Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 17:31:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184238 пъти)

InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 13, 2012, 23:22:14 »

fourteen аз определено имам впечатление от зала Мираж. Мога да ти кажа като начало, че атмосферата е доста добра и с малко украса става много красиво, кухнята е добра, последно като се интересувах куверта беше около 30 лв, порциите достатъчни. На сватбата на сестра ми украсява Брилянтин и те си имат готова украса специално за Мираж и е доста сполучлива.Събира около 100 гости, ако ти говорят за повече е просто някакъв ужас. Това е положителното.
Отрицателен е факта, че ако сватбата е лятото климатизацията е ЛОША. Друг проблем е че има една част от ресторанта /като влезеш в залата в ляво/, която е кофти за гостите, защото се слага дълга маса и има около 12-13 или повече човека, които са с гръб и една цяла маса, която няма видимост към дансинга. Сега мисля, че нямат и управител, а управителя на целия хотел отговаря за ресторанта и не знам как ще стои въпроса с контрола.
От сервиза съм изключително недоволна /понеже аз правих уговорките с тогавашния управител/. Сервитьорите бяха мудни, нагли и груби /да не говорим, че се водихме вътрешни хора и ги познавахме/, не знам дали и по принцип са такива, но според мен може да се преглътне. Друго е че прибраха около 12 бутилки уиски и не ги върнаха.За друго не обърнах внимание-
Но основен проблем на сватбата на сестра ми беше климатицацията - 14.08 - беше ужасна жега, климатиците уж работеха на макс, а хората бяха като поляти с кофа вода, да не говорим че мин.вода свърши и трябваше да се обаждам на един от шеф отделите в Метро и да му се моля в 23.30 да носят вода.
В интерес на истината аз харесвам ресторант Мираж, а не залата. Ресторанта е в синьо и е много сладък, но е за около 60 човека.
Аз утре ще обикалям и евентуално и в Мираж ще отида, но моята сватба ще е зимата и климатика не ми е важен. Те зимата са на локално парно, така че няма шанс да е студено.
Надявам се да съм била полезна  give_rose
Активен
fourteen
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #31 -: януари 14, 2012, 12:53:27 »

Благодаря ти много за изчерпателната информация InLove_Girl give_rose. Сватбата ми ще е края на май така че климатизацията ще е необходима, но не както август месец. Предполагам,че ще  отида на място и ще преценя. На мен също определено ми харесва малкия им ресторант, но за съжаление няма необходимия капацитет. Имаш ли някакви впечатления от хотел България. Разбрах,че в момета и ти си търсиш ресторант smile. Успех с организацията !
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: януари 14, 2012, 15:29:20 »

Здравейте момичета  give_rose
Да ви се похваля ИМАМЕ ресторантттт  yahoo Другата седмица ще капарирам Винарна Океан. Безкрайно съм доволна от управителката, която е мнооого мил човек. Имат куверти от 20 до 30 лв и страшно разнообразни менюта. Мнооггоо съм щастлива  danceg  Bravo
fourteen за България не мога да кажа много, но от познати знам, че сервитьорите са доста нагли и груби. На мен този ресторант не ми харесва като интериор и даже не съм го гледала като вариант. Другото, което ми прави лошо впечатление е таксата за тоалетна, която искат независимо, че правиш сватбата там. Не съм за 100-те лева, но си е наглост от тяхна страна.За храната обаче мога да кажа само хубави работи, главен готвач е мой познат и наистина е страхотен. 
Съветвам те да отидеш до Мираж, определено е по-добър вариант от България.  give_rose Успех и на вашата организация...ще следим взаимно напредъка си   good
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: януари 14, 2012, 20:29:05 »

viki8 да разбирам ,че търсите хотел с ресторант за 70 души, като искате да наемете цялата хотелска част, която да е горе долу със същия капацитет, така ли е ?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: януари 14, 2012, 21:23:23 »

viki8 наистина има доста хотели, но малко да горе долу с вашия капацитет - или са мнооого по-малки и неглиже или доооста големи с хубави ресторанти, разбира се.
Та на мен ми допадат тези две предложения:
http://www.booking.com/hotel/bg/maria-revas.bg.html?aid=323175;label=sunny-beach-ljQ9U7veOWKXxgYBOQAMXwS3693730430;sid=2861586bbd641a3f4ac7e6da5417836f;dcid=1;srfid=ac6025b3eabc82219d5d0deb9ecd7edeX25
Този хотел в Слънчев бряг е мноооого красив, с хубава градина и доста хубав ресторант, горе долу смятам, че отговаря на вашия капацитет. Цените му са...високи, но може би правят някакви отстъпки, ако искате да наемате цялата база. Аз работех близо до него и често ходехме да обядваме - вкусно е.
http://www.burgashotel.com/%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%B2-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B0.html
Второто предложение е този хотел, който обаче е в Бургас, а не в околностите. Ресторанта е с малко по-особено разположение, но е доста красив и е с капацитет около 60 души.
Не знам дали съм помогнала, но доста се порових и само това намерих. Аз ако съм на теб няма да разчитам много на нета, защото има доста красиви обекти, които ги няма по сайтовете - в Сарафово например.
Активен
viki8
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #35 -: януари 14, 2012, 21:30:12 »

Хотел Калифорния го гледах и преди- много хубав ми изгрежда, а е и близо до вкъщи - благодаря ти за съветите!!!
Активен
viki8
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #36 -: януари 15, 2012, 14:36:23 »

За сега не- но днес ходих на едно булченски изложение-обрах доста визитки, но по-нататъка ще ги обиколя за повече инфо/най-вече цената/, а за рокля мисля да взема чак към май, надявям се че ще мога да смъкна някое килце до тогава angry !!! Най-големият проблем ми е ресторанта-моя човек иска да сме извън Бургас, на по-спокойно място, но до сега нищо не намерих. Надявах се да намеря нещо по южното черноморие, но там не виждам нито едно подходящо заведение.
« Последна редакция: януари 15, 2012, 14:41:59 от viki8 » Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: януари 15, 2012, 15:01:49 »

http://www.greenhouse-bg.com/
на мен това ми дойде на ум.
Активен
fourteen
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #38 -: януари 15, 2012, 16:20:51 »

Viki8 погледни хотел Vip Zone в Созопол. Има хубави отзиви за там smile
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #39 -: януари 16, 2012, 12:30:42 »

Здравей, Вики!

За май месец мога да ти предложа разкошно местенце до Созопол. Комплекс "Св. Тома". Съставен е от къщички и целия комплекс е разположен точно над морето. Гледката е разкошна, особено ако искате да имате изнесен ритуал. Ресторантът е много хубав, храната и обслужването също. Там може да настаните и гостите си. Ще ти пратя линк като лично съобщение, за да не правя излишна реклама.

Успех с подготовката!

Активен
krisss_bs
Ентусиаст
**
Публикации: 68

Жълто ми е!

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 16, 2012, 15:44:23 »

И аз се присъединявам към Love_Joy. Писах на Св. Тома и веднага ми пуснаха оферта, за съжаление, действително май или септември са месеците за тях smile Ако се интересуваш, ще ти препрватя офертата, поне е база, на която да стъпиш smile Успех, и честито на  In_Love. Ние все още не можем да намерим подходящото за нас sad
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #41 -: януари 16, 2012, 16:44:48 »

Момичета помагайте с магазини в Бургас с бели обувки, никъде не мога да намеря нещо подходящо  sad
Ще съм много благодарна за всяко предложение give_rose
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #42 -: януари 16, 2012, 16:57:22 »

Момичета помагайте с магазини в Бургас с бели обувки, никъде не мога да намеря нещо подходящо  sad
Ще съм много благодарна за всяко предложение give_rose
Виж в булченските магазини - там винаги има .
Лично аз моите ги взех от този магазин срещу ДСК в центъра на ъгъла - в посока подлеза на операта!Зависи обаче какво търсиш!
« Последна редакция: януари 16, 2012, 17:00:31 от Bibsi8792 » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: януари 16, 2012, 17:09:47 »

mimi_pam провери и Тенденз скоро им гледах сайта имаше доста хубави модели, зависи разбира се какво търсиш
https://tendenzstore.com/

Благодаря ти krisss_bs , наистина ми олекна  yahoo Сега пожелавам и на теб да намериш най-прекрасното местенце за вашият "BIG DAY"  Bravo
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: януари 16, 2012, 20:20:52 »

viki8 можете да проверите и http://hoteli-bg.org/hotel-name-20800 този хотел, намира се край Поморие или по -скоро на околовръстното към Слънчев Бряг. Лятото ресторанта е пълен, така че предполагам готвят вкусно. Имат и хубав паркинг. give_rose
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: