Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 10:15:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на kleo_20 - 14.10.2007
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на kleo_20 - 14.10.2007 (Прочетена 96191 пъти)
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
Отг: Сватбата на kleo_20 - 14.10.2007
«
Отговор #120 -:
октомври 13, 2007, 13:57:21 »
момичета толкова сте мили
безкрайно ви благодаря за подкрепата в тези последни часове преди големия момент
ами аз гледам да релаксирам но ей сега се прибрах от пазар за медената седмичка и след малко отивам на ноктопластика че не остана!!много съм развълнувана и не можем с милото да повярваме че след толкова малко ще сме семейство
май не ни остава време да се замислим за новите отговорности от тези емоции
на всички вас искам специално да благодаряза за топлото посрещане във прекрасния форум
за всички трепети които споделихте с мен за безбройните съвети и подкрепата по време на терзанията и трепетите ми
специално да благодаря на лолита-благодарение на нея ще имам най-красивата торта
и на Дидка и майчето и които ще осъществят мечтата ми за букетя и цветята изобщо(милото към 6 ще ги вземе цветятя)
На Тони,в чието лице срещнах истински приятел макар и виртуален!мила нито за миг не спря да ми вдъхваш кураж и да ме подкрапяш!невероятен човек и и съм щастлива че имам възможността да общувам с теб!на Мария която с чисто сърце си предложи услугите за уроците по танци-миличка ходих няколко пъти тук при нас е не съм спец но поне се понаучих малко
.на pleasure, gucci avva_stz Miri Ели deni1709 veselyshko Женя Иванова desislavka,Танче-мамче(като се върна от медената седмичка ще си имаш вече бебок сладък
) mandarinka Роси маслинчето и на всички всички които ме поздравиха в темичката и които ми дадоха безценни съвети относно сватбата @}->--не мога да изброя всички в момента-извинете ме за което но те си знаят и безкрайно съм им благодарна!! :girl_in_love:момичета преди да попадна въф форума си блъсках главата как да организирам нещата как ще се справя с всичко и ето че сега денят идва аз съм готова с всичко и тези няколко месеца з амен изтекоха така неусетно именно заради вас
:bravo:невероятно мили и добри и така внимателни :*целувам ви и ви обичам всички ако не бяхте вие нямаше да се справя сама
:bravo:очаквайте ме много скоро с снимки и разказ за сватбата!!а след това и като се завърна от медената седмичка ще има още!БЛАГОДАРЯ
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #121 -:
октомври 13, 2007, 14:14:21 »
Миличка такива страхотни думи си написала- да знаеш че и ние много си те обичаме и сме се вълнували заедно с теб през цялото време
Преживявахме твоите и хубави и лоши моменти като собствени но ето че и твоят ден дойде
И това ще бъде един страхотен,много щастлив и наситен с изключително много положителни емоции ден
Всичко ще бъде идеално и аз знам че с твоето мило ще се забавлявате до безкрай и ще бъдете едни от най-най щастливите и прекрасни младоженци
Хайде сладка да си починеш добре и те чакаме с нетърпение да показваш снимчици и да разказваш
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #122 -:
октомври 13, 2007, 14:45:09 »
Миличка, толкова си сладка, дори в последните часове преди сватбата намираш време за нас, толкова невероятно мила
А аз искам да благодаря на теб, за това, че ме успокои и ми вдъхна кураж, като се бях отчаяла в темичката за бебетата, благодаря ти ангелче, прегръщам те силно
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #123 -:
октомври 13, 2007, 18:22:45 »
Мило приятелче и аз искам да ти кажа, че си невероятен човек и че ти благодаря за редовете,които си отделила специално за мен в този така напрегнат за теб момент!Искам да знаеш,че направо се
от умиление и че и аз много те обичкам и цял ден повтарям на мъжа ми,че утре имаме много важна сватба във форума-твоята!Той също те познава чрез моите думи и ти пожелава специално да видиш утре две развълнувани и любящи очи,изпълнени с гордост и трепет....тези на мъжа ти,също както изглеждаха очите на моя мъж в мига,в който ме зърна тогава...Ох така се вълнувам за теб и още ме е яд,че няма да мога да те зърна на самия ден и да ти поднеса моите цветя,целувки и прегръдки
Много ще ми липсват темите изпълнени с твоите сладки терзания около подготовката,но се надявам,че всички г-жи,които си станахме така близки през изминалите месеци ще се преметсим в темичките за майчинството и там ще споделяме вече рдуги детски проблеми
Слънчице да знаеш,че утре цял ден ще бъда с теб с духом и съм сигурна,че добрите ми мисли и чувства за теб ще прехвърлят разстоянието и ще ти вдъхнат настроение и спокойствие!
Миличка искам да си направите 1 снимчица специално за нас,на която да ни махате весело и после да ни я покажеш!
Целувам те сладка булчице!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #124 -:
октомври 13, 2007, 18:46:29 »
:'(благодаря ти мила spirit
аз получих толкова подкрепа от теб и от форума
няма за какво да ми благодариш на мен казала съм това което съм мислела и чуствала
Тони сладка моя не една 101 ще снимам специално за теб и милото ти и форума също и с гордост ще показвам!!!благодаря специално на твоето момче!!много е мил а ти не готрупвай с инфо за моя ден все пак и той има нужда от внимание нали така
сигурна съм че ще си с мен духом и така те обичам и ти благодаря за това мила!с вас съм защото вас усещам така мили и близки сега съм с мама у нас ивади роклята да я гледкам и текат последните крайни приготовления за утре сутрин
*YAHOO*едвам си намерих салон за ноктопластиката но и товауспях да свърша слава богу благодаря отново че сте така мили и добрички
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #125 -:
октомври 13, 2007, 18:51:36 »
Клео, мила, не останаааааааааааааа! Надявам се си мъничко спокойна, макар да знам какви нерви са. Пожелавам ти утре да е най-красивият, най-щастливият, най-слънчевият ден!!!! Вече с нетърпение чакам разказ, снимки и една щастлива г-жа Гоцева.
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #126 -:
октомври 13, 2007, 18:58:25 »
Мира, пожелавам ти да си много спокойна, да изживееш прекрасният ви сватбен ден и нито за миг да не мислиш за организацията! Че ще си най-красивата няма съмнение :girl_in_love:Пожелавам на теб и твоят любим да се наслаждавате на деня си, защото това е вашият ден. Без да му мислиш дали всичко ще е наред, защото то ще бъде.
Бъди щастлива!!!!
И на добър час!
Активен
tonitta
«
Отговор #127 -:
октомври 13, 2007, 19:19:59 »
Миличка,ама ти си с нас до последния момент!А аз си мислех,че може и да не прочетеш тези мили наши пожелания!Така се радвам,че си с най-близките си хора и че ще си имате една задушевна вечер!
Ама ти стига си висяла тук!Тичай да им обръщаш внимание и да си почиваш!Не знам вече какво да ти пожелая
Хайдееее,не остана!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #128 -:
октомври 13, 2007, 19:25:41 »
Миличко Клео,то дошло време и за твоята сватба!!!Голямо си сладурче,да знаеш и много съжалявам,че нямам повечко свободно време да се включвам в темичката ти,толкова си миличка винаги!Ще ти пожелая като другите невероятна сватба,страхотна веселба и ден,пълен с положителни емоции,каквито сигурна съм ще имаш и после ще споделяш с нас!Успех,мило!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #129 -:
октомври 13, 2007, 19:34:36 »
охх милите ми те
така ви благодаря не знаете какво озбачава за мен в този момент да чета какво сте ми писали
усещам се така спокойна и сигурна зная че зад себе си имам големи приятелки и те ще ме подкрепят в моя сватбен ден!!!Росуи благодаря ти за милото отношение към мен
mandarinka сладур невероятна си много съм черпила от теб като идеи
: plamik сладка мила благодаря и на теб за доброто отношение към мен!!
милото донесе бутониерите-от живи рози НЕВЕРОЯТНО КРАСИВИ СА благодаря много на дика и майка и направо не мсъм и мечтала за по красиво нещо
@}->--и ми мказаха под секрет че и букете и украсата за колата и тази за ресторантая била прелестна
много благодаря че певърнахте мечтата ми в реалност @}->--Диде с теб искам специално да се и видим(нищо че те няма в темичката ми)просто ако не бяхте вие....
на останалите_милички вие сте чудесни прекрасни невероятни добри мили отзивчиви @}->--на женените им желая найу-хубавия семеен живот а на момите да се насладят на моминството си още малко и да преживеят това което аз в момента а нямам думи да го опиша!!вълнението е невероятно
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #130 -:
октомври 13, 2007, 20:20:19 »
Ей, сладка, до последно си ни вярна, айде почивай вечеее
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #131 -:
октомври 13, 2007, 21:18:47 »
Хайде и от мен на добър път в семейният живот и всичките положителни емоции да бъдат събрани в утрешният ден!Наслаждавай му се!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #132 -:
октомври 13, 2007, 22:28:26 »
Хайде, миличка, не остана вече!!!
Сигурна съм, че утре ще си най-прекрасната и щастлив абулка, а купона ще е незабравим!!!
И чакаме сними!!!
Активен
maria_lakova
«
Отговор #133 -:
октомври 14, 2007, 00:43:22 »
Мира, пожелавам ти утре да е най-щастливия ви ден до сега, а от тук нататък да ви предстоят още много най-щастливи дни!
Прегръщам те и те целувам и ще съм мислено с теб
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #134 -:
октомври 14, 2007, 00:47:06 »
Мила Клео, стискам палци, утре всичко да е по план-график, да няма неприятни изненади и всичко да е както ти си го мечтала!!!!!!!
Ще си невероятна булка, всички го нзаем и също така знаем колкко сте щастливи-Бъдете винаги така влюбени и все така щастливи, страсста ви да не стихва и само прекрасни спомени да имате от този ден!!!! Дано всичко е наред, малък лапсус се получи, ама толкова се вълнувам за Твоето утре, че казах стотина глупости....
Бъди красива, бъди щастлива, бъди себе си и малко по-спокойно!!! Целувки и Невероятна сватба!!!!!!!!!
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...