Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 16, 2025, 10:54:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 206438 пъти)

Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: декември 03, 2007, 19:09:13 »

Ей, Силве, не се притеснявай за малкия give_rose, всяко дете минава през това, колкото по-малък я изкара, толкова по-добре good

Са6 днес "запази" Светлана и Димитър (мерси Силве)  за фото и видео yahoo Светлана му се сторила много симпати4на Bravo. Само не е разбрал дали ти дава диск със снимките, предполагам, 4е да, нали?
 Оказва се, 4е май 6те сме във ва6ата църква, може6 ли да ми изпрати6 някоя снимка, да я видя от вутре, моля те!!!

Това е за сега! СКоро6но оздравяване и целувки kiss
Активен
mi64o
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: декември 04, 2007, 10:42:56 »

здравейте момичета.Валентика къде ще е твоята сватба разбрах че ще бъде на 8 март.Ние вчера ходихме до верея и е заета за 1 и 8 март sad,а в Стара Загора май няма други ресторанти с капацитет около 150 човека освен лешника но там е супер мизерия.Вече започнах да се отчайвам sad sad
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: декември 04, 2007, 10:49:15 »

ми6чо!
защо не видиш Маритза Изток или нещо на Баните? - тя е с капацитет 200 човека! - там е супер!
има 1000 нови луксозни и хубави хотелски комплекси!
погледни...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: декември 04, 2007, 10:51:41 »

Zaet e smile
На6ата 6те е на Старозагорски минерални бани, в ресторанта на Марица Изток.
Но там има и други големи комплекси, може да проверите.
иначе не мога мн да ти помогна, понеже не съм от СТЗ...но май това са големите ресторанти  в самия град...
Спокоино, 6те намерите girl_wink girl_wink
Активен
mi64o
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: декември 04, 2007, 11:23:48 »

благодаря. И ние го обмисляхме за баните само че е малко неудобно с транспорта а и в краен случай може и да е в петък.Мисля че няма да има проблем с църковния брак. give_rose
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #275 -: декември 04, 2007, 11:38:11 »

Mi64oWelcome , и сориии, че толкова късно те приветствам  Wink
За ресторантите- май другият ти вариант е "Железник", но не съм много убедена...виж бях показвала на Валентинка някакви линкове, да не ровя сега из темата. Много се радвам,че станахме три мартенски булкиии yahoo
Видях, че се е появило още едно момиче- Корнелия, но защо не пише тук, Корнелияяяя, къде сии? blum
Jungle, радвай се,че ти е минало вече през главата това, душко, по-добре сега!

А иначе ние зациклихме и започвам да се ядосвам вече- никой за нищо не си мърда пръста, а на мен ми писна само да говоря и да предлагам...ааа-ма-хаааа beating
По повод подаръчетата за гости да ви споделя какво изрових. Докато търсех из Интернет нещо интересно /въпореки че съм против разните фигурки/, попаднах на фирма с голямо разнообразие. И ха, изненадааа-централният им склад в Стара Загора, че и в Индустриална зона- дето работя аз. Не знам къде е обаче сградата, ще поразпитам. Ето ви сайта им: www.cosmopolis-bg.com

Аз трябваше да съм ходила до Асеновград миналия уикенд, но не стана, сигурно този ще ходим, предполагам.

Та така-до никъде съм, общо взето cray Ни рокля, ни ресторант, ни ...дръжки... cray

Айде пак среща по някое време,а?   Girl_hide Вече с Мишчо и Корнелия, а може би и с Рошко най-накрая? yahoo
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: декември 04, 2007, 11:48:37 »

ох, няма да е тая година да се видим миличка sad
оказа се че Коледа е празнуваме тука в София - всички ще дойдат тука smile
нищо де, скоро мислим да дойдем за ресторант да огледаме така че... ще се видим smile
Силве, наистина и аз мисля че е много по-добре докато е малък да я изкра, иначе сосле остават белези и т.н.... - много по-добре е сега!
спокойно миличка - всичко минава!
а някой знае ли - дали е рано от сега да резервираме 17 май в гражданското и църквата? - аааааа, забравих да ви кажа - това е нашата дата - измислихме я smilesmilesmile
хайде за сега това от мен! butterfly

Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: декември 04, 2007, 12:30:23 »

Валентинка, църквата е стрхотна. Не я хваля, защото ние сключихме там брак, но просто ми е любима...Все пак тя е Катетрален паметник и е така да се каже " главната " църква за Стара Загора. Моя свекър е църковен настоятел и неслучайно я избрахме. А и двора с къщичката са страхотен фон за снимки  good Дано да останеш доволна от Светлана, както аз бях очарована.
Авичка, не се отчайвай...понякога е по- добре сам да си организираш нещата без никой да ти се меси. Спомням си, че и аз се ядосвах, защото моя мъж нямаше мнение за нищо и все ми казваше : Абе както искаш ти, така го направи  nea А аз все пак исках и той да изрази своите предпочитания angry
Трябва вече да си организираме едно кафе, че да разнообразя малко...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: декември 04, 2007, 12:31:05 »

Мерси много Силве. Пусни някоя снимка да разгледам малко, ако има6 време разбира се girl_wink

Ми64о, 6те ви е тясно в Железник и ние ходихме да го гледаме, но за 150 4овека е малък, въпреки, чеуправителя каза, че ставало.
« Последна редакция: декември 04, 2007, 12:36:07 от Valentinka » Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: декември 04, 2007, 12:37:47 »

Eto za Walentinka някои снимки на църквата:

Активен
korneliq_donkova
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #280 -: декември 04, 2007, 12:41:46 »

Здравейте момичета аз чак сега откривам темата blush
Аз не съм от Стара Загора но най вероятно сватбата ни ще е тук,все още не сме напълно сигорни huhhuh.gif
Надявам се да си помагаме много.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: декември 04, 2007, 12:50:04 »

Мерси Силве kiss

Welcome Корнелия!!!
И аз не съм от Стара Заагора, но момичетата много помагат girl_wink girl_wink
Активен
mi64o
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: декември 04, 2007, 13:37:48 »

е за съжаление няма да съм мартенска булка след дълго умуване решихме да е на 23.02.2007 а и верея е свободна.Затова се залавям с приготовленията че само като се замисля колко работи са и ме заболява главата направо незнам откъде да започна.Вече съм в предсватбена треска. yahoo
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: декември 04, 2007, 13:41:59 »

ехааааааааааааааа
ти ще си първа smilesmilesmile
супер!
айде честито тогава! много се радвам smile - все е дно ние сме определили датата smilesmile: kiss Love girl
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #284 -: декември 04, 2007, 13:45:03 »

KorneliqWelcome Ние май повечето я не сме от тук, я просто не сме тук  laugh ROFL Ама важното е, че си имаме тема!
Mi64o, суперрр!Давай, ще помагаме с каквото трябва!
Jungle, не е като да не ми се меси никой-аз ровя,ровя, мисля, сравнявам,а накрая всеки има други предложения. Плачещо момиче diablo И ме вбесяват вече. А за кафето-да, само да видим кой кога къде е  good
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: