Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 17:26:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 154423 пъти)

Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #180 -: април 21, 2012, 16:04:54 »

Интересно ми е като някой каже дай оферта ! На какво да се даде оферта ! На декор подходящ за Боянските ливади или платото край Мадара или в ресторант "Люляците" в кв. Бенковски. За да се изготви приблизителен бюджет е необходимо да се получи някаква предварителна информация, задание, рамка, мащаб.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: април 21, 2012, 18:04:36 »

Здревейте, момичета! От доста време следя всичко свързано със сватбата  blum Моят годеж беше на 08.04. и си избрахме дата за сватбата 11.05.2013г. Още не сме си харесали ресторант, но вече от две познати чувам хубави неща за Малкия Бунарджик Wink Въпросчето ми е вие имате ли впечатления за този ресторант ? Благодаря предварително smile
Тясно, на 2 зали и за малка сватба.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: април 21, 2012, 18:08:54 »

Тясно, на 2 зали и за малка сватба.
На мен също не ми харесва,че е на зали,а и ми е много схлупен. zaikazaikova След като искаш да постигнеш римски ефект като обстановка и всичко останало то със сигурност където и да бъдете,ще се нуждаеш от доста допълнителни декори.  good  С 2-4бр римски колони примерно няма как да пресъздадеш една такава атмосфера в цялото помещение или градина.
« Последна редакция: април 21, 2012, 18:16:42 от Nina Style » Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: април 21, 2012, 18:12:36 »

uiuito, колко горе-долу ще са гостите, какъв куверт сте готови да заплатите?
По-назад има обсъждани ресторанти!
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: април 21, 2012, 18:46:52 »

Здревейте, момичета! От доста време следя всичко свързано със сватбата  blum Моят годеж беше на 08.04. и си избрахме дата за сватбата 11.05.2013г. Още не сме си харесали ресторант, но вече от две познати чувам хубави неща за Малкия Бунарджик Wink Въпросчето ми е вие имате ли впечатления за този ресторант ? Благодаря предварително smile

Добре дошла и честито за предложението!  saludo
Малкия Бунарджик е хубав ресторант. Персоналът е на ниво, храната е вкусна. Имат интересни предложения - например пирамидата от шампанско, с която се посрещат гостите. Има голяма градина, която е подходяща за сватба през лятото. Имам набито око, по лично моя преценка е за около 200 души, но мисля, че ако се изпълни по предназначение ще стане прекалено тясно... Предполагам си го виждала, ако не - има 3 отделения. Две зали - едната е по - малка с няколко масички, а другата е по - голяма и в нея има странична кръгла зала. Може да ви притесни това, че точно тази зала е малко отделена от останалата част и гостите настанени в нея може да се почувстват някак изолирани. Ако все пак изберете този ресторант, може да вместите фотото и камерата там. На някои сватби там слагат по - младите, въпрос на личен избор. Има много място за танцуване. Можете да си наемете агенция за украсата, но и от ресторанта ще се потрудят много, като те добавят балони и си имат бели калъфи, покривки и т.н.
П.п. - като куверт е 25лв., таксата за чупливост мисля, че беше 1лв. на човек, заплаща се еднократно 0.50ст. за WC на гост, няма такса за допълнителен алкохол...
Надявам се да съм ти била полезна с информацията си и който и ресторант да изберете ви пожелавам да бъде незабравимо и да сте удовлетворени от избора си!  Wink
« Последна редакция: април 21, 2012, 19:02:24 от Bride2012 » Активен
uiuito
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #185 -: април 21, 2012, 19:53:40 »

Благодаря за вашето мнение  smile гостите поне за сега ще са около 100 човека, а куверта може би около 30лв. мисля, че е добре поне сравнено с това, което съм чела като куверти. Ние главно се насочихме към този ресторант, защото много ми похвалиха облужването и съответно и факта, че разполагат с човек, който отговаря за всички ритуали. Иначе като обстановка не е точно това, което си представям за нашият ден, но пък се притеснявам от факта, че ако предпочета някой друг ресторант заради обстановката, а обслужването не е на ниво ще се получи кофти. Благодаря на булка2012  smile
Прочетох темата за ресторантите, но някой може ли да сподели повечко информация за Екзотик като обслужване как е, защото в темата имаше и коментари, че обслужването не е добро, а на мен много ми харесва обстановката там  smile
Благодаря ви предварително и се извинявам за дългият пост.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: април 21, 2012, 20:21:15 »

В Екзотик не само като обстановка,но и като обслужване са перфектни. На няколко момичета тук от форума сватбите бяха там и всичко беше повече от идеално. Целия комплекс е на ниво.  good
Активен
zaikazaikova
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #187 -: април 21, 2012, 20:35:51 »

Pachoran, мили друже! За какво ти е чак толкова интересно, че не мога да намеря агенция в Пловдив, която да ми помогне или, че не желая да съм от "масовките"? На мен пък ми е тъпо, когато искам с радост да си дам парите на някого, който ще ми предложи и мястото и декор и анимация - абсолютно всичко /аз нито имам време да търся място, и в крайна сметка това не ми е работата/. Казвам какво искам - и след като го искам толкова категорично, значи търся хора, които ще ми помогнат. Иронията ти просто е неуместна. И...за да продължа в твоя тон, сватба на Боянските ливади би било чудесно, ако беше обезпечено с електричество.../надявам се знаеш, за какво ще ни е нужно електричестно след като си сватбен гуру/.

Nina Style, благодаря за информацията - беше полезна, но от мястото, което ми даде ми отговориха съвсем друго нещо. Пиши ми на лични или на пощата, ако те интересува отговора им. Може да съчетаем нещо с теб и другата агенция, защото те са се насочили само към декорация без организация.
« Последна редакция: април 21, 2012, 20:39:51 от zaikazaikova » Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #188 -: април 21, 2012, 21:12:09 »

Капка ирония няма в моя пост, даже се радвам, че има вероятност подобна идея да се реализира. Между другото дори в Пловдив са реализирани идейни и мащабни неща, не за сватби, но какво пречи да са и за тях.
 Уважаема Г-жо, захранването е най-малкия проблем, 100 киловатов агрегат е на вашите услуги, в двора на склада ми е. Само чака булка с финансови възможности да завърти ключа на стартера. А и доста са фирмите, които са специализирани в тази област. Задоволяват капризите на световни филмови компании и считам, че една бъдеща българска булка няма да им се опре. Въпрос на желание и парички е всичко, няма незадоволен каприз до този момент.
 Има специални депа за декори, снимани са десетки продукции в България още във времето , когато вие сте ходили на детска градина. Има гардероби в няколко компании с подходящи дрехи и атрибути за няколко римски легиона. Все нищичко ще има за вас. За ваша радост има всичко готово, конструирано, изработено. Естествено има изготвен ценоразпис.

Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: април 21, 2012, 21:29:27 »

Капка ирония няма в моя пост, даже се радвам, че има вероятност подобна идея да се реализира. Между другото дори в Пловдив са реализирани идейни и мащабни неща, не за сватби, но какво пречи да са и за тях.
 Уважаема Г-жо, захранването е най-малкия проблем, 100 киловатов агрегат е на вашите услуги, в двора на склада ми е. Само чака булка с финансови възможности да завърти ключа на стартера. А и доста са фирмите, които са специализирани в тази област. Задоволяват капризите на световни филмови компании и считам, че една бъдеща българска булка няма да им се опре. Въпрос на желание и парички е всичко, няма незадоволен каприз до този момент.
 Има специални депа за декори, снимани са десетки продукции в България още във времето , когато вие сте ходили на детска градина. Има гардероби в няколко компании с подходящи дрехи и атрибути за няколко римски легиона. Все нищичко ще има за вас. За ваша радост има всичко готово, конструирано, изработено. Естествено има изготвен ценоразпис.

Много точно обяснено! Няма невъзможни неща стига да имат финансовата възможност и желание и всичко може да се получи както го искат.  good
Активен
zaikazaikova
Новак
*

« Отговор #190 -: април 21, 2012, 21:33:01 »

Уважаеми, Господине! Съветите Ви са изключително ползотворни. Декорите в киностудио Бояна са овехтели и са още от "доброто старо време", но се оказа, че ще свършат работа. А за гардероба съм се погрижила предварително.
Даааааа има няколко фирми, които са на разположение на световни филмови компании с агрегати по-мощни от вашия, който стои във влажният ви склад в двора. И как аз, 43 годишната българка булка, ще мога да изляза срещу тях....хаххахаах....аз съм толкова дребна и нищожна българска булка, че ще ме е страх да "завъртя" стартера на агрегата...
Губим си и нашето лично време и времето на хората във форума с безсмислени думи.
Активен
fbvgb
Ентусиаст
**
Публикации: 129

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: април 21, 2012, 21:44:00 »

Благодаря за вашето мнение  smile гостите поне за сега ще са около 100 човека, а куверта може би около 30лв. мисля, че е добре поне сравнено с това, което съм чела като куверти. Ние главно се насочихме към този ресторант, защото много ми похвалиха облужването и съответно и факта, че разполагат с човек, който отговаря за всички ритуали. Иначе като обстановка не е точно това, което си представям за нашият ден, но пък се притеснявам от факта, че ако предпочета някой друг ресторант заради обстановката, а обслужването не е на ниво ще се получи кофти. Благодаря на булка2012  smile
Прочетох темата за ресторантите, но някой може ли да сподели повечко информация за Екзотик като обслужване как е, защото в темата имаше и коментари, че обслужването не е добро, а на мен много ми харесва обстановката там  smile
Благодаря ви предварително и се извинявам за дългият пост.

Моля!
Хотел Екзотик също е много хубав. Много ми харесват стълбите. А самият ресторант е един такъв стъклен и се получава някаква панорамна гледка, приятно е, определено! Прозорците се отварят и се чувстваш сякаш си навън. Като обслужване - когато влезнах там си нахлух, обиколих си, но никой не дойде да попита за какво влизам. В смисъл, че в повечето ресторанти посрещат и гледат да са полезни, чувстваш се фиксиран под зоркото им око, но тук можех да им изнеса посудата без да ме забележат. Видях един сервитьор и опитах да разпитам него, но уви, не каза много и така си остана, но не и настоях за повече, понеже на мен лично не ми допадна толкова като географско разположение. Но за жалост само това мога да ти кажа, не успях да разпитам нито за цени, нито за условия. Чувала съм и положителни и отрицателни неща. Може би трябва лично да отидете с годеника ти и да поразпитате управителя каквото точно ви интересува, за да прецените дали на вас ви харесва.  Wink
« Последна редакция: април 21, 2012, 21:48:01 от Bride2012 » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #192 -: април 21, 2012, 22:00:32 »

Госпожице zaikazaikova, плановете за вашата сватба предизвикаха интереса ми. Предполагам и на други хора, които вече са прочели за тях. Сигурна съм, че когато те станат реалност, за всички ще бъде приятно да видят сватбено събитие с подобна мащабност.
 Според мен, въпреки първоначалната подозрителност, никой тук не е настроен зле към вас. Хората ви говорят съвсем реални неща.
 Сигурна съм, че можете да откриете безпроблемно професионалистите, които да осъществят събитието. Предполагам и, че те ще оценят по-дипломатично отношение от ваша страна.
  Декорите на Киностудио "Бояна" далеч не са в така плачевно състояние както си мислите. Единственото, което не разбрах и ме изненада бе, че място с площта на Амфитеатъра в Пловдив ще бъде малко като размери за една сватба. То все пак побира няколко хиляди човека.  Може би сте имали съвсем друго нещо предвид.
 Мисля, че след като имате добър финансов ресурс, би било удачна идея да потърсите подходящо място и извън България.
 И накрая - планирате ли сватбата да се осъществи изцяло в стила на античните римски? Ако е така, ритуалите в никакъв случай не биха имали обиден характер за индийци и турци. Същото се отнася и за българските. А и в крайна сметка сватбата ще се получи с лек ефект на представление (нали ще е нетрадиционна в сравнение с повечето съвременни сватби). За интелигентните хора подобно събитие би било удоволствие, а не нещо неприятно.
 Успех и задължително разкажете после!
« Последна редакция: април 21, 2012, 22:03:05 от michelle » Активен
zaikazaikova
Новак
*

« Отговор #193 -: април 21, 2012, 22:08:00 »

michelle, ще ти пиша на лични, за да не ангажирам целия форум с моята "одисея"
Активен
emotikona
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #194 -: април 21, 2012, 22:23:14 »

И как аз, 43 годишната българка булка, ще мога да изляза срещу тях....хаххахаах....аз съм толкова дребна и нищожна българска булка, че ще ме е страх да "завъртя" стартера на агрегата...
Губим си и нашето лично време и времето на хората във форума с безсмислени думи.

zai4ezai4evo, защо не си направиш сватбата на Луната?

Аз така направих ... за да не си губя времето.

Ако имаш интерес  - пиши на лични, за да ти дам  координати на ракетата - носител /фирмата - спасител/........
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: