Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 22, 2025, 13:25:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 207953 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: декември 13, 2007, 11:38:17 »

да, така е в Железник... - наистина, но ресторанта е хубав като обстановка. на Силвето сватбата е била супер - тя беше казала, че не е кофти с колоните.. - незнам..
а този Елеганс къде е ?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #331 -: декември 13, 2007, 12:14:22 »

http://www.hotel-restaurantelegance.com/

Това е Елеганс, но няма много снимки на ресторанта, а аз самата не съм влизала.Просто така-в Интернет като съм го гледала ми допада. pardon
За Верея съм съгласна-само веднъж влизах там и прилича на преквалифицирана баня. bad А това с центъра и важността на ресторанта на центъра не го разбирам,честно... bad
За Железник- била съм там на имен ден, не ме притесняват колоните хич. Просто Елеганс ми е едно сладко такова...ама като вляза на място,пак ще коментирам.
Активен
kreia
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #332 -: декември 13, 2007, 13:51:40 »

напълно съм съгласна за верея, че е социалистически и  като столова, а и още повече  вече съжалявам, че не отидохме до елеганс
наистинар СТЗ не е малък град, но хората живеят за да се покажат пред роднините
Ужас!!!
някой знае ли нещо за украсата на ресторант като услуга, която се предлага от гражданското?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: декември 13, 2007, 14:48:27 »

за като услуга от гражданското нищо не знам, но иначе тука всички ще ти препоръчаме задружно или Виолета или Стелина, така че само кажи какво искаш smilesmilesmile
Активен
kreia
Ентусиаст
**

« Отговор #334 -: декември 13, 2007, 15:53:35 »

бъдещата свекърва като запазвала дата в гражданското й дали една брошура с услуги и цени, на която я пише и въпросната украса. цената е доста ниска, стелина е сватбена агенция над галина доколкото разбрах(галината вече я видях)виолета - за нея май не се сещам
Чувам обаче за 200-300 лв. цени и ми се струва много - всъщност зависи, какво се включва?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: декември 13, 2007, 16:00:34 »

мале, значи аз ако ти кажа тука в София какво ми предложиха една доста популярна агенция.. - 7 ХИЛЯДИ лева!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: декември 13, 2007, 16:01:53 »

Пуснах ти на мейла малко цени и снимки за Стелина (това е ориентировъ4но, за6тото те ти правят не6тата както ти си избере6) Може6 да и пи6е6, кажи и в кои ресторант 6те сте и тя 6те ти предложи разни не6та
Активен
kreia
Ентусиаст
**

« Отговор #337 -: декември 13, 2007, 16:02:24 »

знам , аз затова се отказах да правя сватба в София - просто ми е непосилно
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: декември 13, 2007, 16:04:51 »

остави поислно или не, то просто е лудост, най-неоправдания разход който някога бих направила!!!!
Активен
kreia
Ентусиаст
**

« Отговор #339 -: декември 13, 2007, 16:08:53 »

Валентинка много ти благодаря.
това е нещто много ново за мен, нямам близки хора да се са се женили скоро и изобщо не ми е много ясно кое как и кога
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #340 -: декември 13, 2007, 16:15:34 »

Kreia, аз също от любопитство гледах каталога,ако може така да се нарече, за който ми говориш-този в ритуалната. В никакъв случай NO- само това ще те посъветвам!

Сега видях за "неволите" ти в темата за вземането на булката. Според мен най-добре си наемете стая във Верея, която да ползвате и за твоя престой, и за първата брачна нощ. И ако имаш нужда от някаква помощ- за украса, или за каквото и да е- с удоволствие ще ти помогна с каквото е необходимо!Много мразя такива вещици, м**** им стара! diablo Не стига, че организираш нещата не в твоя си град, ами ти усложняват живота. diablo
« Последна редакция: декември 13, 2007, 16:24:31 от avva_stz » Активен
kreia
Ентусиаст
**

« Отговор #341 -: декември 13, 2007, 16:31:54 »

авар искрено ти благодаря за подкрепата, най-вероятно така ще стане, аз съм се убедила, че човек колкото и компромиси да прави - винаги се злоупотребява с търпението и добротата му, но всичко го правя заради моето момче
аз се ориентирах вече за украса, но ми е много трудно с фризьора и гримьора
косата ми е къса - средна към къса и не искам кокове и такива нещат, просто добро изсушаване и оформяне, или може би малко вълни... ама като не знам ни един в СтЗ
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #342 -: декември 13, 2007, 16:35:55 »

Разгледай в Интернет сватбени прически, ще намерим фризьор, не го мисли! good Ти само си харесай нещо.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: декември 13, 2007, 16:36:37 »

Ако иска6 отиди при Даниела, за която ти говорих, много е мила и много добре работи. Кажи й, 4е е от мое име, ако иска6.
Тя е на Иван Асен II, 107,т.е.от сре6та, иам едно кафе до салона, мъни4ък е, но пробвай ако иска6
 good good
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: декември 13, 2007, 16:55:44 »

ако искаш мога и моята братовчедка - тя прави каквото искаш - съвсем точно. Както процениш - ако искаш ще ти кажа телефона й.
мога обаче една страхотна мацка за лакиране и грим да ти предложа, сега говорих с една моя приятелка, която винаги е адски добре нагримирана и направена за поводи - тя ми каза кой всъщност я прави такава красавица smile
аз си тръгвам, че ще правим коледно парти по-късно, така че ви оставям.
до утре от мен infatuated kiss air_kiss
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: