Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 22:07:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 9 част.  (Прочетена 15967 пъти)

veseto_87
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1439

Разгледай галерията на veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: февруари 02, 2012, 16:50:15 »

Как ще ги скриете тези бутилки? Всеки път, когато някой иска да си налее ли ще трябва да вади бутилката от тези "тръби"?
Активен
gucci
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4714

Обичаме се!

Разгледай галерията на gucci

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: февруари 02, 2012, 16:59:23 »

Според мен просто украсете бутилките.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

Разгледай галерията на Bulka88

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: февруари 02, 2012, 17:00:28 »

Хаха много смешно съм ги описала... smile Не мога да ти обясня така crazy Сега ще пробвам да кача снимка.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: февруари 02, 2012, 17:06:32 »

Така ще изглеждат масите и столовете ми....бутилките ще са в белите хартиени "тръби"  Xixixi Xixixi Xixixi

* 389545_287886641262010_111419948908681_834663_2019809824_n.jpg (14,77 KB, 200x133 - видяно 274 пъти.)
Активен
veseto_87
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1439

Разгледай галерията на veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: февруари 02, 2012, 17:11:35 »

Аз те разбрах, но за всяка бутилчица ли ще има такова нещо? А безалкохолните?
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: февруари 02, 2012, 17:15:41 »

Аз те разбрах, но за всяка бутилчица ли ще има такова нещо? А безалкохолните?
Мисля да ги направя по-големи,но все още не знам по колко човека ще са на маса,понеже чакам от ресторанта схема за разположение на масите.
Според броя вече ще реша каква големина да са и по колко на маса.
Активен
alla
Сватбар
Публикации: 271

Разгледай галерията на alla

« Отговор #381 -: февруари 02, 2012, 17:17:57 »

smile

Или можеш да залепиш нещо върху етикетите
« Последна редакция: февруари 02, 2012, 17:20:09 от alla » Активен
ellimink
Професор
Публикации: 302

Разгледай галерията на ellimink

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: февруари 03, 2012, 10:44:16 »

Момичета,
Товa с вдигането на украсата е страхотно като идея и много красиво, но да знаете че и малко нож с две остриета. Когато украсата препречва погледа на седящите един срещу друг хора и тe поглеждат от ляво и отдясно на високият свещник или сфера с цветя,за да си говорят с другите сетете се какво ще се случи точно на 15тата минута от тяхното запознаване или ако са приятели виждане- вашата украса ще бъде свалена на земята.
Не претрупвайте масите с много украса, защото макар и красиво- на гостите ви почва да им пречат после тези неща. Сервира се салата, после идва предястието- чиния която трябва и тя да се сложи на масата , защото никои не очаква като под команда всеки да е изял всичко до уреченото време.
Някои от вас искат или са принудени от ресторантите, да сложат бутилките на масата с украса, това е чудесна идея, но представете си предложите на гостите си ракия,вино,уиски, безалкохолни и вода. Това са 6-7 бутилки,адски много място все заето на масата. Поискайте поне водата ви да е 1,5 л бутилки,така всеки гост може да си сипе сам.
Bulka88 , не можеш ли да поговориш с вашият ресторант да обслужват гостите ви? Да им наливат желаните питиета?
Нашата сватба беше на този принцип- не се бавеха и секунда при желанието на някого, нито пък някои търчеше след тях да ги моли.
Другият вариант е до всяка маса, да ти осигурят някоя по малка или поне на две, която да върши функцията на помощна. Там да бъде подреден всичкият алкохол и гостите да се обслужват от там.
Иначе идей за обличане на бутилки има много, ето някои от тях:

Най-лесният за теб е с креп хартия и някаква панделка и аксесоар към гърлото на бутилката.

Активен
InLove_Girl
Сватбен ГУРУ
Публикации: 733

Разгледай галерията на InLove_Girl

« Отговор #383 -: февруари 03, 2012, 11:37:14 »

При нас всичко ще е изкарано на помощни маси от този тип на снимката, така хем е красиво, хем ако ненадейно стане някакво забавяне гостите сами да могат да си вземат каквото им е нужно.На масата няма да има никакви бутилки и салати. Украсата няма да е много пищна, но пак искам тя да се вижда, да се виждат и подаръчетата и платнените салфетки  pardon

* ALKOHOL.jpg (33,05 KB, 380x285 - видяно 223 пъти.)
Активен
emocia_wa
Професор

« Отговор #384 -: февруари 03, 2012, 11:51:55 »

InLove_Girl абсолютно съм съгласна! good толкова време, старание и пари отиват за декорация - хубаво е да се види от гостите, на снимките pardon с помощните масички е най-добрия вариант, защото хем целия алкохол се вижда от гостите и всеки си избира, хем могат да си сипват когато решат-без да чакат сервитьори.  good според мен гостите ще се ориентират веднага за какво са тези масички, а и винаги може да мине някой и да им каже по елегантен начин - това може да са хората, които са ги посрещнали и настанили  Wink и изобщо, човека, който се грижи за организацията на събитието (ако имате такъв) - той ще се грижи през цялото време всички да са настанени, да не им липсва нищо, ресторанта да си върши работата и тн.  smile
ellimink е много права за височината на украсата nea има си оптимална височина, която позволява на гостите да се виждат и да говорят, другия вариант е да е по-викоса (някакви вази, или просто нещо, тънко и високо - цветята/декорацията е отгоре). Знам от флористката, с която работя, че има такъв определен размер - Nina Style ще може да ви каже с точност.
Bulka88 имай предвид, че като "облечеш" бутилките с декорация това ще ги направи още по-обемни  nea и съвсем ще ти заемат мястото на масата. А и все пак декорацията трябва да е част от останалите неща(порадъчета, цветя, покривки-изобщо цялостната концепция), за да не изглеждат като кръпка.  pardon
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1553

www.ninabg.com

Разгледай галерията на Nina Style

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: февруари 03, 2012, 12:04:16 »

Височината на вазата е най-добре да достига височина 20см. или повече от 50см до 80см. Вази с височина 30см, 35см. /заедно с цветята/ са на нивото на очите и пречат хората да се виждат. Другия вариант е вазата да е 10-15см и с цветята да достига най-много 20см.  good Цветя без ваза също е добър вариант,но само ако ресторанта не поставя бутилките предварително на масите,защото така цветята изчезват и ефекта е никакъв.  good 
« Последна редакция: февруари 03, 2012, 12:09:50 от Nina Style » Активен
ellimink
Професор

Разгледай галерията на ellimink

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: февруари 03, 2012, 15:34:58 »

Ето идейки за високи вази:

Активен
magi1
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #387 -: февруари 04, 2012, 19:10:42 »

Здравейте, много са красиви тези салфетки от плат в цвета на сватбата, но мисля си не е ли твърде скъпо ? Забелязала съм в доста от ресторантите разполагат с бели или екрю, но такива цветни едва ли имат, могат ли  да се наемат от някъде ? Идеите които пускате са страхотни... Ние планираме сватба, но още нямаме дата, сега просто разглеждам и мечтая... Виждам, че тук повечето от Вас са в напреднала фаза на организация  smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

прави това, кoето те прави щастлив

Разгледай галерията на anelcka80

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: февруари 04, 2012, 21:19:33 »

magi1 това може да са и сатенирани хартиени салфетки. При дюни има такива, както и предложения за тишлойфери и тем подобни. Пускам сайт на дюни, там си избираш цвят и излизат предложения. Заслужава си да се погледне, дори и само като идея...
http://www.duni.com/de/fur-ihr-zuhause/trends/farbenrad/
Активен
magi1
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #389 -: февруари 04, 2012, 21:57:23 »

anelcka80, благодаря за отговора, наистина много интересно ! Имат ли представителство в България, защото предполагам е скъпо да се поръчва от чужбина?
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: