата ми се стори много вкусна, за такъв вид торта. Лека на вкус, разбира се не беше сиропирана и много красива на вид. Ако е със захарна глазура парчето от 3лв., но тези покрити с крем са по 1.80 - 2.20 лв. парчето. По мое мнение съотношението качество - цена е добро. Моя приятелка наскоро се омъжи и те ползваха техните услуги, пак ми хареса.
Нещото, с което се затруднявам в момента е акордеон и гайда, за да вдигнем съседите на крак
Някой може ли да ми препоръча към кого да се обърна, който не работи много скъпо. Благодаря предварително!
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #286 -:
май 17, 2012, 18:01:56 »
A контакти на Мина, къде се правят тези торти има ли нещо като цех, както стоят нещата с поръчките, виждам пише, че не приема поръчки във facebook някой поръчвал ли е? Цена?
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #287 -:
май 18, 2012, 09:38:34 »
Споделям опит с тази жена Мина - много е "трудна" с поръчките.
Сестра ми искаше за рождения ден на племенника ми да поръча тортата му от нея - защото нещата й са наистина красиви по снимките, а детето искаше "торта жаба" за третия си рожден ден. Сестра ми й писа мейл - изпрати й снимки - а отговора й беше много лаконичен - не била фен на
3 D тортите - също така нямало да се хване да я прави,ако не е в настроение, пък и била правила нещо подобно - не повтаряла нещата си никога щом веднъж го направи - абе все едно говориш с писател, който си е изгубил музата. И сестра ми я отдряза - реши да не се занимава с това мрънкало, а да намери решение за тортата на детето другаде. Да не е единствената в града ! В крайна сметка сестра ми се вдъхнови и направи тортата на детето сама. Стана супер
за което я поздравявам ! Мислех и аз да се обърна към Мина за моят сватбен ден - но след този случай -
! Няма да стоя до последният момент и да треперя - в настроение ли е - не е ли !
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #288 -:
май 18, 2012, 10:20:57 »
Нашата торта ни я прави Галина Христова - Crazy cakes - много сме доволни от нея и за други поводи сме поръчвали торти - всички са хубави. В албума ми има част от тях - тортата футболна топка за рождения ден на мъжа ми, сватбената торта и мини тортичките.
girlinblue182
, за акордеон и гайда мога да ти препоръчам нашите - на сватбата бяхме много доволни, защото не искахме никакви тъжни и сълзливи песни и ели, дето се превиват, когато бащата извежда дъщеря си от вкъщи. Те свирят много весело и пеят за младоженците песнички(нищо, че аз чак на записа чух за първи път, че са ми пяли, но на сватбата много неща не се виждат и чуват от вълнението
) В момента обаче контактите им не са в мен, ако те интересува, пиши ми на лични и довечера като се прибера вкъщи ще ти пратя техни контакти, цената им също беше много добра(поне миналата година)
vania_20
, ако четеш тук, искам да ти кажа, че до сега писах един дълъг пост на лични, обаче не мога да ти го изпратя, защото имаш лимит на личните съобщения
Активен
vania_20
Любопитен
[email protected]
«
Отговор #289 -:
май 18, 2012, 12:16:40 »
Извинявам се за пълната ми поща , но имах само едно съобщение , новичка съм и още не мога да вляза в час , за всеки съвет ще съм благодарна относно сватбата, прическа , грим , оркестър, от къде можем да си поръчаме хубави халки , торта, всеки съвет ще ми е от полза .
Благодаря на всички отзовали се , много съм притеснена , защото на 30 .06 , ни е сватбата , а сме до никъде
[email protected]
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #290 -:
май 18, 2012, 12:50:11 »
vania_20
,
Колкото повече постове пишеш във форума, толкова повече ти се увеличава броя на личните съобщения
Можеш да си задаваш въпросите и тук за всичко, което те интересува, ще помагаме с каквото можем
Активен
elhichka
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #291 -:
май 18, 2012, 13:26:12 »
Парчето на Мина излизало между 5-7лв. Поне така ми писа. Мен тази цена не ме устройва и затова не я и попитах дали издава сертификат, с който да ми приемат после тортата в ресторанта. Иначе видях, че по-горе са и постнали линк за страницата във Фейсбук
Активен
elizabet4eto
Сватбар
«
Отговор #292 -:
май 18, 2012, 13:32:07 »
elhichka, и аз такава цена знаех. И на мен ми идва много. Затова се пренасочих към L'amore, дано ми удовлетворят очакванията.
А какъв е този сертификат?
Активен
elhichka
Новак
«
Отговор #293 -:
май 18, 2012, 13:44:18 »
За да вкараш торта в ресторант от другаде ти трябва такъв сертификат за произход. Всички сладкарници го издават. Изискване е на ХЕИ (примерно) и без него не може да се вкарва външна торта. Това е един вид застраховката на ресторанта, ако някой нещо му стане да докажат от къде е дошъл продукта
Активен
elizabet4eto
Сватбар
«
Отговор #294 -:
май 18, 2012, 13:47:42 »
Много благодаря за информацията!
Изобщо не съм знаела, но сега вече задължително ще си поискам.
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #295 -:
май 18, 2012, 13:49:51 »
L'amore правят много красиви торти. Моите братовчедки само от нея поръчват торти за рожденните дни на децата си, но да си кажа честно, на вкус не ми се сториха кой знае какво, но наистина са много красиви. Ако те устройва цената им, едва ли ще сбъркаш
Активен
elhichka
Новак
«
Отговор #296 -:
май 18, 2012, 13:50:49 »
Аз имам нужда от идеи за подарък за кумовете
Отиваме им другата седмица на гости да ги каним, а сме с празни ръце-дори покани нямаме още
Вие как си поканихте кумовете и голям проблем ли е, ако им се даде по-късно подаръка?
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #297 -:
май 18, 2012, 14:10:21 »
Вашето нищо не е
На кумата казахме по телефона, понеже беше родила скоро, а кума беше дошъл до Варна и така го поканихме
Те не са в града и нямаше как. Поканите ни още не са готови и не сме им изпратили официална такава. За подарък решихме, че на сватбата ще си разменим, но понеже сме достатъчно близки ще си ги изберем ние, може и да си ги купим и после да си ги разменим, това не сме го измислили. С кумата се познаваме от тригодишни и сме израстнали заедно, за това не се притесняваме така да го направим.
За много хора може да е глупаво, но не искаме да се товарим излишно и с това затруднение.
Така или иначе каним близки да ни кумуват, едва ли биха се обидили, ако не отидете с подаръка да ги каните
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #298 -:
май 18, 2012, 14:15:23 »
elihichka не се притеснявай, че нямате покана. Когато нас ни каниха се обадиха на приятелят ми по телефоза, за да му кажат, че предстои сватба и искат той да им кумува. Мен не ме познаваха затова след 1 седмица се видяхме и тогава се разбрахме кое как ще бъде. Нито е имало официално канене, нито получихме покани. Всичко ставаше по телефон или когато ходихме ( понеже сега живеем в различни градове ) се срещахме и дообсъждахме нещата.
Активен
vania_20
Любопитен
[email protected]
«
Отговор #299 -:
май 18, 2012, 14:17:19 »
О много благодаря за инфото
ще се радвам много , ако ми препоръчате фризьор във Варна и халките също се колебая ходих до ателието до сладкарница Дилайт и ми казаха 50.00 лв на грам , което е супер, на всички останали места е по 65 до 76 стигнах в Хугасян и Кожухаров, което според мен не знам колко е реално , но не е по нашите възможности.
За тази торта която пишете , че парчето е от 5 до 7 лева ми се струва доста скъпо и можете да си намерите хубава и вкусна торта и на по - добра цена , но все пак всеки според чергата се разполага
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...