Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:50:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 10 -та част  (Прочетена 140859 пъти)

elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #405 -: юни 04, 2012, 21:48:12 »

_Ezra_, и на мен много ми хареса! Кумовете ви ще се зарадват! Браво!  Bravo
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: юни 04, 2012, 22:17:42 »

Ezra,  много е хубава поканата ! smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: юни 05, 2012, 09:21:04 »

Много  е  хубав  Езра:)Страхотна:))  Offtopic Аз  бях  останала  с  впечатлението,че беше  направила една с квилинг ,много  готинка  беше,или  аз  се лъжа  нещо?
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: юни 05, 2012, 12:22:56 »

не се бъркаш-тя беше с текст дали са съгласни да ни кумуват, т.е като питане  smile исках да има и официална където пише точно инфо за събитието  good иначе само панделката е мое дело, защото на купената бе една мижава и грозновата пандела  smile днес направих поканата за малката ми сестра и годеника й (на кака ми сигурно ще бъде сходна)
Тя искаше да бъде квилинг, лилава, с мн. камъчета и брокат  good и да бъде написана ръчно нещо от мен; сега остава и да измисля какво точно и ще пусна снимка  smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: юни 05, 2012, 14:29:30 »

ахаааааам,сега  светнах:)  Ще  чакам  да  видя  и  др  квилинг:)
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: юни 05, 2012, 14:33:55 »

Аз пък избрах за кумовете и родителите ето този модел покана, само че ще бъде в розово и кафяво и ще си има плик-кутийка с панделка blum

Днес им писах, но още не са ми отговорили дали ще могат да изпълнят поръчката с моите изисквания, защото все пак това са само три броя покани smile

Ezra, твоите покани за кумовете са много нежни и стилни.  Bravo
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: юни 05, 2012, 14:39:01 »

ивелка  от къде  са?
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: юни 05, 2012, 14:47:09 »

От Мънисто smile Сега са качили нови и много интересни модели smile
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #413 -: юни 05, 2012, 17:47:04 »

ivelka, много е интересна, не бях виждала такава. Дано да се съгласят и за малката бройка - все пак си е поръчка... smile
Да се похваля и аз с моите покани (има снимчица в галерията). Зелената панделка се дърпа и излиза частта с текста.  smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: юни 05, 2012, 18:26:03 »

ivelka, мн ми харесаха  good супер са  yahoo
elizabet4eto , твоите също са мн мн хубавки  give_rose
 браво! и жартиера е супер -мн харесвам такива нежни неща  smile
качвам снимки на поканите за сестричките ми (ние сме три деца, три момичета и аз съм средната), не се стърпях и ги щракнах въпреки че текст още нямат (чакам да ми дойде музата)  smile
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: юни 05, 2012, 18:42:47 »

Браво Езра good Определено квилинга, ти се отдава много. Много нежни и направени с вкус покани си направила. Със сигурност, ще зарадваш сестричките си!
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: юни 05, 2012, 19:06:55 »

Езра, символиката се вижда още от пръв поглед - трите цветенца, свързани и преплетени едно в друго като три сестрички  heart Много ми харесаха, но аз вече съм запозната с уменията ти в квилинга  give_rose
Активен
beboranka
Ентусиаст
**
Публикации: 132

« Отговор #417 -: юни 05, 2012, 20:39:43 »

Ивелка, поканата е страхотна, много ми хареса  smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #418 -: юни 07, 2012, 11:45:14 »

ivelka наистина поканата е много хубава smile smile smile
Активен
SUNche
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #419 -: юни 08, 2012, 11:52:06 »

Доста интересни покани сте си избрали. Ние още преди месец и нещо се въртяхме в Слънчоглед, като имахме бегла идея какво може би ни се иска, защото знаехме темата на сватбата (слъчногледи) и докато разглеждахме хартиите, ни дойде и окончателният вариант. Основната хартия за поканата (класически тип книжка) е релефна в цвят екрю - релефът е от семпли орнаментики. В долния десен край ще има две слънчогледчета (едното по-голямо, другото по-малко), които ще направим с пънчърчета. Текстът ще е на отделен лист, който ще е жълт паус и така като се затвори поканата и през слънчогледчетата ще се вижда жълтичкия паус, съоветно слънчпгледчетата ще изглеждат жълтички... паусът ще е закрепен с екрю панделчица. Имам една пробна, ама е малко объркана, затова няма да я качвам.
Само дето имаме един проблем. Вчера бяхме в Слънчоглед да накупим материалите и се оказа, че от релефната хартия нямат нито тук в Сф нито в склада във Варна  cray girl_impossible има и друг модел релеф, с който сме склонни да се съгласим, ама и от него май няма  shok ще идем другия петък и ще видим какво ще са докарали, но МОЛЯ ви се, ако знаете откъде другаде може да се купи така хартия, моля ми кажете, че в интернет не намирам това, което търся. Благодаря ви
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: