Поднасяне на цветя след църквата

(1/5) > >>

Katerina:
Може и да греша, но до момента не видях отворена тема за това кой къде е поднесъл или съответно планира да поднесе цветя след като приключи ритуалът в църквата. Намирам я за интересна, а и съм сигурна, че има какво да се напише :-)

Katerina:
Може да споделите как сте подходили към този акт (сами или с кумувете). Би било интересно също така да изразите мнение относно някои обичаи и традиции, свързани с поднасянето на цветя след сватбата.....

Яни:
Това е интересно наистина! Жалко , че не мога да споделя опит... :(Ние не сключвахме църковен брак, но и това ще стане-замислям изненада! Не е ли логично да се поднесат в обредния дом? Ох, обърках се...Ще изчакам да се произнесат по-вещите, че да не се изложа за сватбата, на която предстои да ходя! 8P

Katerina:
Аз лично знам, че могат да се поднесат след обредния дом или ако има църковен брак, след него :-)

denisimo:
Нашите кумове нямаха ритуал в обредния дом и цветята се поднасяха след църквата. За щастие до конкретната църква има достатъчно и добре оформено място подходящо за целта, където си направихме и много снимки  ;) ;). Пък и времето беше прекрасно, сега ако вали вече ще трябва да се отложи за ресторанта, може би.
Няма проблем цветята да бъдат поднесени след църквата, като кумата застава до младоженците и ги поема когато се съберат в повече, защото в един момент булката вече не може да ги задържи обикновено  :P :P Но то това е така и в обредния дом, ако някой не е измислил нещо ново  :D :D :D Абе вообще-както ви се струва удачно на вас така го направете, само гледайте все пак поне някои от гостите да са предупредени да не стане неловко.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница