Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:33:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 10 -та част  (Прочетена 140683 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 21, 2012, 14:01:53 »

Браво Булка88, супер си!
ааа то и моите лавандулови родителски покани никой не забеляза   cray  ,не си само ти  blum
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: март 21, 2012, 14:10:56 »

Много са хубави поканите ви момичетаа....Еми нямам търпение да покажеш на живо как изглеждат...
Bulka88 супер си се справила никога няма да позная че си ги правила сама...ще ми се и аз да бях толкова сръчна smile
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: март 21, 2012, 14:13:03 »

аз да се похваля, намерих по темата на сватбата ми страхотни покани за родителите и поръчах само няколко бройки. yahoo
Е, понеже са под минималния брой , са по близо 5 лв, но не бях виждала много лавандулови покани и се въодушевих.. blum
Когато пристигнат при мен, ще постна и реална снимка на моите. Иначе ето това са:

http://www.magicalwhisper.com/index.php?option=com_phocagallery&view=detail&catid=1:2012-01-10-13-44-58&id=242:c104-270&tmpl=component&Itemid=5#

Аз ги видях...и макар, че са много нежни и изчистени, силно се надявам лавандулата да е рисувана на ръка, защото иначе 5 лева за тази покана ми се виждат нечовешки много. Не искам да омаловажавам труда на никой, който прави покани на ръка, защото ми се е налагало...но тъй като имам инструмените и знам колко струва картона "на едро", а не съм и фирма даже...това не струва толкова Girl_hide...

Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: март 21, 2012, 14:14:01 »

нежни са поканите, но и аз мисля като skylife  give_rose
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: март 21, 2012, 14:27:18 »

Аз ги видях...и макар, че са много нежни и изчистени, силно се надявам лавандулата да е рисувана на ръка, защото иначе 5 лева за тази покана ми се виждат нечовешки много. Не искам да омаловажавам труда на никой, който прави покани на ръка, защото ми се е налагало...но тъй като имам инструмените и знам колко струва картона "на едро", а не съм и фирма даже...това не струва толкова Girl_hide...

тя струва 2.70 редова цена, но тъй като поръчвам само 4, ми казаха че цената е друга. Скъпо е да, но е единствената която видях "готова" по темата на сватбата ни. ти си ми казвала за цените на картоните и си права, но аз така или иначе нямам необходимите инструменти, а да си ги купувам за 4 покани - не върви smile

п.с
не съм се замисляла дали са на ръка рисувани, много сте наблюдателни за разлика от мен. Като ми обърнахте внимание, погледнах друга покана по -отблизо- на ръка е.
« Последна редакция: март 21, 2012, 14:33:10 от emmmmmy » Активен
next2u
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #170 -: март 21, 2012, 14:41:18 »

Здравейте,

Бихте ли могли да ми кажете дали има някъде из форума където мога да разгледам поканите, които сте правили за сватбите ви?
Тук виждам, че са пуснати тук таме, но може би някъде общо?
Скоро ми предстои да правя поканите и ми е любопитно да разгледам повече неща -:)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: март 21, 2012, 14:51:36 »

По принцип това са темите. Като цяло по някое време се прави тема на съответното момиче и ако тя си ги публикува...също можеш да видиш в албумите, ако някой е качил...
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 21, 2012, 15:13:07 »

Аз също мисля, че 5 лева са прекалено много, но за да бъда честна пред себе си и 2,70 са й много. Не че поканата е лоша - напротив, още повече е тематична. Но... виждала съм доста покани около тази цена и някак си не мога да приема, че тази струва също толкова. Това разбира се си е само мое мнение, надявам се Еми да не се засегнеш - хората са различни, с различни вкусове  butterfly
Активен
aleksandroff
Ентусиаст
**
Публикации: 102

« Отговор #173 -: март 21, 2012, 15:13:45 »

момичета търся нещо подобно на това - ама не знам как да го опиша - само дантеленото кръкче ми трябва случайно да сте виждали някъде такива  huhhuh.gif

* vintage-wedding-stationery-doilies-wedding-invitations__full.jpg (25.88 KB, 347x336 - видяно 3700 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: март 21, 2012, 15:15:14 »

Я малко да "поспамя" темата, че да не съм съвсем голословна...Показвам разни неща, които съм правила...Покани на приятелки, картички за сватби, които могат да се използват за покани или просто проби на покани из нета. Всички модели и техники съм намерила в интернет-пространството, така че не мога да се похваля с новаторство.

Също така ще видите, че хартията-картон се повтаря, но правих покани от нея и имам доста останал в къщи, а и е съвсем "празничка"

Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 21, 2012, 15:19:18 »

момичета търся нещо подобно на това - ама не знам как да го опиша - само дантеленото кръкче ми трябва случайно да сте виждали някъде такива  huhhuh.gif

Това нещо може да се постигне с едни кръгли перфоратори, а също така като си купиш такива...тук в Бг има по- обикновени - подложки за чаши за кафе, а иначе из нета потърси "doily lace"

Продължавам...

Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: март 21, 2012, 15:23:18 »

Още маалко...

Това ми е едно от любимите...все пак е с мечки, а това ми беше темата на сватбата...

Хайде стига толкоз...Не, че не мога да изнамеря и още...ама няма нужда. Та - с повече търпение и упоритост, всичко става :-)
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: март 21, 2012, 15:43:43 »

Много са хубави поканите ви момичетаа....Еми нямам търпение да покажеш на живо как изглеждат...
Bulka88 супер си се справила никога няма да позная че си ги правила сама...ще ми се и аз да бях толкова сръчна smile

Цвети,дано шаферките не забележат колко са криви,идват ми идеи но такива пипкави неща не мога да правя...дори помолих, поканите за гостите и на шаферките покани,майката на младоженеца да ги завърже... pardon
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: март 21, 2012, 15:51:53 »

Еми и според мен са доста пари,ако имах подходящите шаблони и можех да рисувам,бих ти ги направила(безплатно),ПО МОЕ МНЕНИЕ поканата не струва повече от 1-2лв...но ти си знаеш най-добре...

skylife не разбрах тези покани ти ли си ги правила?
Мислех да ти открадна идеята за покана със стативче,за родителите че и аз не мога да избера,а свекито вчера попита къде да техните покани  funnytooth
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: март 21, 2012, 15:57:49 »

Да, аз съм правила всичките тези неща, просто не съм ги "измислила" аз, а съм ползвала идеи от нета. А стативчето е само за снимките, но принципно ги продават - в Джъмбо, в Импресия...Даже в Джъмбо продаваха различни размери стативчета с "бели платна" за рисуване :-)
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: