Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 10, 2025, 10:15:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - 20 -та част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - 20 -та част (Прочетена 221423 пъти)
rosito88
Любопитен
Отг: Булчински рокли - 20 -та част
«
Отговор #225 -:
март 15, 2012, 20:31:09 »
В Бургас има 3 магазина на "Аз и ти", цените варират между 350 - 750 лв.
Активен
Mariko
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #226 -:
март 15, 2012, 23:20:24 »
Здравейте момичета,
Аз съм нова във форума, но като всички и аз се вълнувам за Големия ден
) При мен ще е в края на август и незнайно защо първо започнах от роклята ....
Бях решила, че ще обиколя много магазини, ще преценя и чак тогава ще решавам. Честно да си призная досега никога не съм си се представяла в булчинска рокля.
Обиколих бутиците в София, като започнах от Брайдъл Фешън. Роклите са много хубави, но са скъпи. Трябва ти предварително записан час и позволяват да пробваш 4 рокли. Не зная дали, защото беше първото място, което посетих и не бях ориентирана или просто не си избрах правилните модели, но там ме грабна само един модел. Цената му беше 2200 лева, но не бих казала, че това е моята рокля. Цените са от 1500 лева до 18 000 лева.
Второто място, където отидох, беше Сватбен център София. Ходих в събота там и имаше много хора. Все пак момичетата успяха да ми обърнат внимание, показаха ми всички модели, които поисках, а цените са от 300 до 1000 лева.
След Сватбения център имах запазен час в Арети. Научих за това ателие от този форум. Там е като в Проновиас, избираш си роклите от каталог и те ти ги вадят. Имаха доста модели. Първият модел, който пробвах при тях, беше моята рокля.
Да си призная, че това беше първата голяма бяла рокля, която пробвах. Досега всичко, което бях гледала беше в цвят - екрю ( отричах бялото тотално ) и бях убедена, че няма да съм с голяма рокля с обръчи. Тази е с кринолин, цялата е в дантела, с дантелен гръб и презрамки. Роклите в Арети са от 500 лева до 2000 лева.
Имам възможност да си поръчам роклята в екрю, но съм в голяма дилема ..... Бялото ми стои много добре, дори майка ми казва, че лицето ми повече изпъква и грея, но имайки в предвид че бях твърдо решена да не е чисто бяла, сега не зная какво да правя ..... Лошото е, че този модел го нямат в цвят екрю, а е наличен само в бяло. Вие имате ли някакви твърди предпочитания за цвета на вашите рокли???
След Арети, отидох в Ла Споса на Солунска. Момичето ми обясни, че тук в магазина нямат рокли на тази марка, а на някакви друга, но не помня как се казваше ....Роклите им бяха много леки и удобни, изключително изчистени и най - скъпата беше около 1200 лева. Аз вече бях открила моята рокля и не исках да виждам почти нищо друго
Сега осъзнавам, че наистина е много важно да се пробва и не винаги това, което стои добре на картинката и манекена е най - подходящото за теб
Пожелавам успех на всички момичета и моля ви споделете дали имате някакви предпочитания за цвета на роклята ви или само аз съм изкривена .....
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #227 -:
март 15, 2012, 23:29:56 »
Mariko аз също мислех роклята ми да не е в бяло, а да е в цвят екрю, но след като пробвах и двата цвята, предпочетох бялото. Много по- нежен и елегантен от екрюто, поне аз така мисля.
Активен
alla
Професор
Публикации: 338
«
Отговор #228 -:
март 15, 2012, 23:57:22 »
Аз също съм за екрю. Не харесвам бяло.
Странно е булка да не харесва този цвят, но е така. Бих искала да го избегна напълно за всичко около сватбата, а не само роклята.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #229 -:
март 16, 2012, 09:14:59 »
Аз обичам бяло, косата ми е черна и бялото ми стои много добре. Лошото е, че повечето бели рокли по магазините ми се виждат безлични, но аз клоня към варианта с шиенето, понеже знам точно какво искам, а никъде не намирам, така че роклята ми ще е бяла. Много държах още от самото начало на този цвят. Щом си харесала рокля, трябва да прецениш дали държиш повече на цвета, или на самата рокля. Другият вариант е да ти ушият същия модел, но в цвят екрю. Честно да ти кажа, ако бях открила готова роклята, която търся, с радост щях да си я купя, защото шиенето е доста рискован вариант и може да не се получи точно това, което си очаквала.
«
Последна редакция: март 16, 2012, 09:17:04 от sunset
»
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #230 -:
март 16, 2012, 09:24:19 »
Аз също съм твърдо за бялото. Даже роклята, която си купих, не и бях обърнала внимание, защото изложената беше е екрю, а аз търсех бяло. Разглежда по съвсем различен начин. Въпрос на вкус...
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #231 -:
март 16, 2012, 10:47:00 »
Аз също съм твърдо ЗА БЯЛА рокля!Отначало не исках да е обемиста и с обръчи....но като се видях
страшно много се харесах....Сега на 24 отивам на броба и ако я харесам си я взимаммм
Активен
lili4ka
Ентусиаст
«
Отговор #232 -:
март 16, 2012, 11:02:47 »
И аз съм твърдо за бяла рокля
и аз съм с черна коса и ми харесва как ми стои бялото, откроява се
Активен
shorty
Ентусиаст
Публикации: 103
«
Отговор #233 -:
март 16, 2012, 11:08:46 »
Аз пък съм с тъмно руса коса, но въпреки това от самото начало бях решила роклята да е снежно бяла. Точно такава си взех и не съжалявам - много по-сватбено стои
Активен
Amelie
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #234 -:
март 16, 2012, 13:36:59 »
Цитат на: Galina_Ivanova в март 11, 2012, 23:59:42
Здравейте,бих искала да помоля ако някой може да ми даде информация за тази рокля на Аля Милушева
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B0%D1%81%D0%B4%D0%B8%D1%81+%D1%80%D0%B0%D0%BD+%D0%B0%D0%BB%D1%8F+%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%B2%D0%B0+%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F&um=1&hl=bg&sa=N&biw=1202&bih=963&tbm=isch&tbnid=cCAS-doMTp33SM:&imgrefurl=http://www.slava.bg/news/10726.html&docid=r9bq9zOIcV0G9M&imgurl=http://www.slava.bg/images/content_new/2009/03/01/10726/asdis_koritza_bulka_lll.jpg&w=394&h=546&ei=Sh5dT_-7NbPb4QSAt9CWDw&zoom=1&iact=rc&dur=320&sig=109621679485837648553&page=1&tbnh=161&tbnw=116&start=0&ndsp=36&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=71&ty=61
Ако някой знае може ли да сподели какви са цените,къде се намира ателието на дизайнерката и дали някъде сте виждали подобна рокля.Ще ви бъда безкрайно благодарна.
Галя, Аля Милушева притежава Astella Fashion. Роклите са уникати и по принцип са доста скъпи, но според мен си заслужават. Мисля, че започват от към 5000. Ателието беше някъде на Витошка.
Активен
EJ
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #235 -:
март 16, 2012, 14:31:51 »
Жестока рокля!
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268
«
Отговор #236 -:
март 16, 2012, 15:50:37 »
Момичета, дайде идеи за бутици в София с качествени рокли, все пак като цена да има и рокли и около/под 1000, да не започват от 5000, както спомена някой по-горе...И по възможност да не са само със запазен час, тъй като мисля да ходя утре и не знам дали ще има нещо свободно...Четох за Мон Амур, за Ла Споца, знам, че има един бутик и на Раковска срещу КУку магазина, но не знам как се казва...Други идеи?
И също къде има избор на чаши за шампанско- не украсени, сами ще ги украсим, но не и стъклени, а по-красиви някакви...искам утре като обикалям в центъра да свърша максимално много неща. Мисля и за обувки да ходя.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #237 -:
март 16, 2012, 15:54:42 »
Чаши - в сватбените магазини или агенции. А рокли - има по Пиротска и по Ботев няколко салона. Мога да ти предложа и салон Марция, само виж на картата къде точно се намира.
Активен
EJ
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #238 -:
март 16, 2012, 16:23:55 »
ylith
, от къде е роклята в албума ти? Изтекоха ми очите!
Активен
Amelie
Ентусиаст
Публикации: 72
«
Отговор #239 -:
март 16, 2012, 16:29:14 »
Някой ходил ли е в Bridal Fashion скоро? Имат ли наистина колекциите, които твърдят, че имат. Мен ме интересува Ellie Saab по-конкретно.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...