Поднасяне на цветя след църквата
Яни:
Бас държа, че е някаква отживелица, останала ни наследство от времето на майките ни! Както писах и по-горе има много по-подходящи празници за поднасяне на цветя пред паметник! Така се смесват два повода и става доста объркващо според мен...
Katerina:
Извинете ме, но има доста неща които са отживелица и въпреки това много хора ги спазват все още защото намират някакъв смисъл в тях или защото просто им харесва. Всеки решава сам за себе си как да организира събитието и кои традиции да включи в него ;-) Никой не казва, че е задължително да се поднесат цветя на някой паметник след сватбата. Интересно ми бе да разнищя символиката и заради това повдигнах и темата.....
dgudge:
Съгласна съм всеки си решава а който има отговор за символиката го очаквам и аз с нетърпение!
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ние приемахме цветя след церемонията в съвета, а подаръците и останалите букети приемахме в ресторанта!!! И мисля, че с еполучи много добре, защото имаше хора, които дойдаха да ни честитят само в съвета! :loving: :hiphip:
fiibi_bg:
Цитат на: Яни в септември 04, 2006, 10:41:16
Аз се чудя защо изобщо трябва да се прави това...Много интересно. В моя град пред обредната зала преди години имаше паметник пред, който се поднасяха цветя. Но го вдигнаха и сега там остана прекрасна полянка за снимки...В този ден цветя трябва да се поднасят на булката, а не на паметници...За паметниците сигурно има и по-подходящи дни! *blush*
Ако хората се сещаха за паметниците само когато се женят........................жалко!А тояно в този ден мисля че има по-важни хора които трябва да получават цветя.Паметниците и героите за които са построени си имат дни в които трябва да се почетат.А може и без повод! *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите