Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 15:43:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184211 пъти)

krisss_bs
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: януари 21, 2012, 00:22:41 »

InLove, и аз ще взема да погледна Океан smile Desi, и при нас гостите ще са от по-далечко, надявам се да стане за 7-ми, стискам палчета smile Fourteen, ако ти трябва инфо за местенца, близо до Бургас, пиши, имам вече доста насъбрано smile Иначе, говорих аз с управителката на Виго вчера сутринта, казаха, че до вечерта ще имаме оферти, но и днес нищо не дойде ...ще звъня утре пак ... Хайде, лека нощ, мили дами и до утре!  Wink
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: януари 21, 2012, 10:52:24 »

Няма да съжалявате поне според мен, ние даже си направихме резервации да сме там на 14.02, за да пробваме менюто и да видим и ДЖ понеже точно на него сме се спряли. Единствен недостатък е липсата на хотел наблизо - само България NO 
Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 21, 2012, 13:04:09 »

Момичета, да ви кажа, звънях във Вигото... Казаха, че най-вероятно от тази година, август ще осигуряват на гостите си освен закуската и вечерята ... щели да проверят и до три дни да звъннат, ама шансът е малък. И сега започвам пак ътрсене и звънене, макар че се съмнявам да е останал някой ресторант непроверен. Започваме да мислим за смяна на датата, лошото е, че на мъжа ми най-близките роднини живеят в САЩ и могат да дойдат август...сега почваме преговори за техните отпуски, за да можем евентуално да изместим сватбата...направоооо!!!
Иначе, аз в Царево сякаш не съм поткривала много варианти. Някой да има повече информация за там, Десинка, вие къде планувате да сте?
Активен
desideskata
Сватбар
Публикации: 231

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: януари 21, 2012, 18:50:47 »

Ние харесахме един единствен ресторант в Царево - този на Българско-германския център http://tc.bgcpo.bg/galery.html. Него го видях в сайта на една агенция в Бургас, която колежка беше използвала...та ми хареса с украсата, големите прозорци, изглед към морето, близо до църквата, има хотелска част (но то в Царево това не е никакъв пробел) и най-вече няма го соц излъчването, ааа има и тераска Wink

Затова, ако нещо пропаднат там работите ще се оглеждам към Бургас -> имам и там бекъп вариант Wink

На всичко отгоре фотосесията искаме да ни е в замъка в Равадиново - и това ми е любимо място!
http://www.facebook.com/#!/CastleRavadinovo

Ето и църквата, в която всеки път като сме там ходя smile

http://www.trivago.bg/%D1%86%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE-155816/%D1%86%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80/%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-1503197

http://fokusbokus.wordpress.com/2010/08/18/%D0%BC%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D1%88/
Активен
Queen
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #64 -: януари 22, 2012, 11:23:02 »

Здравейте момичета ! ;)Дойде и моят ред да стана булка. *YAHOO*Тепърва започваме с организацията на сватбата.Ще бъда много благодарна за полезна информация от ваша страна.За сега сме до-запазваме датата в ритуалната зала. smile
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #65 -: януари 22, 2012, 17:31:02 »

не разбирам защо не се коментират и ресторантите на хотел Атлантис, сарафово? имайки предвид, че освен България не знам да има друг хубав ресторант в Бургас, който да може да събере над 130 човека..
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: януари 22, 2012, 17:49:36 »

Ресторантите на Атлантис са доста коментирани по-назад в темата, може би поради тази причина give_rose На мен лично Атлантис не ми беше вариант, защото е далеч от Бургас и трябва или да си настаня вскички гости или да ги притеснявам с факта, че трябва да си хванат такси..Представи си гостите от М.Рудник трябва да предвидят и по 25 лв за такси. nea А за летни сватби не знам колко е добра идея, заради намаляне на музиката след определен час /нали има туристи в комплекса/.  pardon Пък големи ресторанти мисля, че са и Авеню, Университета, Океан...
« Последна редакция: януари 22, 2012, 17:51:16 от InLove_Girl » Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 22, 2012, 19:55:34 »

