Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:30:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 188726 пъти)

Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: октомври 09, 2007, 14:50:21 »

Здравейте момичета  give_rose
Най- накрая се включвам , за да докладвам. Всички които бях наела фото, видео, DJ, агентката се справиха страхотно. Получи се хубава сватба и сега чакам ценния материал с нетърпение.
Искам тук да благодаря на Виолета и да я похваля , за страхотната украса на ресторанта.Всички гости бяха просто очаровани... За цени тук не ми е удобно да говоря, но ако някоя от вас се интересува да ми пише на лични. Но едва ли ще мога да ви дам актуална информация, защото разбрах, че наскоро в града цените на сватбарските услуги се е увеличила, което предполага, че и Вилито ще има нови такива.От друга страна тя е приятелка на сестрата на мъжа ми и не знам дали не ми е поспестила нещо  Girl_sing
Така или иначе справи се страхотно  girl_in_love
Фотото и видеото са млади хора и много симпатични. Авва, и другите момичета, можем някой път да се съберем и да си поприказваме. Готова съм да помогна с каквото мога и да да дам съвет . А скоро и снимките чакам  yahoo, ще ги гледаме.

За DJ нямам думи, СТРАХОТЕН Е...Работил е с Ники Колев и е един от най-търсените. Препоръчвам го смело, защото може да бъдете сигурни, че няма да ви провали сватбата.
Хаиде ако има нещо питайте, а след малко ще пусна малка част от украсата в ресторанта.

Забравих за гримьорката- много е добра и много миличка.Дори ми остави да ползвам нейните червило и
молива цяла вечер.

« Последна редакция: октомври 09, 2007, 15:06:10 от Jungle » Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #61 -: октомври 09, 2007, 15:15:02 »

Bravo Bravo  Bravo Jungle, приказно изглежда /мале,ама аз като изгладняло коте-пускаш нещо и веднага се включвам, хихихи  laugh/.
Супер, че си доволна от всички. Разбира се,че искаме още информация- имена, телефони, цени /най-вече на Виолета, нищо,че може да не са актуални,поне са ориентировъчни!/.
А за събирането- мен ме пиши! good Валентинката изчезна нещо,но предполагам,че и тя ще иска.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 09, 2007, 15:20:54 »

Джангъл, много се радвам,4е вси4ко е минало толкова добре и , 4е ти си доволна!!! Доста добра изглежда масата ви! Напи6и ни моля те на ли4ни цените на Виолета, но съ6то координатите на DJ, photo, DVD и грим.

Авва, мойта свек е взела каталог на Стелина, но о6те не съм го видяла...Пусни ми някоя снимка на Деница, на мейла ако не те затруднява. на6та сватба се о4ертава за Железник...незнам каква цветова гама...мисля 4е 6те върви с това което искам: златисто и бяло.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: октомври 09, 2007, 15:22:26 »

Тук съм blum
рабтя бе хора DANCE DANCE
Много ясно 4е искам, но ноемжри (5-9) ина4е цхте ми е малко дале4 tease
Активен
Jungle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 09, 2007, 15:22:58 »

Наистина ще се радвам да съберем и да си поговорим. Жалко , че на снимките нищо не изглежда така както на живо  crazy. По масите на гостите също имаше свещи и тези високи вази.Абе на живо е друго girl_in_love
Активен
Jungle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: октомври 09, 2007, 15:24:34 »

Валентинка, ние бяхме в Железник. Там цветовата гама е зелено, екрю ( бяло) има и нотки на оранж.
Тази пандела на булчинската маса беше всъщост и украсата на колата  yahoo
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #66 -: октомври 09, 2007, 15:30:00 »

На мен точно тази панделка на вашата маса страшно ми хареса! :bravo:Нямаш ли снимки по-отблизо на масите,да се насладим?  blum
Активен
Jungle
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: октомври 09, 2007, 15:41:14 »

За сега нямам  beating. От цялата еуфория забравих поне аз да ги снимам. Ще видим на професионалните снимки дали има нещо и най- вече на ДВД-то.
 Аз исках салати те и другите неща да не са сложени по масите когато влизат гостите, но за съжаление не успях да се преборя с управата в ресторанта.Нямало къде да държат толкова салати, а и нямало време кога сервитьорите да ги изнасят  angry

Авва, ти трябваше да дойдеш до ресторанта да разгледаш  pardon
« Последна редакция: октомври 09, 2007, 15:47:11 от Jungle » Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #68 -: октомври 09, 2007, 15:48:38 »

Ами аз исках да те видя и теб на сватбата,ама ми беше тъпо да те питам "Може ли да дойда да ви видя?" blush И си затраях и... pardon сега ще чакам снимки.  sad
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: октомври 09, 2007, 15:56:51 »

Аз кумувам там на 3-ти ноември...и окрасата е от Стелина, ако не се лъжа, но не съм 100% сигурна Mad girl
Авва, Джангъл, елате да ме видите, макар и като кума, за булка, 6те по4ака6 до 8-ми март DANCE
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: октомври 12, 2007, 11:32:54 »

Знаете ли дали Ритуалнита зала  в  стз (колко има всъ6тност?) предлагат "традиционен ритуал" с носиите и танците? weddingday
Активен
skarpeta
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #71 -: октомври 12, 2007, 12:43:50 »

Не - нямат и не предлагат такъв ритуал. Общо взето в Ст. Загора лелките от ритуалната зала (само една е) са доста трудни откъм разчупване на стереотипа. "Едно си знае баба - едно си бае." От към предварителни обещания са много силни, но като изпълнение са трагични.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: октомври 12, 2007, 13:04:01 »

Welcome Scarpeta !
Много жалко, направо съм си разо4арована. Гледах снимки на моми4ета из форума и ми се приска, за6тото 6те имам доста гости 4ужденци, но...уж е сравнително голям град cray  huhhuh.gif
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #73 -: октомври 12, 2007, 13:22:42 »

Valentinka, аз знам, че от ансамбъл "Загоре" или "Загорче" /да ме извинят,ама като не съм по принцип от Стара Загора  pardon/ правят такива неща в ресторанта. Но нямам идея как да се свържеш с тях, за да ги попиташ дали може и в ритуалната. Може вместо в съвета, да го направите това нещо в ресторанта, а пък ако се съгласят лелките /едната,де,която лично на мен много мила ми се видя като ходихме да проверяваме за дати/, може и в съвета,защо не?
И, Scarpeta, добре дошла при нас и от мен,мила! Welcome
Активен
skarpeta
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #74 -: октомври 12, 2007, 13:50:45 »

Благодаря за приветствията give_rose

За ресторантите има варианти и от ансамбъла и други по-малки групи, произлезнали от ансамбъла. Но в залата до сега не съм виждала подобно нещо. По едно време имаше жив хор, но от години и него не съм виждала, а и не го предлагат. Би трябвало, ако могат да изпълняват някакви по-нестандартни ритуали да ги оферират, когато си ангажираш датата или поне когато запалщаш услугата, но НЕ! Такава няма. А би следвало за такова нещо да се заплаща повече и следователно, то да бъде предлагано.
В ресторанта, обаче, може да бъде разиграно много по-добре и лично според мен - на спокойствие. Вече за никъде не бързаш, не гониш часове, а и никой няма зад теб на опашката... good
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: