Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:26:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145307 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: август 31, 2012, 13:28:05 »

Грима ми го правиха във Феери, магазина за маркова козметика и грим на центъра. Изключителен професионализъм. А преди това ходих на други две места за пробен и не се харесах.
Торта ни беше от сладкарничката под Енергото - много вкусна, много, но не бих я поръчала от там, ако знаех. Въобще не ги направиха дори и сходни с модела от снимката, която им бях дала, а тогава се съгласиха, че могат да ги направят. Пак бяха красиви, но не бяха тези, които поръчах...Ние бяхме с едноетажна торта за разрязването и мини тортички за всеки гост.
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: август 31, 2012, 13:58:24 »

Маг Рио ли се казва сладкарничката под Енергото, Сънрей?
И за грима - точно за Феери съм се насочила, но много сме зле с бюджета и май няма да мога да ида на пробен. Ти ходи ли на пробен предварително или директно отиде и им показа какво искаш? Или пък им се довери те да изберат грима? Много се притеснявам, защото очите ми са много чувствителни и не искам на сватбата да сълзят и да са подпухнали. Още повече, че ще трябва да съм с лещи. И отделно трябва да е много добре напавен грима, за да изглежда добре на снимките и да не се виждат тъмните кръгове  angry Ако нямаш нищо против, ще се радвам да ми изпратиш снимка на грима на лични  blush
Рафаела, Рене още ли работи в Стара Загора? Колко ти излезе на теб грима и ако може да дадеш някакъв телефон?
Ех колко е хубаво да има булки съгражданки  danceg
Активен
teddy_music
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #317 -: август 31, 2012, 21:07:35 »

Rafaela, много ми хареса коментара ти за Иво Чуков.
освен това ди-джеи на сватбата ни бяха Иво Чуков и колегата му и такъв купон вдигнаха, че не останаха сеирджии по масите, просто всички искаха да се включат в забавлението .. и двамата са чудесни хора и професионалисти -
Надявам се и при нас да стане весел купон!
Irishka, обадих се на Светослав и той каза, че е свободен за моята дата, но трябва да се видим да му покажа какво искам. Другата седмица ще се видим.
Букет ще поръчам май от Мария- срещу Форум. Тя е много препоръчвана в този форум, поне аз четох много положителни коментари за нея, така че може и да работи малко по-скъпо, ама мисля че е професионалист.
Харесахме си торта от Хавай. Освен това правят и пасти с вкуса на тортата и подобна украса. Ние поръчваме една булчинска торта /обикновена малка/ за разрязване, една кумска и за гостите- пасти.
Много торти имат там, дори имат и пилета за кумската ръченица.
А между другото- говорите за складкарница Виена стил, къде се намира тя?
Питаш ме за грим и маникюр- гримът ми ще го прави моя роднина / тя разбира от тези неща, пък и сама ми предложи  Wink/, а маникюра- Дани. Тя работи в Съндей /соларното студио в същата сграда, в която и Светослав/ и ми е маникюристка от много време. Доволна съм от нея и няма да търся друга.
Педикюрът ще бъде от друга, ако се интересуваш, ще ти кажа.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: септември 01, 2012, 08:43:27 »

Иришка мдааам, Рене още си работи в тук, само че с предварителна уговорка, за да може да си дойде .. честно да ти кажа малко ми е мъгляв спомена за цената на грима, но мисля че беше 30 или 35лв., със сигурност не е бил повече .. сладкарницата под Енергото се казва "Рио" - да, те там работят с много фирми, но аз лично поръчвам само на Шаклиян торти от тях, защото каквото съм си поискала от каталога, това и съм получила .. на нашата сватба също бяхме с малка булчинска торта и отделно пастички за гостите - първо, че така излизаше по-евтино и второ, че бяхме спокойни, че няма да ни ударят в грамажа - в смисъл такъв, виждала съм как се "реже" голяма торта, хората казват, че искат цялата да бъде разделена на гостите без да остава и как половината изчезва незнайно къде, защото очевидно по масите има прекалено малко, за да е цялата торта или пък просто връщат после някаква част от нея с обяснението, че е станала грешка crazy

п.с. телефона на Рене, който имам ще ти го пусна на лични, само трябва да го открия blush
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: септември 01, 2012, 17:17:06 »

Теди, мерси за инфото. А Сладкарница Виена Стил е в Ямбол. Тук имат само представителство.  smile
Рафаела, малко се притесних като каза, че не си доволна от тази сладкарница, но може тогава тортата да не е била от Виена Стил. Дано нашата я направят добре.  Girl_hide
П.П. Дано да откриеш номера на Рене. Нямам лични впечатления от нея, но пък чувам много положителни коментари.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: септември 01, 2012, 17:21:31 »

аааа не аз, Сънрей каза, че не е доволна и не са изпълнили поръчката й girl_impossible днес не ми остана време да потърся из сватбените нещица, но се надявам утре да имам повече възможност give_rose
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: септември 01, 2012, 17:29:06 »

аааа не аз, Сънрей каза, че не е доволна и не са изпълнили поръчката й girl_impossible днес не ми остана време да потърся из сватбените нещица, но се надявам утре да имам повече възможност give_rose
Извинявай, заблудила съм се  crazy blush
Активен
didko
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #322 -: септември 28, 2012, 18:59:39 »

Здравейте, трябва ми телефон на Веско и Йовко. Както и на оператора Митко Димитров.
Ще съм много благодарен да ми ги изпратите на ЛС.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: септември 28, 2012, 19:49:25 »

Здравейте, трябва ми телефон на Веско и Йовко. Както и на оператора Митко Димитров.
Ще съм много благодарен да ми ги изпратите на ЛС.

Това е на Димитров- http://www.studioedno.com/
Активен
didko
Регистриран

« Отговор #324 -: септември 28, 2012, 21:11:51 »

Това е на Димитров- http://www.studioedno.com/

Бях останал с впечатление, че Митко Димитров е от Стара Загора, а линка който отворих и оператора е с адрес в Пловдив! huhhuh.gif
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: септември 28, 2012, 21:37:01 »

Бях останал с впечатление, че Митко Димитров е от Стара Загора, а линка който отворих и оператора е с адрес в Пловдив! huhhuh.gif
Не знам,че има още един Димитров. Този,който е от Пловдив знам,че доста снима в района на Ст. Загора и затова реших,че питаш за този.  good
Активен
didko
Регистриран

« Отговор #326 -: октомври 23, 2012, 09:29:46 »

Може ли да ми помогнете с координати на танцьори за застилане на платното. За предпочитане е хора, които сте гледали на живо.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: октомври 23, 2012, 10:23:53 »

С две ръце препоръчвам Таня и Мишо, всички много ги харесват и търсят...лично аз работя с тях, така че им имам пълно доверие!

ето и сайта им   http://etno-zara.com/
« Последна редакция: октомври 23, 2012, 10:27:54 от Temira-Wedding » Активен
krisunny
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #328 -: октомври 26, 2012, 07:54:29 »

Здравейте, момичета, give_rose
Моята сватба беше на 13.10.  в Пловдив, но тъй като DJ ни беше от Стара Загора, реших да пиша в темичката, за да изкажа своето положително мнение. Със съпругът ми се доверихме на Ники Чернев, Зина и Реиван от Niko Music. Както ние, така и гостите останахме безкрайно доволни от купона, който ни организираха. Веселата част започна в 20-00 ч. и продължи до 3 след полунощ. За доброто ни настроение бяха подготвили 2 машини със сапунени мехурчета, много и различно осветление, реквизит от перуки и други разни щуротийки. Ето тук има и снимки от тържеството ни, може да се уверите smile:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.499419930077590.120215.100000287620589&type=1

Активен
illane
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #329 -: ноември 07, 2012, 10:08:06 »

Здравейте момичета! smile
И на мен ми предстои сватба в Стара Загора, но не съм от там.
Избрали сме дата 11 май 2013г.
Искам да попитам дали някой може да каже нещо за ресторанта на Парк Хотел Стара Загора. За момента сме се спряли на него, но няма никаква информация за сватби там(поне аз не успях да намеря) и малко се притеснявам.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: