Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 14:51:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 185069 пъти)

Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: август 12, 2012, 09:45:22 »

За Океан и аз мога да дам добър отзив. Въпреки че не ги ползвахме за сватба, а за абитуриентското събиране на сина ми. Много добра кухня, обслужването също, всичко е чисто и спретнато. Поне на мен ми хареса много, а и гостите ни останаха доволни. Колкото до това, че тавана е нисък понякога може да бъде предимство. В смисъл зимно време, топлото няма накъде да "бяга", а и както вече не се пуши в заведенията, няма да се задимява. Може би неудобството би се появило само при хвърлянето на букета.
Като цяло съм забелязала, че доста сватби се правят там.
Активен
klavdia_19_
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #436 -: август 22, 2012, 13:52:51 »

Здравейте и от мен, момичета. От доста време не бях влизала във форума, но това не значи, че и аз не се готвя smile По повод на златарските ателиета съм обиколила почти всички и най-накрая си харесахме халки от златарския магазин в Бизистена на първия етаж. Има голям избор и най-хубавото е, че са там пред теб гледаш и пробваш, а не както на повечето места да избираш по каталог. Ние първоначално си бяхме харесали едни халки в друго златарско ателие под самия Бизистен , мисля че се казваше Юник. Там също имат налични модели и може да си избереш и поръчаш, ако в момента нямат твоя размер. Друго голямо разнообразие на халки имат в златарския магазин по Фердинандова след пицария Венеция. Явно магазина е нов или аз не бях минавала отдавна там.
Момичета искам да Ви питам за някой магазин за хубави официални рокли за кумата и шаферките или някоя добра шивачка, която да им ги ушие на сносни цени. Помагайте моля smile
Активен
vanya2207
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #437 -: август 23, 2012, 06:27:21 »

Здравейте, можете ли да ми препоръчате ресторанти за около 30 гости. Също така и златарски ателиета.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: август 23, 2012, 07:46:31 »

всеки един ресторант става за 30 гости smile
Активен
vanya2207
Новак
*

« Отговор #439 -: август 23, 2012, 08:59:41 »

Така е но се притеснявам, че ако например е с доста по-голям капацитет няма да искат да се ангажират с мен. Или пък може да ми предложат двойно по-скъп куверт. Примерно в един от хотелите на сайта им пише, че дадените цени и условия важат за минимум 50 човека, а моите засега са 25. Освен това се притеснявам, че при по голям ресторант, вътре ще изглежда тягостно празно. Затова ако може да ми препоръчате нещо по малко ще съм ви много благодарна.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: август 23, 2012, 09:43:21 »

ами големия ресторант никой няма да го запази целия само за вас при положение че сте 25 човека, което автоматично значи че няма да е празни, но все пак има опасност някой да се присъедини към вас smile
Активен
vanya2207
Новак
*

« Отговор #441 -: август 23, 2012, 09:46:51 »

Еми на и затова искам да е малък  smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: август 23, 2012, 09:48:21 »

ресторант за 25 човека не мога да се сетя чак толкова малък...това са 2-3 маси....знам ли?
Активен
vanya2207
Новак
*

« Отговор #443 -: август 23, 2012, 09:58:02 »

Аз току що видях сайта на хотел Форс, там имат Винен салон с 30 места. Дали имаш впечтления от него. Намирам и други подобни с по около 50 места, но аз не съм от Бургас (бъдещия ми съпруг е бургазлия) и просто нямам впечатления от повечето заведения в града. Знам 2-3 като Булевард, Рубаят и китайските smile. Мислех си за Булевард, тъй като е на 2 етажа, и примерно на втория етаж можем да се съберем, но не знам те дали организират сватби.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: август 23, 2012, 10:45:59 »

Рубаятите са ти вариант да, за Форс не знаех че имат и друг винен салон....защо не питаш мъжа си най-добре той ще те упъти в заведенията щом е бургазлия, а и ще разбереш вкуса му какво точно иска да е.
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #445 -: август 23, 2012, 11:00:55 »

Пробвай в Океан, там имат ВИП зала, мисля, че ще събере 25 човека. Другото място, за което се сещам,е хотел Калифорния. Имат добър ресторант и сме били камерен състав 20-30 човека на едно кръщене и други хора нямаше...
Активен
klavdia_19_
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #446 -: август 23, 2012, 12:00:52 »

Здравей vanya2207, аз горещо ти препоръчвам или Ресторант Форс или Bar& Dinner W. Първия се намира до Икономическия техникум в Бургас. Ресторанта е хубав. Не е супер голям. Това му е хубавото. Могат да ти направят маса за 30 човека. Имат и DJ. Имат си и собствена украса за такива случаи - пнделки, тишлайфери. Кувертите са на много приемливи цени между 20 и 30лв. и разрешават да се внася всичко алкохол, нарязани мезета и ядки. Мисля, че няма да сгрешиш , ако се спрете на Форса. Другия вариант е Bar& Dinner W. Много изискано заведение. Има и вътрешна градина. Кухнята е страхотна. Готвят много вкусно. Така, че изборът е твой smile За златарските ателиета съм писала малко по-нагоре smile Ако те интересува нещо друго питай:)
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: август 23, 2012, 12:04:47 »

да, Калифорнията на мен ми е фаворит, не се сетих за нея по-рано smile
Активен
vanya2207
Новак
*

« Отговор #448 -: август 23, 2012, 12:29:52 »

Калифорнията и аз я гледах в интерес на истината smile
Активен
tedytto
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #449 -: август 23, 2012, 12:45:13 »

Момичета, знаете ли как стои въпроса с медицинските? Личният ти лекар ли ги прави, в частните клиники ли ходиш и задължителна ли е бележката от психото?
Ако някой е минал вече по този път или има повечко инфо, ще съм благодарна, ако сподели  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: