Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 07:31:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 154221 пъти)

abozheva
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #15 -: март 07, 2012, 21:34:09 »

Здравейте момичета!

Не знам дали това е правилното място да попитам но ще се женя лятото догодина и още не съм решила кой ресторант. Натъкнах се на винарна Тодорофф - много ми се иска да намеря някой  който се е женил там или е бил на сватба там. Не мога да намеря нищо по форумите а ми изглежда много хубаво, независимо че е на 10 км от Пловдив. Ако някой  има каквато и да е информация за сватби в Тодорофф, ще съм ви много благодарна.

smile
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #16 -: март 07, 2012, 21:53:25 »

Здравейте момичета!

...винарна Тодорофф - много ми се иска да намеря някой  който се е женил там или е бил на сватба там. Не мога да намеря нищо по форумите а ми изглежда много хубаво, независимо че е на 10 км от Пловдив. Ако някой  има каквато и да е информация за сватби в Тодорофф, ще съм ви много благодарна.

smile

За винарски хотелски комплекс Тодорофф, Брестовица ли става въпрос.Ако да, това е много добро място.Аз лично имам добри впечатления от хотела, храната и виното... smile
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: март 08, 2012, 10:54:59 »

tsvet_3 аз мога да ти кажа с какво ни изненадаха нашите кумове-кумата се беше срещнала със сладкаря който ни прави тортата и вътре в тортата имахме изненада,че в тортата имаше едно сребърно ключе и сребърно сърце-достатъчно големи да не бъдат глътнати.Трябваше тези на които се паднат да им отидем след една година на гости и да си ги откупим.Сърцето символизирало сърцето на булката ,а ключа ключето ,с което младоженеца отключва сърцето на булката.Беше интересно и не беше стандартно.
това изглежда доста готино и оригинално  good
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #18 -: март 08, 2012, 18:27:27 »

tsvet_3 аз мога да ти кажа с какво ни изненадаха нашите кумове-кумата се беше срещнала със сладкаря който ни прави тортата и вътре в тортата имахме изненада,че в тортата имаше едно сребърно ключе и сребърно сърце-достатъчно големи да не бъдат глътнати.Трябваше тези на които се паднат да им отидем след една година на гости и да си ги откупим.Сърцето символизирало сърцето на булката ,а ключа ключето ,с което младоженеца отключва сърцето на булката.Беше интересно и не беше стандартно.

Това мноооого ми хареса като идея! Гучи, браво на вашите кумове!  give_rose
Активен
shorty
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: март 09, 2012, 10:36:43 »

Момичета, някой има ли представа къде мога да видя клипове от сватби, водени от DJ Дидо и DJ Миро? Те и Алекси са вариантите, на които сме се спрели към момента, но ми се иска да имам идея как работят, а не само голи препоръки  crazy
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: март 09, 2012, 14:20:53 »

shorty, и аз не успях да открия техни клипове. Бях на сватба, на която диджей беше единият от двамата и се справяше много добре, но аз все ги бъркам и вече не помня кой точно беше. Според мен се свържи с тях и поискай да ти кажат къде можеш да видиш техни клипове. Вероятно избягват да ги качват. Ако си уговориш лична среща, със сигурност ще ти пуснат записи от сватби, на които са били дисководещи.
Алекси има сайт, който предполагам си видяла, понеже не питаш за него. Аз мисля, че и тримата са добри професионалисти. Зависи кой от всички ще допадне най- много на теб и годеника ти.
Активен
shorty
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: март 09, 2012, 16:38:29 »

Да, sunset, видях сайта на Алекси и не се впечатлих особено. От другите двама нищо не съм гледала още. Просто ми се искаше да добия някаква представа за работата им, преди да им се обадя, но може би няма как...  pardon
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #22 -: март 09, 2012, 17:01:21 »

Здравейте момичета!

Не знам дали това е правилното място да попитам но ще се женя лятото догодина и още не съм решила кой ресторант. Натъкнах се на винарна Тодорофф - много ми се иска да намеря някой  който се е женил там или е бил на сватба там. Не мога да намеря нищо по форумите а ми изглежда много хубаво, независимо че е на 10 км от Пловдив. Ако някой  има каквато и да е информация за сватби в Тодорофф, ще съм ви много благодарна.

smile

Мястото действително е много хубаво. Мои познати бяха там на сватба преди около 2 години и от тях знам, че красивият комплекс е в съчетание с много добър персонал, който работи там. Естествено минало е време и дано нещата не са се променили, но според мен определено си заслужава да го посетите и да разговаряте с управител.
Успех!!
Активен
mimi84
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #23 -: март 09, 2012, 19:27:00 »

Шорти, виждам,че си търсиш ДЖ.?
Разгледай сайта и на ДЖ Aр Джи. Много готин човек и страхотен професионалист! По нищо не отстъпва от останалите за които питаш. Не зная кой ти ги е препоръчал, но определено има още добри. За ДЖ Пепи и ДЖ Тони също имам преки впечатления и препоръки от мои приятели че са останали много доволни от тях. Ние най-много си харесахме Ар Джи. Желая Успех в избора и най-добре среща на живо а не сайтове-майтове мнения от форуми и пр. Имай на предвит,че има много добри ДЖ,които изобщо нямат сайтове и това не трябва да е критерий и везна за търсене на услуга.

За ресторант Тодорофф в Брестовица, мога да кажа,че сме били 2 пъти там веднъж на сватба и после на абит.бал и всичко беше супер. Ресторанта е много красив и ми харесва  give_rose
Активен
shorty
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: март 09, 2012, 20:18:37 »

Шорти, виждам,че си търсиш ДЖ.?
Разгледай сайта и на ДЖ Aр Джи. Много готин човек и страхотен професионалист! По нищо не отстъпва от останалите за които питаш. Не зная кой ти ги е препоръчал, но определено има още добри. За ДЖ Пепи и ДЖ Тони също имам преки впечатления и препоръки от мои приятели че са останали много доволни от тях. Ние най-много си харесахме Ар Джи. Желая Успех в избора и най-добре среща на живо а не сайтове-майтове мнения от форуми и пр. Имай на предвит,че има много добри ДЖ,които изобщо нямат сайтове и това не трябва да е критерий и везна за търсене на услуга.

Благодаря. Все пак за мен наличието на сайт или поне клипове някъде из мрежата е от решаващо значение, тъй като нямам нито физическа възможност, нито желание да се срещам примерно с 10 души, които предлагат нещо съвсем различно от това, което искаме. crazy Същото е като с фотографите - първо събираш устни препоръки, после гледаш портфолио и свеждаш избора до двама-трима. Проверяваш заетостта им и провеждаш максимум две-три срещи, след което ангажираш... Та ми се искаше и с диджеите да е нещо подобно. Ти можеш ли да ми предложиш видео на някой от тези, които препоръчваш?
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #25 -: март 09, 2012, 22:55:02 »

Благодаря. Все пак за мен наличието на сайт или поне клипове някъде из мрежата е от решаващо значение, тъй като нямам нито физическа възможност, нито желание да се срещам примерно с 10 души, които предлагат нещо съвсем различно от това, което искаме. crazy Същото е като с фотографите - първо събираш устни препоръки, после гледаш портфолио и свеждаш избора до двама-трима. Проверяваш заетостта им и провеждаш максимум две-три срещи, след което ангажираш... Та ми се искаше и с диджеите да е нещо подобно. Ти можеш ли да ми предложиш видео на някой от тези, които препоръчваш?
Видео на сватбен DJ в мрежата трудно ще намерите, а и ще получите само бегла и повърхностна представа за възможностите и начина му на работа.Свързано е с авторски права за музиката към клиповете и такъв клип качен в youtube или някъде другаде бива предупреден и изтриван.При снимките не е така, носителят на авторското право е фотографът.Всяко сватбено тържество е различно и уникално.Препоръчителна е лична среща с човека, който ще се грижи за озвучаването, ритуалите, подбора на музика...и доброто настроение на вашето тържество.
« Последна редакция: март 09, 2012, 22:56:33 от djdimi » Активен
mimi84
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #26 -: март 10, 2012, 01:41:22 »

Шорти, видео клипове от сватби на ДЖ Ар Джи може да видиш в сайта му там има доста качени клипчета от различни сватби. Виж дали ще ти хареса.
ДЖ Дими, теб не съм те чувала, но тук все си компетентен в форума на момичетата. Интернет е свободно пространство и всеки може да си качва каквото сметне за добре в рамките на закона и още повече, че до колкото си спомням даваха по новините и се изписа доста за такъв закон или предложение не зная дали го приеха, че: всеки ДЖ и ресторант трябва да си заплащат таксите и правата на година в/у музиката която се пуска, така че всеки си носи отговорността къде какво качва и пуска. Аз казах,че има доста ДЖ,които водят сватби, но нямат лични сайтове и това не значи, че не са добри. Може да не искат да имат, или просто да нямат възможност да си направят ,предполагам, че един хубав сайт е скъпо удоволствие. В интерес на истината Фейсбук също върши работа и е безплатен. Преди да си търсите ДЖ чрез интернет или от форуми проверете тези,които ви предлагат от ресторанта в който ще е сватбата. Чувала съм че работят с определен или няколко ДЖ и може поне да ви предложат някой от който са доволни и гарантират за него.
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: март 10, 2012, 09:23:39 »

mimi84 кога е вашата сватба,вие сте избрали ДЖ Ар Джи ли?
Активен
shorty
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: март 10, 2012, 10:17:03 »

djdimi е напълно прав за проблема с правата. mimi84, в грешка си. ACTA не е приет още, но дори и да беше, плащането на годишни права от страна на диджея би му позволило само да пуска свободно музика по мероприятията си, не и да качва клипове в нета.  beating

djdimi, наясно съм, че клипът не би ми дал идеална представа за конкретния професионалист, но със сигурност е насока. Точно по 5-минутен клип категорично се отказахме от един диджей, който за нас е твърде лигав и досаден. За личните срещи съм съгласна, но както казах, предпочитам да сведа броя им до минимум.  crazy

Иначе от ресторанта ни предложиха диджей, от когото са доволни, но той е зает за нашата дата.  pardon
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #29 -: март 10, 2012, 10:21:15 »

Момичета според моето скромно мнение е добре ДЖ-я , Фотографа и Видеооператора да работят добре в екип и да се познават. Такъв съвет получих аз поне. Тъй като ДЖ-я е обикновено водещ на ритуалите, той е запознат с всички изненади, които примерно кумовете са ви приготвили, той е човека които трябва да работи в пълен синхрон с Фотото и видеото. Аз като се срещнах с нашите фотограф и видиооператор, ме попитаха кой ДЖ сме избрали. Когато им отговорих, те казаха своето мнение за работата с него, както и ми дадоха за пример още 2-три имена на Дж. Все пак в Пловдив всички от бранша се познават, затова е добре да попитате и професионалисти за работата на други такива. Защото малко или много мнението на всяка една булка е субективно, всяка препоръчва нейния избор - като най-добър. И реално той сигурно е най-добър за нея - примерно искали са хората тежка сватба със определен тип музика и т.н....или пък са искали купон и парти, без сълзи  blum - и съответно ДЖ Джерико да речем... Всеки Дж ще донесе определен заряд на сватбата и е добре, като определите каква сватба правите, да търсите Дж според типа човек за случая. Мен ако ме питате всички са добри....но не за всеки.

Исках само да споделя какво мен ме посъветваха, извинявам се за дългия пост
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: