Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:36:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145587 пъти)

kafence
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #210 -: септември 18, 2011, 15:07:01 »

по принцип аз честичко си проверявам форумчето, но ми е още рано за пазаруване и отбелязване на постижения в организацията Wink та аз дори дата нямам още. знам само че ще е началото на лятото другата година. а между другото разгледах снимките ти във фейсбук и се оказа че имаме доста общи приятели и сме от една партия smile пиша ти на личен
Активен
sisoko29
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #211 -: септември 19, 2011, 08:02:22 »

Здравейте,момичета мога да се похваля,че сватбата мина чудесно.
Имаше и някои неприятни моменти,но те бързичко се забравят и остават само хубавите.
Най-важното в този красив ден е да запазите самообладание. danceg
Много сум щастлива.Пожелавам го и на вас.
Активен
kafence
Любопитен
*

« Отговор #212 -: септември 19, 2011, 10:21:45 »

Здравейте,момичета мога да се похваля,че сватбата мина чудесно.
Имаше и някои неприятни моменти,но те бързичко се забравят и остават само хубавите.
Най-важното в този красив ден е да запазите самообладание. danceg
Много сум щастлива.Пожелавам го и на вас.
разкажи малко повече, кое как изкара, кое не ти хареса, искаме снимкиииии
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: септември 19, 2011, 16:44:55 »

На наща сватба се подпали булченската маса biggrin biggrin biggrin и завесата зад нас
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: септември 20, 2011, 08:29:53 »

AnGeL oF lOvE, много неприятно.....как се случи това ?
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: септември 20, 2011, 13:12:05 »

Един от прожекторите, който беше зад платното отзад беше паднал и самото платно се беше нагряло и съответно се запалило. При изнасянето му паднала искра и на масата. Слава богу, агенцията и ресторанта бяха разбрани и се размина без излишни кавги.
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: септември 20, 2011, 13:30:22 »

Да, наистина това е най-важното, и най-вече, че сте си изкарали добре Bravo
Активен
sisoko29
Любопитен
*

« Отговор #217 -: септември 29, 2011, 21:05:57 »

kafence,сватбата мина много бързо.Сякаш за един миг.Сватбеното ни пътешествие също,но спомените от хубавите моменти останаха,сега гледаме снимки и си спомняме,а колко бързо се изниза времето,вече съм г-жа от 13дни danceg

Активен
sisoko29
Любопитен
*

« Отговор #218 -: септември 29, 2011, 21:17:04 »

kafence,преди самото събитие бях чела много,бях подготвена кое кога се прави.
Бяхме си съставили график по часове,но той разбира се не бе спазен....  blum
както се случва на повечето сватби,видиш ли на кума по пътя му се препило кафенце.... и разбира се всичките 10 коли спрели да му угодят.АС булката през това време чакаше сватбарите.
Както и да е всичко мина много добре ние си бяхме предвидили повече време за дома на булката,но го съкратихме и така пристигнахме на време за бракоъчетанието.Всички традиции  по земането на булката си бяха спазени,но по бързичкоо girl_wink
 Така,че момичета от мен един съвет,не се притеснявайте всичко минава като на сън,усмихвайте се повечко,защото от настроението на булката зависи сватбата.
 Не си проваляйте най-щастливия ден заради някакви дреболиики,не си заслужава. danceg   
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: септември 29, 2011, 23:04:50 »

На нашата сватба, кумът тъкмо излизаше от банята  laugh беше с халат и хавлия на главата.
Активен
kafence
Любопитен
*

« Отговор #220 -: септември 30, 2011, 08:52:12 »

хахахх весела работа smile
Активен
kafence
Любопитен
*

« Отговор #221 -: октомври 03, 2011, 09:13:07 »

вижте това, влюбих се в този фотограф, но предполагам че цените ще са уникално високи
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150264482368598.332368.251068613597&type=1
Активен
Timi
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #222 -: октомври 03, 2011, 14:58:52 »

Милички булкиии, възхищавам се на всички, минали през трепетите на сватбеното тържество, и се вълнувам за тези като мен, на които им предстои този ден (sun) Но наред с всички хубави емоции се е зародила и известна доза притеснение у мен, което не мога да преодолея :S Исках да попитам за отзивите Ви относно ресторантите и хотелите, тъй като напоследък много младоженци са крайно разочаровани от някои места. На мен сякаш най ми се иска сватбата ни да е в хотел Верея, тъй като освен ресторанта държа да има и хотелска част, за да могат хората спокойно да се приберат по стаите, когато преценят. Имате ли някакви отзиви за там? За собствениците, храната, отношението на персонала, коректни ли са хората.. Че поне за нещо да се успокоя и да не се притеснявам толкова :S
Активен
AlexisAgency
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #223 -: октомври 03, 2011, 21:48:05 »

Персоналът е добър, за храната там лоши отзиви не съм чувала! Напротив даже, добра е! Ако решите да сте там, може да отидете един ден и да пробвате ястията , преди да изберете менюто , а може и преди да запазите ресторанта! Единственият проблем с "Верея" е (ако може да се нарече проблем),че в 1 всичко приключва! Музиката се намаля и съответно купона замира! Но винаги можете да отиде някъде другаде и да продължите, а ако сватбата е дневна, няма да е проблем! smile В центъра е, удобно е, ресторантът е обновен!
Активен
Timi
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #224 -: октомври 04, 2011, 08:39:21 »

Благодаря за информацията, беше ми от голяма полза! kiss2 Мен друго ме притесняваше в този ресторант- че при повечето сватби, подредбата на масите е такава, че доста от гостите да са с гръб към младоженците, което е малко неприятно.. sad Но предполгам има опция и това да се коментира и поправи (например масите да се разположат по дължина), когато му дойде времето.. smile smile smile Ако не може- здраве да е smile
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: