Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 05:55:39

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 13  (Прочетена 188974 пъти)
 
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: януари 26, 2012, 09:25:05 »

Juji , аз избягвам панирани храни за мен. Иначе и аз предпочитам да пека, а не пържа когато има панировки.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031



« Отговор #91 -: януари 26, 2012, 09:45:22 »

juji, много добре ти се е получила рибката, кажи как я правиш!
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: януари 26, 2012, 11:06:30 »

ОБядът е готов, чакам мъжа lol
 Печено пиле с барбекю глазура, лучец (много го обичам печен) , зелени подправки (мммм) и семки, и пълнени картофи с кашкавал
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1096



« Отговор #93 -: януари 26, 2012, 11:09:41 »

Туитче браво на теб Wink
Жужинка я давай бързо рецептата smile че доста апетитно изглежда smile
Аз имам накиснаи пържоли в марината от снощи ..накиснах ги в 6 часа вечерта и докато се прибера че стане 24 часа от както се киснат - та се чудя вече сухо не ми се консумира -дайте идея как да ги направя по сочнички  girl_wink
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: януари 26, 2012, 11:56:07 »

Bibsi8792 с гъбен сос,със сметанов сос,с лучен сос.
tweety bird прекасно пиле.
Жужи дай рецептата за рибата.
Снощи вкъщи пиле по гръцки.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1096



« Отговор #95 -: януари 26, 2012, 11:58:32 »

Bibsi8792 с гъбен сос,със сметанов сос,с лучен сос.
Бях се насочила май към гъбения сос ,макар че и лучения е добър вариант но мъжа ми не яде лук ,а сметановия ми идва ужасно тежичък - нали ще се вталяваме за лятото smile
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: януари 26, 2012, 12:24:57 »

Bibsi8792 можеш сметановия да го направиш по лек като го направиш с прясно мляко и сметана.Така няма да стане така тежък.Другия вариант е винен сос.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #97 -: януари 26, 2012, 14:54:03 »

Ето рецептата момичета,моля да ме извините ,но Марти е с настинка и е кисел иска внимание,докато спи ви пиша рецептата.
Моята риба беше филе от мерлуза.Поставих я първо в марина,но това не е задължително.После я подсушавам ,посолявам и топя в галета яйце и пак галета.След това я поставям в хладилника колкото по дълго толкова по добре в рамките на деня разбира се.Когато решите да я приготвите поставяте хартия за фурна редите парчетата  и всяко едно мацвате с малко олио,фурната да е загрята предварително и да ви е сладко.Изпичат се перфектно и от двете страни стават доста хрупкави.За не повече от 10 минути.Аз тук гледах едно предаване в галетата сложиха различни подправки като магданоз и други например сложих шарена сол ,може да се добави и настърган пармезан.Фантастично е!
Другият ми трик е марината на око я правя ,но е горе -долу така 1 лъжичка горчица обърквам с 1 чаена чаша прясно мляко и 1 лъжица зехтин или олио.Подправките отново са на вкус добавям чесън настъргана лимонова кола ,лимонов сок,мащерка и риган,заливам рибата да престои колкото може по дълго .Хубаво става преди да изхвълите маринатат 1-2 лъжички да добавите към яйцето за панировка,повярвайте става невероятно ароматна и вкусна рибата.
Извинявам се за хаотичното писане дано сте ме разбрали .Ако има въпроси питайте
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1096



« Отговор #98 -: януари 26, 2012, 18:15:06 »

Жужи обезателно ще направя рибката по твоята рецепта smile
Аз пак с моето месце ,gucci мерси мила за идеите - в крайна сметка го напарвиг с гъбки и сосче - мирише приятно   girl_wink и омесих една пита и чакам да втаса - после ще ви се похваля ,ако ми позволите smile  Girl_hide
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #99 -: януари 26, 2012, 18:20:39 »

И снимки моля, blush smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1096



« Отговор #100 -: януари 26, 2012, 19:02:44 »

И снимки моля, blush smile
Жужка специално за теб мила ,питката по късничко, че се пече Wink


* 26012012149.jpg (37.12 KB, 359x269 - видяно 2733 пъти.)
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1096



« Отговор #101 -: януари 26, 2012, 20:34:19 »

Момичиета съжалявам за снимката ,нооооооо нали съм си замаена женица - извадих я от фурната,изстина ...разчупих я и тогава се усетих ,че исках да я снимам  blush , но вие ще ми простите нали smile


* яв.JPG (49.55 KB, 739x169 - видяно 273 пъти.)
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: януари 26, 2012, 20:35:13 »

Браво, Бибси, изглезда много соооооочно.
Ето днешната порция така ядох на обяд, че не вечерях.

И като казах, че не съм вечеряла не е точно така, голяма грешка, по повод питките, аз направих Cinnamon rolls. Хoра такъв вкус няма, даже не знам кое ми по-харесва това или чийзкейка.
Правя го цял следобяд, като пита. Има втасване.
Като го отхапеш още топло просто се разтапя в устата, изпаднах в екстаз, може ли да си представите, аз  тесто не ям, обаче не се сдържах, направо бих яла това отколкото да направя нещо друго приятно  yahoo
Ако иска някой ще дам рецептата. При мен обаче видях , че кафявата захар ми е малко и нямаше да се получат така цветни като рула, затова сложих сладкарска боя и захар, та затова ми червенее. О, малллле как искам да си хапна пак, предполагам най-добре е като е топло.

Иначе ето оригинална снимка за какво говоря:
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1096



« Отговор #103 -: януари 26, 2012, 20:37:18 »

Туитке я давай бързо рецептата smile  give_rose
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 908



Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: януари 26, 2012, 21:00:27 »

Bibsi, питката ти е много изкусителна smile
Моля те, когато имаш време го направи и го хапни докато е топло и ми кажи, просто така се топи в устата...
Ето и рецептата.
1 п. мая (42гр)
1 щипка захар
1/4 топло мляко
Това го оставяш да втаса както пита.
След това взимаш една купа и разбиваш:
1/4 топла вода
1 яйце
1 ч.л. сол
3/4 ч.ч.захар
1 ванилия
1/4 ч.ч. разтопено масълце
4    ч.ч брашно
Разбиваш като слагаш първо две ч.ч. брашно и след това другите две.
Оставяш го в намаслена купа, за да втаса за 2 часа.
Пълнеж:
Като мине времето на втасване разточваш го на правоъгълник голям, намазваш го с
1/3 ч.ч. масло
3/4 кафява захар
1/4 бяла захар
1 1/2 канела
Навиваш на рулце и режеш на 16 равни части. Слагаш ги в тавата с шарката нагоре. ОСтавяш да втася за още 1 1/2 час
Пече се на 160 С за около 30 мин, може и по-ранко. Намажи рулцата с масло преди да изпечеш.
Мога да ти изпратя и клипчето, но тук го преведох ако някой не знае английски.
Опс забравих да кажа за заливката, аз ги покрих след това със сместа и покри всичко на снимката съм показала с по-малко и после го залях, че беше доста, но така е по-вкусно.
1 крема сирене, ванилия, масло 1/4 ч.ч, 1 1/2 ч.ч. пудра захар. Разбиваш с миксера и слагаш около 3-4 лъжици вода-мляко каквото искаш, за да стане като течен крем и поливаш с него рулцата.
http://www.youtube.com/watch?v=Kibux6TUXMg
Моля, моля , направи и сподели. smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines