Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:48:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 10 -та част  (Прочетена 140963 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: април 27, 2012, 16:55:21 »

Всичко е  въпрос  на избор.Може  поканите да  са  едни  и  същи  ,само  текста  да е  различен.Ние  имахме  отделна  покана  за  кумовете,беше  различна  от  другите на  външен  вид.Тези  за  родителите се  различаваха  по  текст от останалите.Бях направила и  различни  текстове  за  бабите,дядовците  и братя и  сестри:)
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: април 27, 2012, 20:20:22 »

Аз също мисля да направя различни покани и различни текстове (както бамс е написала за текстовете), а пък поканите ще бъдат един тип за повечето гости и ръчно направени от мен за близките роднини (баби, родители, сестрите ми  smile )-общо два модела  give_rose
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: април 28, 2012, 06:12:55 »

Ох,нямам  търпебие  вече  да  видя какво  си замислила.И с  тези  2  модела  ме  заинтригува:)

Има  голям  ефект  от  различните  текстове.Ние  се  нагледахме  на  сълзи в  очите им,когато  ги  раздвавахме - на  кой му  влезло нещо в окото,на кой нещо  друго,голяма  емоция си е:))
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: април 28, 2012, 07:08:58 »

а, не съм замислила нещо кой знае какво  give_rose сигурно ще сложа панделка на тия релефните
а пък за близките ще направя с квилинг (малката ми сестра иска в лилаво, въпреки че сватбата не в този цвят  pardon и сигурно в лилаво ще й направя , да се радва ).
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: април 28, 2012, 07:17:52 »

Ти  правиш  много  хубави неща  от квилинга.Ще  чакам  резултатите:))
Активен
Sonq123
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #320 -: май 01, 2012, 20:58:11 »

Здрасти  Girl_hide
И аз тук да ви следя.
 Мале момичета как имате нервите да си правите поканите сами? Аз бързо се отказах от този вариант и си ги поръчах. Моята сватба е сега на 16.05 и понеже всичко в ресторанта е в цветове екрю и зелено направих поканите си в тези цветове. След няколко дена ще ви пратя линк да ги видите колко станаха нежни. А между другото ми трябваха едни по спешни покани които заминаха за чужбина тип джоб. Станаха направо страхотни много съм доволна от изработката им. Ето ви линк за да видите снимките а и ако ви харесват да черпате идеи да си ги направите сами lol
Модератор:Ех тя безплатна реклама от първия пост.
Соня
« Последна редакция: май 08, 2012, 20:08:07 от gucci » Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: май 02, 2012, 06:18:09 »

Здрасти  Girl_hide
И аз тук да ви следя.
 Мале момичета как имате нервите да си правите поканите сами? Аз бързо се отказах от този вариант и си ги поръчах. Моята сватба е сега на 16.05 и понеже всичко в ресторанта е в цветове екрю и зелено направих поканите си в тези цветове. След няколко дена ще ви пратя линк да ги видите колко станаха нежни. А между другото ми трябваха едни по спешни покани които заминаха за чужбина тип джоб. Станаха направо страхотни много съм доволна от изработката им. Ето ви линк за да видите снимките а и ако ви харесват да черпате идеи да си ги направите сами lol

Соня
Вчера ги видях във ФБ страницата й и много ми допаднаха, понеже и аз искам подобни на тези :Р И също като теб нямам нерви да си ги направя самичка, а и едва ли ще се получи толкова добре. pleasantry
« Последна редакция: май 08, 2012, 20:08:33 от gucci » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: май 02, 2012, 13:48:53 »

Вече си имаме покани  yahoo за мен са точно това, което исках - изчистени, свежи, приятни и на добра цена good Милото също ги хареса. Благодаря на bamce- за релефа и картона  give_rose аз добави само камъчета на цветята  good все още не съм напечатала текста на поканите, за близките роднини още не съм сигурна какви ще са поканите...
слагам снимки на поканите за гостите в галерията  good
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: май 02, 2012, 14:07:14 »

Браво  Езра,много нежни с  тези перлички Wink За Другите  може  да  смениш  цвета на камъчето например....знам ли Girl_sing
Активен
next2u
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #324 -: май 02, 2012, 14:17:52 »

Вижте на каква покана попаднах като каляска. Много яко-:)

« Последна редакция: май 08, 2012, 20:09:07 от gucci » Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: май 02, 2012, 15:46:31 »

Ezra, страхотни са се получили поканите - много нежни стилни, точно като за сватба  good
Аз бих добавила малка панделка в цвета на сватбата като детайл, нещо съвсем малко и ненатрапчиво, нещо като това:

или това:

http://www.weddingspot.co.uk/wedding-invitations/cheap-wedding-invites--e81989
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: май 02, 2012, 19:33:47 »

Много нежни Езра, аз също бих добавила акцент панделка smile
Активен
teddy_music
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #327 -: май 05, 2012, 13:47:56 »

Момичета, дайте идеи за текстове за поканите- може и малко по-разчупени и весели.
Ще ви бъда благодарна! butterfly
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: май 05, 2012, 14:00:24 »

Момичета, дайте идеи за текстове за поканите- може и малко по-разчупени и весели.
Ще ви бъда благодарна! butterfly
Има отделна тема. Ето тук можеш да прочетеш, а и в старите такива теми: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,31675.0.html
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: май 08, 2012, 20:10:08 »

Езра страхтни са.И аз съм ЗА панделка.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: