Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:53:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
А прическата ? - 6 - та част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А прическата ? - 6 - та част (Прочетена 230208 пъти)
cv
Ентусиаст
Публикации: 117
Re:А прическата ? - 6 - та част
«
Отговор #300 -:
октомври 24, 2012, 10:07:41 »
ето, че и моя ред дойде да пиша в тази тема
Запазих си час за сватбата при Жоро Петков. Днес трябва да се уговорим кога ще е пробната прическа.
Имам снимки с роклята, включително с пусната и прибрана коса, още не знам и аз какво искам. Задължително ще ги взема , но трябва ли да нося воала за пробата, трябва ли да нося някакви фиби, фуркети, обиците и разни такива джвъчки?
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #301 -:
октомври 24, 2012, 10:10:51 »
За воала е добре да го занесеш, ако има нещо специфично по прихващането му. Пък могат в салона да ти дадат и идеи, които няма иначе да ти дойдат на ум.
Относно обеците - също е добре да си с тях. Поне моите са по-раздвижени и фризьорката прецени, че ще е по-добре да ми открие обиците да се виждат. Оттам преценихме как да са подредени лицевите кичури
Фиби и фукрети трябва да си имат в салона
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #302 -:
октомври 24, 2012, 10:40:08 »
cv
, мен също ме прави Жоро Петков, много съм доволна. Хубаво е да занесеш воала да го види, но първо измислете прическата, а после той ще ти каже къде е добре да закачите воала, човека е пълен с идеи, но слуша и клиентите си. За другите цветчета, фиби, фуркети, той всичко си има!
Активен
cv
Ентусиаст
Публикации: 117
«
Отговор #303 -:
октомври 24, 2012, 10:49:09 »
момичета, страшни сте! много ви благодаря
Ще се чуя днес с него да се уговорим за събота, че да имам и воала с мен. Надявам се да приключим за около 2 часа, че ако мога да го запазя преди грима, че да мина всичко в един ден
Активен
krisunny
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #304 -:
ноември 22, 2012, 09:16:21 »
Момичета,отдавна се каня да споделя снимки и от моята прическа. Беше с изцяло вдигната коса и дълго до земята було, което свалих след първия танц
Прическата ми издържа цяла нощ, а аз по принцип съм с много буйна и къдрава коса. Фризьорката, която ми я направи е Нина Атанасова (за булки от района на Пловдив)
https://www.facebook.com/nina.atanasova.96?fref=ts
535894_500467179978189_1885081014_n.jpg
(52.13 KB, 416x396 - видяно 3998 пъти.)
«
Последна редакция: ноември 22, 2012, 09:22:42 от krisunny
»
Активен
krisunny
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #305 -:
ноември 22, 2012, 09:19:55 »
и още една:
308044_418316994881994_877107039_n.jpg
(74.17 KB, 720x960 - видяно 485 пъти.)
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #306 -:
декември 11, 2012, 11:45:35 »
Krisunny
Прекрасна прическа
И аз се поразрових и си бях избрала тази прическа
и си я направих в петък да ме видят кума и кумата, че ни бяха на гости - и кума рече и отсече че ми била много ежедневна прическата и не била подходяща за сватба - аз много се харесах като се видях,но мнението на кума ми се наби в главата и сега съм в чуденка - вие какво мислите. Кумата пък обясни че трябвало да е по-бухнало отгоре за да била по- празнична и направо двамата ме хвърлиха в страшна чуденка. Вие какво мислите
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #307 -:
декември 11, 2012, 14:26:07 »
на мен ми харесва, но съм забелязала наистина, че ако има було, тр да има повече обем косата, защото някак си инак под булото се губи, ако е от типа прически който си показала. Т.е не е нужно да имаш друга прическа, просто я направи малко по- бухнала
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #308 -:
декември 11, 2012, 14:35:12 »
Цитат на: emmmmmy в декември 11, 2012, 14:26:07
на мен ми харесва, но съм забелязала наистина, че ако има було, тр да има повече обем косата, защото някак си инак под булото се губи, ако е от типа прически който си показала. Т.е не е нужно да имаш друга прическа, просто я направи малко по- бухнала
Аз май финално було няма да имам поне за сега - но то всичко е предпоследно :-)) - а за по-бухнала ще видим колко ще ми порасне косата, защото се наложи доста да я поскъся и сега е средна дължина , но на етажи, понеже след раждането беше много изтощена и страшно падаше и сега с тази дължина по-бухнала няма как да стане - но дано порасне има 5 месеца дотогава :-)
Активен
emmmmmy
«
Отговор #309 -:
декември 11, 2012, 15:10:01 »
Цитат на: ELCHOOOOOOO в декември 11, 2012, 14:35:12
Аз май финално було няма да имам поне за сега - но то всичко е предпоследно :-)) - а за по-бухнала ще видим колко ще ми порасне косата, защото се наложи доста да я поскъся и сега е средна дължина , но на етажи, понеже след раждането беше много изтощена и страшно падаше и сега с тази дължина по-бухнала няма как да стане - но дано порасне има 5 месеца дотогава :-)
ако няма да имаш було, не ги слушай, прическата си ок, особено ако намериш красиви цветя или кристали за косата
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #310 -:
декември 11, 2012, 15:25:34 »
Ох благодаря ти - друго си е да го чуя и от друг - кристали вече имам - страхотни фуркети си взех от едно магазинче на една от пряките на Пиротска ( Май на Симеон ) поне нещо полезно да свърша :-)) Мисля да си взема и от тези спрейове с брокатите - макар че се чудя дали не е прекалено.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #311 -:
декември 11, 2012, 15:47:10 »
Цитат на: ELCHOOOOOOO в декември 11, 2012, 15:25:34
Ох благодаря ти - друго си е да го чуя и от друг - кристали вече имам - страхотни фуркети си взех от едно магазинче на една от пряките на Пиротска ( Май на Симеон ) поне нещо полезно да свърша :-)) Мисля да си взема и от тези спрейове с брокатите - макар че се чудя дали не е прекалено.
мен лично ми идват малко старовремски тия спрейове, едно време по поп фолк периода, ги слагаха на абитуриентите
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #312 -:
декември 11, 2012, 17:51:03 »
Цитат на: emmmmmy в декември 11, 2012, 15:47:10
мен лично ми идват малко старовремски тия спрейове, едно време по поп фолк периода, ги слагаха на абитуриентите
Ми преди две години на кумата фризьорката и сложи съвсем малко и седеше много красиво - сякаш имаше диаманти в косата, но беше малко и не се натрапваше,а само като отблясъци на светлината -стоеше много стилно - и понеже бижутата и аксесоарите за косата ми са с кристали сваровски реших че ще е добро допълнение, но ще е най-добре да пробвам че да не седи грозно все пак тя е руса , а аз съм с гарваново черна коса и може да не изглежда добре.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #313 -:
декември 12, 2012, 08:02:26 »
Черна коса и брокат- не мога да си го представя добра комбинация, но пък нищо не губиш да пробваш.
На мен прическата ми харесва, но ми идва малко по-рошава (все едно снимката е 4 часа след сватбата), но това е въпрос на възприятие. Щом си правила пробна и си се харесала, няма какво да му мислиш.
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #314 -:
декември 12, 2012, 10:29:09 »
Да за съжаление много неща, които отиват на руса коса на мен ми седят безумно, но ще опитам пък нищо не губя
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...