Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:35:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ"  (Прочетена 205842 пъти)

Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: май 17, 2012, 23:30:35 »

Здравейте и от мен мамчета!
Карол, честита ви мома!
Лина, и на вас честито момиченце!
Явно това е годината на жените smile хехее Казвам това,защото от тази седмица ми започнаха класовете за млади родители,на които се записахме. От 10те присъстващи двойки,само една очаква момче.
Днес и аз бях на консултация.Всичко е наред,растем си и аз и бебка. След 2 седмици съм отново и ще ме изследват за диабет.
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: май 18, 2012, 08:10:21 »

Браво за хубавите новини и момиченцата! Покрай мен пък повечето които се чакат са момчета. Нашия младеж го гледахме вчера и вече 1660гр и обърнат с главичката надолу, така че всичко върви добре за сега  yahoo
От 4 юни мисля да излизам вече в болничен, което ми е 2 седмици преди 45те дена. Мисля да се отдам на разходки с приятелките ми, които вече са с бебоци и полека лека да напазарувам каквото трябва за бебо.
Иначе се чувствам добре, тумбата ми сериозно стърчи напред, пъпчето и то вече е поизпъкнало.

Хубав ден на всички ви макар и в това мрачно време! smile
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: май 18, 2012, 10:13:23 »

Здравейте момичета  smile
И при мен всички мами наоколо чакат момчета. Та решихме ,че ще е мъжка тази година. И ние сме с младеж  bath .
Kala и аз като теб съм решила да излизам от 4ти, стига вече работа. Въпреки,че това малко ме стрсира- аз съм свикнала да съм все в движение, сред много хора и непрекъснато нещо да се прави, а тази почивка сега незнам как ще ми се отрази. Около мен няма особено мн бременни и вече родили мами, всичките ми приятелки казват " има време". Мисля да отида на някои от курсовете за бременни през юни и юли,та може да се засечем с някоя от вас.
 Ваш бебо голям , нашият май върви мъник- 1260 гр беше мин седмица. Моя тумбак не е мн голям, не ми тежи, не ми пречи- чак започвам да се замислям на тази тема. А и не съм качила особено мн килограми 6-7кг, най-много за края на 7мия месец мисля че е добре.  Нося си някои стари дрехи от преди бремеността без  никакви проблеми.
Карол, Лина честити момиченца! Girl
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: май 18, 2012, 13:42:59 »

Ellimink, аз нямах търпение да излизам в почивка вече, но след като вчера го говорих с доки, вечерта малко се постреснах, че ще спра да ходя на работа. Но пък си имам приятелки с бебоци, така че ще има с кой да излизам.
Иначе и аз искам на някои лекций да ходя, така че ако попаднеш не нещо интересно, ще се радвам да го споделяш и в темата. Аз също ще го правя и предполагам ще се запознаем и лично на някоя от тях  smile
Моята тумба си е големичка, ама стана ясно защо Wink
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #394 -: май 18, 2012, 15:27:33 »

Ето ме и мен smile Скоро не съм писала ,но туко що се връщам от ФМ  и ЖК (едновременно  smile smile
Бебчо е добре ,развива се добре.На няколко пъти дори ни се изплези палавнинка  blum и ни обърна гръб  Wink
Тежим цели 570 грама ,риткаме с краченца и не спираме да се движим.Вървим с една седмица напред.
Потвърдиха ни и пола - момченце  danceg .
Аз продължавам с Нутри Маг-а заради болките.Качила съм 7 кг ,а не ям кой знай колко ...корема ми е покрит с повечко косъмчета   blush , но доки каза ,че това е от хормоните.

carol, lina_bs честито за момиченцата smile
Kala,elimnik  покрай мен няма много много бременни и се чудя живот и здраве с кой ще бутам количката,но знае ли пък човек smile Хайде вие двечките излизайте вече в почивка ,и аз не бях свикнала да бездействам ,но се наложи... в началото изпаднах в много гадно състояние,избиваше ме на рев,ама в името на бебчо свикнах (просто работата ми не позволява да работя )
На мен от старите дрехи ми стават само 2 панталона и 1 дънки  (другите не мога да ги закопчея),както и всички горни дрехи ...дори сега скоро сме на бал и трябва да ходя да си купувам някакъв панталон,ама да видим smile

Хайде това е засега от мен !!Пазете се и много целувки от мен !! give_rose give_rose give_rose
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: май 19, 2012, 08:54:29 »

Бибси8792, браво за хубавите новини покрай теб и бебчо smile
Как да няма с кой да буташ количка, аз съм насреща - ама ти май не беше от София или се бъркам crazy
А за панталон - аз по великден ходих до Одрин и си взех много хубав, памучен, удобен панталон от waikiki и то за 25лв! Мисля че тези магазини ги има и по нашите молове, така че провери и ходи да видиш.
Моето момченце така ми беше притиснало стомаха сутринта, че не можех да мръдна. Аз тъкмо съм се наканила да се наспивам като изляза в почивка, ама май както е пораснал мъника няма да имам тази възможност накрая.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: май 19, 2012, 09:38:44 »

Бибси, ти в кой комплекс си? Аз съм в Лазур, до Морската, ще ги бутаме двете.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #397 -: май 19, 2012, 10:38:31 »

kala мила аз съм от Бургас ...малко далечко ще ми идваш smile но все пак много благодаря smile  За панталона - в waikiki не съм се сетила да проверя ,но в понеделник ще отида да видя какво има ,че коремчето мие бая щръкнало напред и май ще трябва да търся нещо с ластик ,че като е с копче ми притискат и ми е едно такова некомфортно.
За бутането на количките - децата на моите дружки вече са по на 2-3-4 годинки .....най доверените ми дружки пък не са на този етап .... но ще отскачам до Лазур при LINA_BS и ще мерим дължината на Морската ни градина smile

kala относно стомаха ,мен ме притиска вечер като легна на дясно ,явно на бебчо там му харесва най много smile ..... но няма да се оплакваме нали така smile

« Последна редакция: май 19, 2012, 10:49:09 от Bibsi8792 » Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: май 19, 2012, 12:18:41 »

Хехе, далеч съм, наистина. Ех, завиждам ви благородно, че сте в Бургас. Аз ходих там скоро и морската градина са ви я направили уникална!
Иначе естествено, че няма да се оплакваме. Аз си погалих корема  и помолих бебчо да се попремести и в интерес на истината скоро след това ми олекна. На мама малкото кавалерче ще е то  girl_wink
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: май 19, 2012, 13:12:06 »

Много момиченца, женско царство.  girl_wink

А имена вече избрахте ли си или още мислите?  smile

Аз и бебчо също сме добре. Бяхме на контролен преглед тази седмица. Лекарят потвърди, че бебчо се е обърнал вече с главата надолу, но аз това си го усетих още преди 2 седмици, даже писах тук. smile Отсега нататък ме викат през 2 седмици за контролни прегледи и тестове кръв/урина. Аз се чувствам добре като цяло, гледам да съм по-активна и правя упражнения Пилатес когато не съм много изморена, но като спра работа ще започна редовно всеки ден. Качила съм 14 кг, но всичко е струпано в корема като че ли, защото въобще не ми личи и още си нося повечето стари дрехи, а и според таблицата съм в нормална граница и не се притеснявам. Единствената дреха за бременни, която съм купила досега е една дънкова пола, заради специалния ластик отгоре.

И също исках да пиша, въпреки че на повечето ви е още рано, освен fibi, но четох, а и акушерката ми каза, че е добре след 32-34-та седмица да се прави масаж на перинеума с цел да се избегне доколкото може разкъсването. Това за жените, които смятат да раждат естествено. Аз вече започнах с подготовката.  smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #400 -: май 19, 2012, 13:49:01 »

масаж на перинеума с цел да се избегне доколкото може разкъсването. Това за жените, които смятат да раждат естествено. Аз вече започнах с подготовката.  smile

Лично аз бях се позаинтересувала по тази тема .....ама  май май ще го пропусна blush
Какво масло използваш за масажа???Струва ми се неприятна процедура или се лъжа???

Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: май 19, 2012, 14:02:17 »

Лично аз бях се позаинтересувала по тази тема .....ама  май май ще го пропусна blush
Какво масло използваш за масажа???Струва ми се неприятна процедура или се лъжа???

И на мен не ми се занимава всяка вечер да го правя сега месец и половина, но пък ако наистина има ефект и намали разкъсванията и болката след това, не мисля, че ще съжалявам. Процедурата не е неприятна, не боли, казват поне 5 минути да се прави. Всъщност няколко дена ми отне, докато разбера точно как да го правя.  blush Може и партньорът да го прави за по-лесно, но аз предпочитам сама, сега остава и него да го занимавам всяка вечер. Купих си олио, което го водят специално за такъв масаж, но доколкото разбрах и съвсем обикновено олио - бадемово, пшенично, маслиново върши работа. Моето е комбинация от жожоба, пшенични кълнове и календула.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #402 -: май 19, 2012, 14:21:57 »

Мерси мила за отговора .... имам време да помисля и може и да пробвам, след като дава добри резултати (масажа)  smile

Принцеске термината ти за кога е??? smile и се радвам,че ти и бебка сте добре smile
Попита за имената - вие спряли ли сте се на някакво ???Ние все още не сме говорили по тази тема със съпругът ми,но на 100% НЯМА  да е кръстено на никой.
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: май 19, 2012, 14:28:17 »

Аз също мисля да го правя този масаж като спра да ходя на работа и имам достатъчно време. Наистина имам голямо желание да ми се получи естествено раждането, а бебко се очертава да е едричък.

Между другото бях чувала че бебенцата хълцат, защото гълтат околоплодни води и ми се струва, че го усещам вече. Просто прекалено ритмично премърдва в коремам ми в продължение на 5-6 минути, точно като хълцане. Случвало ли ви се е на вас?

Ние май вече избрахме име. Просто за момче не си харесахме много, 2 имена имаше, които и двамата харесахме и май избрахме smile
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: май 19, 2012, 14:35:37 »

Bibsi8792 имаш време да помислиш, а и аз ще ти кажа дали е имало ефект при мен.  good Терминът ми е на 9ти юли живот и здраве, въпреки че аз си мисля, че по-скоро към средата на юли ще отиде, но да видим.  smile

Име ние си избрахме вече, голямо мислене и чудене падна, но накрая и двамата харесахме името Вероника, на галено Рони. Откъде ни дойде идеята: на първия ултразвук когато видяхме бебчо си беше свилo пръстчетата във формата на V, много се смяхме тогава и решихме, че то си идва с буквичката направо. Спряхме се на това име, защото не е толкова често срещано, освен това е хем българско, хем и интернационално, означава нося победа и също е вид цвете и ще има имен ден на Цветница. И такава е историята около избора на името при нас.  smile

kala напълно нормално е хълцукането да, защото гълтат от водата. Усеща се точно както си го описала - ритмично в продължение на няколко минути. Аз го усещам поне 2-3 пъти през деня така.  smile
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: