Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 05:11:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани бебета АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ "
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани бебета АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ " (Прочетена 119472 пъти)
bobi123
Сватбар
Публикации: 228
Отг: " Очаквани бебета АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ "
«
Отговор #60 -:
декември 09, 2011, 10:49:14 »
ЕЕеееееее,най-накрая някой да ни зарадва с една хубава новинка и да размърда темичката
Много се радвам мила La_Fleur
нека наистина да ви е живо и здраво,апък каквото Господ е отредил това да е,такъв ви е бил късмета,ние с теб сме много еднакви,с изключение на сладкото,понеже и аз по принцип умирам за солено,кисело/ммммм/ и люто,сладко по принцип не ям много и сега съм така,е хапвам ама както преди,за майчиния инстинкт по същия начин-и аз искам мн.момиченце,но вътрешното ми чувство е за момченце,с килата и аз съм там към 3 кг. ,но аз не бях мн.слабичка-62кг.забременях,но съм висока и не беше проблем,даже на работа всички ми викат абе защо така не дебелееш
,но нека по-скромно да я караме,че после е голям зора със свалянето,поне при мен де.
Аз нямам търпение да отида на преглед на 13.12 и да си видя съкровището
и тогава ще ви кажа какво ще е и моето ангелче
,апък и ритничетата като почнем да усещаме и ще сме 6 точки
Хубав ден на всички мами и да погалите коремчетата си от мен
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #61 -:
декември 09, 2011, 11:03:55 »
La_Fleur честито мила
няма значение какво ще е, важното е да е живо и здраво. По мои наблюдения желанията на татковците надделяват
bobi123 и аз съм така с храната... сладкото почти го пропускам , но за солено и кисело умирам
Аз да се похваля, че снощи усетих бебо
беше като едно преплъзване... Ви не сте ли усещали нещо такова все още
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #62 -:
декември 09, 2011, 12:07:39 »
Ами да ти кажа и аз незнам какво усещам,чакам да усетя риткането,на моменти ми се струва,че нещо странно усещам,ама не съм сигурна,затова нищо не казвам,като се убедя че е то ще кажа,червата ми къркорят,някой казват,че това е първото усещане,ама незнам дали са черва или бебето в крайна сметка,моя мъж си слага главата на корема ми и казва,че чувал нещо,ама незнам и аз ,само аз нищо не усещам още
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #63 -:
декември 09, 2011, 12:21:38 »
Благодаря ви момичета
! Наистина е важно всичко да е наред, полът е подробност и Божа работа! Сега ще чакаме мама Златомира ще даде ценни съвети как се гледа момченце
! Забравих да спомена за 4Д-то, че моят преглед ще е при д-р Троянчев в Пловдив, силно ми го препоръчаха! И в нашия град имаме такъв апарат, но е важен не само той, а най-вече лекарят, който те гледа, защото аз като бях в София и там им беше модерен апаратът, но ме претупаха за 5 мин., бях в 16 г.с., че и полът пообъркаха, защото казаха, че не се виждало да е момче
. Така че има смисъл да си давате парите само при доказани специалисти! Иначе цената на прегледа наистина е средно около 50 лв. в различните градове.
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #64 -:
декември 13, 2011, 16:20:29 »
Здравейте,мамчета
Айде да се отчета след прегледа
Ще си имаме момченце,видях му подробностите
Пак бяхме игриви,опъвахме краката,чудо голямо,толкова релаксиращо ми действа
Тежим 202гр.,за см.не ми казаха,засега всичко е наред,за ФМ ще ходим м/у 10.01 и 15.01 ,растем пак малко по-големи-с 8 дена по-напред ми излиза термина по размерите на бебчо
Това е от мен,взех си да пия витамини Mamavit и продължавам фолиевата.Казвайте вие как сте коремчетата растат ли
И м/у другото казах на доктора,че не го усещам още и той каза,че е нормално,за първескини към 20-21г.с. енормално,така че ако има такива като мен да не се притесняват
Много целувки и ви гушкам силно всиииички мами
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #65 -:
декември 13, 2011, 17:10:41 »
Привет и от мен, аз пък се върнах от феталната, беше много забавно (ако преглед въобще може да бъде забавен, де!
). Всеки път щом картината се задържеше на даден орган и изтръпвах да не чуя нещо лошо
, но слава богу всичко е наред
. Малкият ни спеше много сладко
, ама досущ като мен с вдигната ръка над главата, а и в нослето е чипо каквато бях и аз като малка. Таткото даже още повече подробности забелязал, ама може и от щастие да си внушава
. Тежим близо 500 гр. и сме високи 26 см. Прегледът беше с цена 70 лв., но за мен си струваше всяка стотинка, а и д-р Троянчев ми обясняваше много подробно всичко, та чак останах и без въпроси. Засега това е от мен,
Bobi
, честито и на теб за малкия мъж
!!!
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #66 -:
декември 13, 2011, 17:32:24 »
Благодаря ти,La_Fleur
Радвам се,че всичко е минало нормално и толкова вълнуващо,а за мъжете е наистина нещо прекрасно
Диск ще ти дадат ли с клипчета на бебо
4дто е нещо невероятно поне за мен
пък и мн.ясно,че на теб ще прилича бебчо-все пак е мъж а те вземат повечето от мама
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #67 -:
декември 16, 2011, 11:33:38 »
Здравейте, момичета!
Дано не объркам нещо, но ми се струва правилно мястото за съобщаване на новина.
След вълшебната ни сватба тази година вече можем да се похвалим, че сме в очакване за сладко бебче!
По първоначални данни трябва да се появи през Май догодина.
Сега съм в 17-та седмица и точно преди 2 дни ни съобщиха, че очакваме момче.
Всичко за момента е наред, мисля че бебчето е с 3-4 дни напред в развитието.
Т.к. аз винаги съм си мечтала за принцеска, бях малко в шок след новината, но все така щастлива!
Настройката е страшно нещо, направо имах чувството, че са ме хвърлили на някакъв пустинен остров и не знаех къде се намирам и какво да правя!
Все пак най-голямата радост е, че всичко с бъдещото ни бебе е в реда на нещата и разбира се, това е най-най-важното! Просто ще си науча урока и това е!
Ще следя темичката и вашите вълнения!
Пожелавам на всички магически моменти в очакване на бъдещите ви дечица и разбира се, усмихнат и топъл празничен месец!!
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #68 -:
декември 16, 2011, 13:00:52 »
Еееееее,супер Destiny,много се радвам че ставаме все повече и повече,повлякохме крак и всичко си идва по местата,да ви е живо и здраво синчето,аз като гледам май май засега имаме само 1 госпожичка,май всички ще сме мъжки мами
Настройката е наистина голяма работа,но нека се радваме на това което ни е дадено от Господ,пък дай Боже следващия тур да ни е на момиченца,налиии
да си ги нашарим
Аз днес съм на банкет,утре на сватба и трябва да се пазя,пък както обичам да си поигравам,но щом е за нашето съкровище ще бъдем предпазливи
Весел и узмихнат уикенд на всички мами
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #69 -:
декември 16, 2011, 14:05:13 »
Благодаря за топлото посрещане, bobi123!
И аз като теб обичам да танцувам и миналата седмица на фирменото парти не направих изключение. Тъкмо и бебетата ще са танцувални после!
Късмет и весели празници!
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #70 -:
декември 16, 2011, 23:43:58 »
Привет Destiny, добре дошла сред мъжките майчета
! Като прочетох поста ти, се успокоих и за себе си, защото аз също много, ама много исках момиченце и цял живот съм си представяла как ще го обличам, как ще му правя прически, как ще му говоря и възпитавам, но се оказа момченце и бях малко сюрпризирана. Но да ми е живо и здраво, ден след ден възприемаш нещата такива, каквито са и пак се радваш, макар и не на розовото, а на синьото, така че много добре те разбирам
. Аз лично вече нямам търпение малкият да се появи на бял свят и да си го гушна, даже име сме му измислили с таткото, а вие мами мислихте ли вече по това или е раничко?
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #71 -:
декември 18, 2011, 12:09:56 »
Oх,защо така бееее,всички мами ли сме си мечтали за момиченца,не че нещо,ама както казва La_Fleur направо като видя дрешка за момиченце и откачам и въпреки,че си знаех,че ще е момче все ги заглеждам,незнам, някакси има много разнообразие от дрешки,друго е,като видя тези малки роклички,тунички,елеченца розови и ЛИЛАВИ направо отвътре ми става хубаво
и въпреки всичко само чаках да ми излезне пъпка и си виках "А,може и да е момиче",от най-малкото се зарибявах,ама нека каквото да е да е живо и здраво апък и мъжете ще си ги направим красавци
Относно имената и ние сме решили ,аз първоначално не бях много съгласна за името,ама после склоних и сега го харесвам името.
Вчера бяхме на сватба и имаше кръщене преди да влезем ние,малеееее бебчо беше толкова мъничък МЪЖ в синичко облечен и с моя мъж неможахме да му се нарадваме не отделяхме очи от него и си представяхме как след броени месеци с Божията благословия ще си имаме и ние такова ЗЛАТО и ще си го гушкаме
БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО
Аз още не си усещам бебчо,но коремчето май почва да си расте видимо,което ме радва
Надявам се и вие да сте добре и все повече щастливи,че Господ ни е дарил с възможността да се радваме на нашите коремчета и след време бебчета
Целувки и прегръдки от мен и бебо
на всииииички мами
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #72 -:
декември 20, 2011, 16:18:12 »
Честито Destiny за бебчето.
Ето ме и мен отново, изследването за Даун мина успешно.
Честито Боби123 за мъжката рожба,
аз все още не знам какво ще е бебчо, но на 6/ти януари ще се види. Аз винаги сам си мислила че първото ми бебче ще е момче и все още чувствам че ще е, а таткото преди да забременея искаше момиченце, а сега и той си мисли че ще е момче, даже вече купихме някои дрешки, а чорапките са толкова мънички и сладурски.
Поради убедеността ми че ще е момче, изобщо не сам се заглеждала дори за бебешки дрешки за момиченца.
Гледайте сега голяма изненада на 6/ти да ни кажат че ще е момиче, незнам за шока на Destiny , но аз със сигурност ще съм.
Каквото Господ даде,то е добре дошло и ще си го обичаме, независимо дали е момиченце или момченце.
Боби123 какво е това за пъпките, аз миналата седмица бях много пъпчасала, но защото бях прекалила с палачинките със шоколад, сега лицето ми е чисто, аз лично си похапвам солено и ме избива на лютичко.
На мен ми казват, че ако ти е лошо и повръщаш първото 3/месечие, значи че ще е момиче, а ако не, че ще е момче, майка на 2 момичета ми го каза
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252
«
Отговор #73 -:
декември 20, 2011, 18:16:18 »
Цитат на: fibi в декември 20, 2011, 16:18:12
На мен ми казват, че ако ти е лошо и повръщаш първото 3/месечие, значи че ще е момиче, а ако не, че ще е момче, майка на 2 момичета ми го каза
От повръщане и неядене свалих 6 кг през първия триместър, а резултатът при нас е мъжки
Не вярвам на такива неща
Активен
bobi123
Сватбар
«
Отговор #74 -:
декември 20, 2011, 18:19:30 »
fibi ,аз знам ,че когато ти излизат пъпки и петна по лицето ще е момиче,но явно всичко си е бабини девитини,апък за повръщането и да ти е лошо въобще не вярвай,защото аз съм също жив пример,казвам ти го от личен опит,първата ми бременност беше неуспешна но до 3тия месец така ми ставаше лошо и ми се виеше свят,ама като пяна бях,мн.зле и накрая бяха даже 2 момчета,така че всичко си е явно до организъм.Аз пак съм пъпчасала яко ама си знам вече със сигурност,че ще е момченце,така че не гадая
Вие много рано сте се ориентирали към дрешките,мен ме е страх още,но дано всичко с всички ни да е наред и да дойде сувсем скоро времетода си пазарим както му е реда,да се радваме на покупките си и след това на БЕБЧЕТАТА ни
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...