Аз май не харесвам много България, защото не се вписва в моята концепция. А "Атлантис имат задължителното условие за музиката в 23.30, поне на мен така ми казаха и това не ни устройва(съгласна съм с InLove smile. Предпочитам да имаме вариант за плащане на час след определено време, отколкото да ни спират музиката. Но това са само моите възражения. Убедена съм, че има двойки, които ще изберат тези места и те ще бъдат най-добрите за сватбата на техните мечти.  pardon
Активен
Queen
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #68 -: януари 23, 2012, 10:32:50 »

Благодаря за топлото посрещане! :bravo:За дата мислим да е 25.05.тогава се падат почивни дни.Ще бъде по удобно за гостите.А иначе с организацията като цяло сме до никъде...от къде се започва??? :)Задължително ли трябва да е с агенция?Ние чак много хора няма да събираме /за сега около 50-60/.Абе който с каквото може да помага,че нямаме опит в тези неща  girl_impossible
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: януари 23, 2012, 10:44:52 »

Избрали сте много хубава дата  Bravo Първо според мен трябва да огледаш за ресторант, защото май е доста натоварен от към събития...Така че се насочи в тази посока, час и дата за ритуалната могат да се запазят най-рано 3 месеца преди желаната дата. След като избереш ресторант се насочи към избора на ДЖ, ФОТО и видео. Изобщо не е задължително да ползваш агенция, но пак зависи от това, което предлага ресторанта и разбира се от възможностите, които имаш. Може да ползваш само флорист или всичко да си направиш сама и с помощта на някоя приятелка и управителя на заведението да се подредят нещата в деня на сватбата. Аз лично агенция ще ползвам само за булчинската маса и за балона с куфети за първия танц. pardon , защото имам за сега дост свободно време и мога да си поиграя.
Ако имаш някакви въпроси ще се радвам да бъда полезна  give_rose
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #70 -: януари 23, 2012, 11:59:20 »

Здрасти, Queen!

Добре дошла при нас smile Избрали сте си много хубаво време за сватба според мен. Май месец вече е топъл и зелен, а възможностите за избор на място за почти неограничени, защото туристическия сезон все още не е започнал и могат да се направят компромиси за музиката или пък да си изберете по-интересно място, което иначе в сезон би било затворено само за туристи, без сватби.

За 50-60 човека - ами има толкова интересни места, че...не знам откъде да започна smile Шато Медово ( до Бургас) и комплекс Св. Тома ( до Созопол) са сред моите любими, но има и много други варианти. Аз вече се специализирах в търсенето на места за сватба, както и Криси (Krisss) тук в нашия форум smile Питай за каквото ти хрумне - много е вероятно вече да сме го проучвали  good

А ако не ти се работи с агенция, тогава ти трябва "флорист и декоратор". Това е човек, който ще украси мястото с цветя, платове и декорация, без да взема допълнителни такси за други неща и участие.

Можеш и самичка да опиташ, но резултатът няма да е точно същият. Но няма лошо - зависи доколко държиш на украсата и докъде стигат възможностите ти.

Успех!
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #71 -: януари 23, 2012, 12:28:30 »

Ресторантите на Атлантис са доста коментирани по-назад в темата, може би поради тази причина give_rose На мен лично Атлантис не ми беше вариант, защото е далеч от Бургас и трябва или да си настаня вскички гости или да ги притеснявам с факта, че трябва да си хванат такси..Представи си гостите от М.Рудник трябва да предвидят и по 25 лв за такси. nea А за летни сватби не знам колко е добра идея, заради намаляне на музиката след определен час /нали има туристи в комплекса/.  pardon Пък големи ресторанти мисля, че са и Авеню, Университета, Океан...
Само да отбележа ,че Сарафово не е чак толкова далеч от Меден Рудник!!
Също така таксито поема по 4 човека и таксито от Сарафово до Меден Рудник е 12-13 лева!!!в зависимост от тарифата на такситата.Друг е момента ,че ако се уговори опция  "извозване"  от сватба с избрана от вас таксиметрова компания ( няколко таксита наведнъж) има вероятност цената да падне - но пак казвам зависи как ще се договорите Вие с избраната от вас таксиметрова компнаия!!
Варианти винаги има стига човек да има желание!!

Аз май не харесвам много България, защото не се вписва в моята концепция. А "Атлантис имат задължителното условие за музиката в 23.30, поне на мен така ми казаха и това не ни устройва(съгласна съм с InLove smile. Предпочитам да имаме вариант за плащане на час след определено време, отколкото да ни спират музиката. Но това са само моите възражения. Убедена съм, че има двойки, които ще изберат тези места и те ще бъдат най-добрите за сватбата на техните мечти.  pardon

В хотел България музиката може да продължи с пълна пара и след 23.30 часа,но разбира се си плащаш за това както навсякъде.
« Последна редакция: януари 23, 2012, 12:39:14 от Bibsi8792 » Активен
Didi_Alex
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #72 -: януари 23, 2012, 16:04:20 »

Здравейте дами,

сега се включвам и аз в темата :danceg:Прочетох с голям интерес предишните и определено имам малко яснота вече по въпроса. В момента все още проучвам всичко, нямаме дата, но смятам да е началото на септември. Доколкото разбирам за фото се препоръчват предимно Калоян Спасов, Пламен Рашев, фото”Гея”, Здравко Петров, а за видео - Сарикови и Лазарови. Ако има някакви нови имена на хоризонта, моля да ги споделите. Също така събирам информация за магазини за рокли и костюми Wink
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #73 -: януари 23, 2012, 16:15:38 »

Здравейте дами,

сега се включвам и аз в темата :danceg:Прочетох с голям интерес предишните и определено имам малко яснота вече по въпроса. В момента все още проучвам всичко, нямаме дата, но смятам да е началото на септември. Доколкото разбирам за фото се препоръчват предимно Калоян Спасов, Пламен Рашев, фото”Гея”, Здравко Петров, а за видео - Сарикови и Лазарови. Ако има някакви нови имена на хоризонта, моля да ги споделите. Също така събирам информация за магазини за рокли и костюми Wink

Здравей Wink
На нашата сватба фотографът беше Здравко Петков ,а за видео Сарикови.
За пореден път казвам : тези  хора наистина знаят как да си вършат работата ,просто професионалисти.Занят кога и как да уловят точния момент!Горещо ги препоръчвам !!

За магазини за рокли и костюми в Бургас малко трудно.
За костюми се сещам само един магазин Dandy мисля се казваше срещу входа на Бизестена ( входа на Александровка ) .Като застанеш срещу "дупките: магазина се пада отдясно.Навремето беше някакво заведение ама сега ми излезе от акъла.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: януари 23, 2012, 16:23:24 »

Bibsi миличка, аз понеже бях на сватба лятото с милото и свекърите и се прибирахме до М.Рудник с една от масовите фирми и ни излезе около 24 лв, а ние сме семейство...в смисъл дори да разделим парите пак от един джоб излизат, но може би си права , че ако има договорка..може да се промени доста цената. Да не говорим, че в 23.00 още накараха ДЖ да намали музиката, а около 23.20 вече мрънкаха, че гости започнали да се оплакват..И ако сватбата е вечерна трябва да предвидиш друго място където да си заведеш гостите - това може да е нощния бар на комплекса, където обаче нито ще събереш 100 човека, нито ще сте само вие, а ще има и гости на комплекса.give_rose
Didi_Alex за ФОТО ми препоръчаха Алекс Студио /това е новото, което чух лично аз/, а за видео - Иво Вартанян, Панчови, Станислав Камбуров. Магазини за рокли не проучвам, защото ще си шия, но сестра ми си купи от Аз и ти - ул. "Хр. Ботев" №16, ул. "Фердинандова" №20,ул. "Ал. Велики" №3 и беше страхотна. give_rose
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: