Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:04:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 14  (Прочетена 160845 пъти)

bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: март 27, 2012, 18:57:06 »

Киви  идейката  ти е  страхотна Bravo
Аз лично  не  се  съмнявам  в  Булка,и мисля  че  ще  се  справи,но  както  каза  Киви,ако  не можеш д а се  справиш винаги можеш  да  си направиш  друг  вид give_rose
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #406 -: март 27, 2012, 20:09:47 »

E,bamce smile аз не съм несръчна, но тъй като реших да си направя сватба на разстояние искам да мъкна максимално малко предмети с мен. Тази кутия първо ще се чудя как да я транспортирам, после къде да я държа цяла вечер.

Как смятате да процедирате с кутиите за пари? Ами ако се напълни с няколко хиляди, аз нали няма да я изпусна от очи цяла вечер. Трябва да и назнача охрана, то за кошницата същото важи smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: март 27, 2012, 20:18:56 »

аз мисля веднага да пратя близък човек да я прибере у нас, и без това ще сме на 10 мин от ресторанта
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: март 27, 2012, 20:29:43 »

Киви ,не  съм казала,че  си несръчна,напротив:)
Нашата  кутия  шаферките  я  качиха  веднага  след  това  в  стаята  нахотела.Тя  си ни чакаше  там на  спокойствие:)
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: март 27, 2012, 22:40:09 »

Ние нашата я затворихме веднага в сейфа на хотела. Наехме си го за един ден, не беше скъп и после спокойно продължихме с празнуването. Аз лично не бих оставила сама тази кутия в хотелската стая- често става въпрос за много пари, а не само вие имате ключа за стаята   pardon
« Последна редакция: март 27, 2012, 22:42:24 от anelcka80 » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: март 28, 2012, 09:26:49 »

Аз пък вчера се чудих дали дали да има сватбена книга-мн. идеи си харесах (повечето по-скъпи или по-сложни), от друга страна се замислих че повечето хора сигурно ще подарят и картичка и ще има пожелания ... дали да търся и книга...
И аз се чудя за кутията (добра идея е с кошничката), после къде мислите да съхраните пликовете (ако продължава сватбата). Ние ще помолим повечето подаръци да са в плик (т.е пари) и сигурно ще има поне 10-15 плика. Не знам как ще бъде...
За късметчетата-ние имаме 23 за хвърляне и отделно ще имаме за масите (който иска да си вземе)  heart

anelcka80 , може би и ние ще направим това.
« Последна редакция: март 28, 2012, 09:31:11 от _Ezra_ » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: март 28, 2012, 09:43:25 »

Задължително в сейфа слагайте парите...В крайна сметка има не само ваши приятели на сватбата, а и доста персонал.. Не искам да прозвучи гадно, но имам няколко познати, които така си оставиха парите в залата и имаше липси и то все по-дебели пликчета nea Ние няма да имаме книга, а дръвче за пожелянията ..После ще си залепя листчетата, евентуално картичките в голяма книга, като след това към тези пожелания ще си добавя и снимка с хората, от които са. Така ще стане нещо като албум с пожелания  pardon
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: март 28, 2012, 09:43:45 »

и аз много се чудя за книгата именно поради съвпадението донякъде с целта на картичките.. ама от друга страна никой не знае реално колко картички за спомен ще получа и колко от тях после ще се загубят . Затова май клоня към книга вече. Ама вие ме заразихте  cap banana - преди дори не знаех че има подобно чудо. saludo
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: март 28, 2012, 09:54:13 »

Аз като бях на една сватба преди година имаше такава книга и за това-те младоженците си живеят в Германия и явно там е модерно... не знам. Мен ми хареса да пиша в нея, беше на видно място сложена, но като си помисля... реално не помня нищо като детайли... как е изглеждала, нито пък др. неща от украсата (явно тия неща само ние си ги забелязваме)  smile smile
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: март 28, 2012, 10:00:25 »

Оххх..много напрежение...главата ми ще гръмне с тази сватба...мисля за нея по 24 часа от денонощието...почти всяка вечер я сънувам....
За кутията за пари-държа да е кутия...на моя позната от кошницата са изчезнали няколко плика...
А за пожеланията,дълго обмислях да имам дърво с пеперуди и на него всеки да закачи своята картичка,но се знам 4е половината ще ги загубя,затова съм на 100% сигурна че искам книга.
И книга не успях да си намеря на добра цена(обикновена за декориране) затова реших да си взема тази с пеперудите от Айко...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #415 -: март 28, 2012, 10:11:06 »

Като каза Айко там има доста кутии:

А може ли да покажеш книгата?
Активен
sisionka
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: март 28, 2012, 10:23:42 »

Тези кръглите кутии за много сладки, случайно да има някакъв сайт от където мога да си ги поръчам?
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: март 28, 2012, 12:30:52 »

http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=92&pid=51515

Сайта  на  Айко
Активен
aleksandroff
Ентусиаст
**
Публикации: 102

« Отговор #418 -: март 28, 2012, 13:37:03 »

по сайтовете където продават материали за креативност съм попадала на  много кутии - просто разгледайте. Понеже нямат много добър външен вид - в смисъл представителен - лесно могат да се облепят- ако искате парите за меден месец - слагате фотоси от разни екзотични дестинации. аз мисля моята да я правя сама... нещо съм се запалила по декупажа и сега ми е много интересно да експериментирам
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: март 28, 2012, 13:56:09 »

Аз за нашата книга изпозвах обикновен албум за снимки с дебели корици и го облякох в бяла кожа, после му залепих едно цвете от плат, и готова е книгата  Girl_hide По същият начин направих и кутията за пликовете. Мисля даже имам още снимки в галерията...
« Последна редакция: март 28, 2012, 13:57:41 от anelcka80 » Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: