Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 02:37:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 9 част  (Прочетена 172285 пъти)

steisy
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #225 -: февруари 27, 2012, 10:42:07 »

Тези кошнички много лесно се правят! Според мен сатенената панделка може да е друг по-контрастен цвят, за да изпъква и да има акцент. И аз съм ги харесала тези, но за дечицата които ще хвърлят листенца или ориз smile.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: февруари 27, 2012, 10:59:05 »

Lovelica ,а какво има в тези кошнички? На вашата сватба нямаше ли да са 90% мъже- не мислиш ли,че този розов подарък е неподходящ  pardon
Активен
Lovelica
Ентусиаст
**
Публикации: 69

« Отговор #227 -: февруари 27, 2012, 11:08:26 »

Има благодарствена картичка, но преди малко ми писна всичко и го реших- събрах всичките цветни простотии дето съм творила и ги изхвърлих. Няма да я бъде тая. Заявих на мъжа, че искам скромна церемония без гости с подпис и халки и това е. Тази сватба започна да се превръща в един малък ад за мен, придружена с болки в стомаха и безсънни нощи.  sad
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: февруари 27, 2012, 11:32:21 »

Сватбата за кога е планирана ? Всяка булка минава през нервна криза, но ако имаш 2-3 месеца до датата, си дай малка почивка.
Ако на вашата сватба ще са масово мъже, защо не им подариш по една пура или ваша снимка-цените варират около 2лв/бр. Не си усложнявай живота с кошнички, които мъжете после ще забравят по масите, не защото не ги харесват,а защото те не обръщат внимание на такива неща .
Активен
Lovelica
Ентусиаст
**

« Отговор #229 -: февруари 27, 2012, 11:35:24 »

Няма дата за сватбата, поради финансовите затруднения, но аз ще говоря с него за гражданско и това да е. мисля, че е най-добрия вариянт. Няма да имаме гости
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: февруари 27, 2012, 11:39:18 »

Може сега да подпишете и когато съберете пари за мечтаната сватба, да направите църковен брак и парти с гости. Много булки се 'женят' два пъти .
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: февруари 27, 2012, 11:43:24 »

Написах ти ЛС Lovelica , но може да не си го видяла. Виж сватбата на готик гърл- само подпис с 2-ма свидетели ако не се лъжа и е било голямо шоу. Пък след време, както е казала мис, ще направите голямото тържество.
Активен
Lovelica
Ентусиаст
**

« Отговор #232 -: февруари 27, 2012, 11:46:21 »

Да видях го, благодаря
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: февруари 27, 2012, 17:28:02 »

мила Lovelica, не се шашкай и аз съм на моменти така, защото пестя за заема ни.
не си хвърляй произведенията.
просто иди в някой магазин за стъкларийки и им купи по една чаша за вино/бира. е, не е италиански кристал, но като ги украсиш в тонове, подходящи за мъже, или изрисуваш с мъжки теми-става супер,
а ти определено имаш талант.
по добре сега само свидетели, а някой ден хубаво парти в слънчево време smile
Активен
gurgolina
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #234 -: февруари 27, 2012, 21:25:10 »

Lovelica, някъде беше написала, че се обичате и искате да се ожените въпреки че нямате парички. Смисълът на женитбата не е в роклята, празненството за гостите или подаръците, смисалът е любовта между двама души и в това Вие двамата да чувствате, че сте едно цяло. По горе момичетата ти дават страхотна идея, към която се присъединявам и аз - сключете граждански брак станете едно семейство и бъдете щастливи, пък след време когато имате възможност може на ваша годишнина си направета мечтаната сватба. Бъди щастлива от това, че си намерила човека, с който искаш да прекараш остатъка от живота си и той отвръща на чувствата ти, защото има хора който си нямат и това.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #235 -: февруари 27, 2012, 21:54:05 »

Бъди щастлива от това, че си намерила човека, с който искаш да прекараш остатъка от живота си и той отвръща на чувствата ти, защото има хора който си нямат и това.

Lovelica, горе главата!!! насрочвайте дата за гражданското и не се притеснявай за подобни неща...
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: февруари 27, 2012, 22:34:32 »

Аз те съветвам да отидеш и на абитуриентския си бал.
Активен
lili4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 135

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: февруари 28, 2012, 17:41:22 »

Аз съм се спряла на тези шишенца с пожелания........ето го и сайта, някой ако прояви интерес http://welcomegifts.bg/index.php?p=20, а тук също има и чаши и шампанско, ръчно изрисувани smile
Активен
steisy
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #238 -: февруари 29, 2012, 09:57:52 »

А колко струват?
Аз като четох назад темата виждам, че много момичета са се насочили към този сайт. Как правят доставките извън София?
Активен
lili4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 135

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: февруари 29, 2012, 14:41:29 »

А колко струват?
Аз като четох назад темата виждам, че много момичета са се насочили към този сайт. Как правят доставките извън София?

Steisy, за шишенцата ли питаш, ако са над 100бр. са по 1,45лв., а под тази бройка мисля, че бяха по 1,55лв. smile а за доставката мисля, че става по еконт или спиди, аз като говоря с тях,че съм решила да си поръчам шишенца и може би и чаши, и ще ти пиша как става доставката Wink
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: