Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:43:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани - 9-та част  (Прочетена 164508 пъти)

mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #105 -: декември 13, 2011, 11:06:59 »

Веси мерси мила,с шаблон купих си го от двете елши:))Моонлаит,не знам мила,да взема да пробвам още една с по тясна:))После ще я снимам:)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: декември 13, 2011, 11:32:16 »

mariajoro1984,
Така и така ще пробваш нова, какво ще кажеш пеперудката да я залепиш върху мрежата ... някъде по в центъра? Може да стане по-хубаво не знам сега ми хрумна  blum
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #107 -: декември 13, 2011, 12:02:33 »

Ммще пробвам,може да стане интересно,аз сега правя само по една от модел,за да преценя коя ще е най сполочлива:)
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: декември 13, 2011, 17:18:58 »

Миме, новият вариант е по-хубав ! Харесва ми, и аз като moonlight съм фен на цвета лилав  blum
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #109 -: декември 14, 2011, 14:45:57 »

Виолет мила,благодаря ти з съвета,но се отказвам,ужасно трудно е!Поклон пред жените занимаващи се с такива пипкави неща,било е трудно:))Та сега реших друго,съвсем опростена покана,ето я и нея
Стилно, по-семпло.. на мен ми харесва  smile
m0onlight   според мен е права - като пророция панделката е голяма. Или намали ширината на лентичката, или използвай още по-широка лентичка и направи една красива панделка(джуфка) с по-малки "ушички". не знам дали ме разбра...как го обясних..  blush
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #110 -: декември 16, 2011, 19:03:15 »

Мимичета от София къде наи евтино печатат пауса?И един друг въпрос,поканите са а4,разелен на две,грешка ли направих,че първо рязах,дали не беше по добре първо на един лист А4 да напечатат поканите и после да ги режа на две?
Активен
Nora_Yo
Новак
*
Публикации: 18

дизайнерски сватбени покани- www.svatbenipokani.eu

« Отговор #111 -: декември 17, 2011, 03:27:31 »

Мимичета от София къде наи евтино печатат пауса?И един друг въпрос,поканите са а4,разелен на две,грешка ли направих,че първо рязах,дали не беше по добре първо на един лист А4 да напечатат поканите и после да ги режа на две?

Здравей mariajoro1984,
не е трябвало да режете пауса, тъй като това определено ще затрудни отпечатването.
По принцип първо се печата, после се реже.
В момента ще е по удачно да ги печатате на домашен лазарен принтер, като го настроите да печата на А5. Шанса някой да реши да печата върху предварително оразмерен паус за съжаление е минимален sad
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #112 -: декември 17, 2011, 16:55:45 »

Благодаря за отговора Нора:))Е сега какво се оказва,че трябваше първо да рзпитам хубаво за правемето на поканите ,а не да правя всичко прибързано.Много ми е криво :(Лошото е ,че и в къщи е маслено струнен,сега трябва и лазерен да купувам,те ми излензах по скъпо поканите вече :(А .дали няма да стане и на масления принтер или не?
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: декември 17, 2011, 17:04:07 »

Може би искаш да кажеш мастилено-струен. Би трябвали да стане и на него. smile Успех!
Активен
Nora_Yo
Новак
*
Публикации: 18

дизайнерски сватбени покани- www.svatbenipokani.eu

« Отговор #114 -: декември 17, 2011, 17:36:26 »

Привет,
проблема на мастиленоструените принтери е, че при печат понякога мастилото се размазва. Посъветвах те да печаташ на лазерен, за да се избегне този проблем, но щом нямаш пробвай на мастилено струен. Мисля, че ще стане, но след като го отпечаташ остави мастилото хубаво да изсъхне, преди да пипаш, навиваш и т.н.
Дали ще се получи зависи и от самия паус. Ако е от обикновения трябва стане, ако е с разни перлени отблясъци, гланц и т.н. се съмнявам да се получи на такъв принтер, защото пауса има едно покритие отгоре, което е предпоставка за размазване.
Като цяло съвета ми към всички булки е първо да питате, не само за да се избегнат грешки, а и защото ми прави впечатление, че често хората си мислят, че нещо ще им излезе по скъпо от колкото е.
В печатниците и дигиталните студиа размера, на който се печата е минимум А3+, което означава, че плащате един лист, но побирате повече покани, което автоматично спестява пари и т.н и т.н.
Е няма го момента на изработката лично от булката, но повярвайте ми когато подплатиш идеята и желанието с професионална изработка, тогава вече нещата изглеждат съвършени  good
« Последна редакция: декември 18, 2011, 01:11:37 от Nora_Yo » Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: декември 17, 2011, 19:50:13 »

Аз печатах моите покани с мастилено-струен принтер.
Имах и паус също така. За да не се размазва толкова, по принцип  моят принтер има опции за избор - ако изберете гланцирана хартия (какъвто и да било вид - трябва да видя как точно беше написано в опциите на моя принтер), тогава  е по-добре.
Знам от личен опит, тъй като при стандартното отпечатване се използва доста повече мастило и съответно дори дни след това е възможно да се размаже (или поне при мен така се получаваше).
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #116 -: декември 18, 2011, 12:33:38 »

Веси да мастилено,не маслено blushМомичета днес купих втора употреба лазерен принтер,после ще опитам да направя една и ще я снимам да я видите готова,дай Боже да стане:))Нора така е,страхотен пост,допуснах много грешки в желанието сама да направя поканите.Надявам се карйна резултат поне да е хубава,че иначе ще се побъркам,даже мъжо започна да ми се кара вече и да ми натяква защо не съм покъчала готови,ами само се занимавам с глупости,ама тои не може да разбере колко е хубаво чувството  да направиш нещо за сватбата си:))))
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: декември 18, 2011, 13:35:26 »

Моят пък ме насърчава да правя някакви по-сложни, но аз нямам толкова време и търпение  blum
Активен
mariajoro1984
Професор

« Отговор #118 -: декември 18, 2011, 22:36:44 »

Ezra_ твоите покани какви ще са,хаиде момичета давайте да си покажем поканите,много съм любопитна Bravo
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: декември 19, 2011, 22:29:08 »

Моите сигурно другият месец ще ги почна-има време още.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: