Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 04, 2025, 15:29:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 " (Прочетена 209832 пъти)
Katicha
Ентусиаст
Публикации: 53
Отг: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "
«
Отговор #150 -:
ноември 28, 2011, 22:06:34 »
Сега ще прегледам дали има негативни за моята рокля. unhappy dress значи несполучлива. Благодаря ти много. Мисля, че същата рокля може да я намериш от друг продавач. Поразгледай.
Активен
Katicha
Ентусиаст
«
Отговор #151 -:
ноември 28, 2011, 22:18:02 »
За моята рокля има две мнение от хора, които вече са купили такава и казват, че си заслужава...
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366
«
Отговор #152 -:
ноември 28, 2011, 22:36:11 »
Катича ,браво мила радвам се:))Аз сега започвам търсене на ново:))
Активен
Katicha
Ентусиаст
«
Отговор #153 -:
ноември 28, 2011, 22:50:05 »
Погледни моите предложения от този тип, към които се заглеждаш ти. На същия продавач е:
http://www.ebay.com/itm/Charming-Sweetheart-Bead-Wedding-Dress-Bridal-Gown-New-/150602041924?pt=Wedding_Dresses&hash=item231094ca44
http://www.ebay.com/itm/2011-Wedding-Evening-Dress-PromBall-Gown-Custom4-6-8-10-12-14-16-/160653438277?pt=Wedding_Dresses&hash=item2567b0ed45
http://www.ebay.com/itm/White-Sweetheart-Princess-Wedding-Prom-Dress-Size-2-28-/150665159943?pt=Wedding_Dresses&hash=item231457e507
http://www.ebay.com/itm/New-Champage-Wedding-Dresses-gown-Size-6-8-10-12-14-16-/160654502455?pt=Wedding_Dresses&hash=item2567c12a37
Активен
Trapchinki
Любопитен
Бъдеща булка мечтател
«
Отговор #154 -:
ноември 29, 2011, 00:15:18 »
Здравейте момичета, реших да пиша защото мисля че ще ви е от полза и понеже съм луд фен на всичко свързано със сватбита, много ги обичам и много ме радват. И на мен ми предстои сватба може би другата година, но чакам мойто мило да се сети хаха.
Така по темата, леля ми се жени миналата година и си взе рокля от интернет, ние живеем в Испания и тук роклите не са хич евтини, от 600 евро почват и то най семплите модели а само да наемеш ти искат кум 400 евро, така че тя реши да търси по интернет и си купи рокля от
http://www.lightinthebox.com/
и остана много доволна за 130 евро и излезна всичко, по нейни размери и роклята беше найстина качествена и добре изработена. така че аз лично силно препоръчвам сайта снимките са техни, и каквото е на снимката това ти пращат. Чесно казано и сигурно ще си взема роклята от интернет ако не намеря нищо хубаво в България.
Моя съвет е пробвайте от всички модели вижте кой тип ви стой най добре и поръчвайте смело, и след мненията на момичетата от форума аз бих била доста сигурна. Единствената пречка според мен е митницата.
Надявам се да съм от полза и сега като съм регистрирана ще мога да участвам повече във форума.
Активен
mariajoro1984
Професор
«
Отговор #155 -:
ноември 29, 2011, 15:59:13 »
Днес говорих с една приятелка която пазарува постоянно от интерент дрехи,та това което ми каза ме гръмна направо:))Каза да гледам много внимателно къде ще шият роклята,ако е Китай,Хон Конг да бягам далеч хаха.Каза че има голямо разминаване с това което е на снимката и това което ще ушият.За това сега пропускам ибей и се насочвам към други за рокли:))Trapchinki сайта които си дала е чудесен,сега ще го прегледам по обстойно:)
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #156 -:
ноември 29, 2011, 16:16:59 »
Разгледах сайта и от 609 рокли нито една не харесах
Активен
mariajoro1984
Професор
«
Отговор #157 -:
ноември 29, 2011, 16:25:15 »
katituu аз харесах една ,но не е нищо особено,и този саит отпада от моят списък,предложете някои друг?
Активен
mariajoro1984
Професор
«
Отговор #158 -:
ноември 29, 2011, 16:37:00 »
Харесах си,но някоя мацка ако може да ми помогне и да ми обясни,и тук ли роклята е без фустата и къде се шие роклята
http://www.kissbrides.com/wedding-dresses/a-line-princess/high-quality-organza-bridal-dress.html
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #159 -:
ноември 29, 2011, 17:26:09 »
Миличка, погледнах заради теб, но намирам и аз само това : Country:
China email:kissbrides@hotmail.com. За фустите тук специално нищо не пишат, драсни им един мейл да ги питаш за конкретната рокля.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
Отг: " Покупка на булчинска рокля по интерн
«
Отговор #160 -:
ноември 29, 2011, 19:29:06 »
Цитат на: mariajoro1984 в ноември 29, 2011, 15:59:13
Днес говорих с една приятелка която пазарува постоянно от интерент дрехи,та това което ми каза ме гръмна направо
Каза да гледам много внимателно къде ще шият роклята,ако е Китай,Хон Конг да бягам далеч хаха.Каза че има голямо разминаване с това което е на снимката и това което ще ушият.За това сега пропускам ибей и се насочвам към други за рокли
)Trapchinki сайта които си дала е чудесен,сега ще го прегледам по обстойно
Мила, всички рокли които са около 300-400$ и по-малко сa Made in China... Нали неочакваш за тази цена, роклята да е ушита от добре платена работна ръка в Европа или Америка /не, че това е гаранция за качество/.
Тук коменитраме съотношението между качеството и цената, както и предлаганото на нашия пазар. И не на последно място, освен в LightInTheBox не очаквай роклите да са като на снимката.
Активен
mariajoro1984
Професор
«
Отговор #161 -:
ноември 29, 2011, 19:31:52 »
Josephine
Активен
Katicha
Ентусиаст
«
Отговор #162 -:
ноември 29, 2011, 20:12:29 »
Има доста сполучливи рокли на съфорумките, които са поръчани от ибей или от киссбрайд, мисля,че в някои от сайтовете роклите са доста по-качествени от българските рокли от ценовия диапазон 400-600лв
Активен
rosito_m
Сватбар
«
Отговор #163 -:
ноември 30, 2011, 08:13:55 »
mariajoro1984
шие се в Китай. Трябва да си поръчаш и фуста към нея, за да седи така.Иди на аксесоари и ще ги видиш.Или им прати запитване на този адрес : beautifulbridaldress@live.com да ти препоръчат. Аз си купих друга фуста обаче не тази която те ми препоръчаха,защото не ми хареса как стои( повдигнато отпред ).Ако имаш други въпроси питай
Активен
macituu
Сватбар
Публикации: 219
«
Отговор #164 -:
ноември 30, 2011, 11:11:18 »
Цитат на: mariajoro1984 в ноември 29, 2011, 16:37:00
Харесах си,но някоя мацка ако може да ми помогне и да ми обясни,и тук ли роклята е без фустата и къде се шие роклята
http://www.kissbrides.com/wedding-dresses/a-line-princess/high-quality-organza-bridal-dress.html
във този сайт имат същите рокли като тези които ти показах от ебей :
http://www.kissbrides.com/wedding-dresses/ball-gown-full-skirt/free-shipping-high-quality-organza-satin-wedding-dress.html
http://www.kissbrides.com/wedding-dresses/a-line-princess/free-shipping-high-quality-embroidery-wedding-dress.html
Побърках се вече с тези рокли
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13