Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:49:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145647 пъти)

e_katerina
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #180 -: август 16, 2011, 19:39:12 »

Здравей dorian, да, на мен ми се налага да ползвам услугите на танцьори,но не мога да си намеря, та моля те да ми коорденати, благодаря предварително.
Активен
otadoq
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #181 -: август 17, 2011, 22:44:48 »

Имаме си правила тук
« Последна редакция: август 18, 2011, 16:33:48 от admin » Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: август 18, 2011, 01:40:19 »

Йеееееееее накупих си още малко нещижа: бижута, ръкавели, закички за кумувете, бяло платно, чанта, сватбената "книга" (уникална идея), жартиер и балонииии (бели, розови и лилави). Много се вълнувам, все пак остана още седмица и полувина  yahoo тази събота са моминското и ергенското ни партииии, като мине ще кача малко снимки и ще разказвам
Батерията на апарата не се е заредила, така че малко по-късно ще кача снимки на покупките  blum
Активен
kafence
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #183 -: август 19, 2011, 10:11:09 »

имам въпросче за църквата... искат ли кръщелни на кумовете и възможно ли е да са кумове, ако единия от тях не е кръстен  huhhuh.gif
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: август 19, 2011, 16:29:47 »

Да, нужни са кръщелните на младоженците и на кумовете. Ако някой не е кръстен , не е проблем да се кръсти преди сватбата.
Момичета, имате ли впечатления от сватбена агенция Ивет парти. Порових се в темата, но не открих нищо..
Мерси предварително!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: август 20, 2011, 00:33:38 »

имаме имаме .. ако желаеш ще ти дам фейсбуук страницата им и телефон за контакти good
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: август 20, 2011, 08:12:53 »

kafence
задължително и двамата кумове трябва да са кръстени,нашия кум това му беше най-голямия проблем но вече е кръстен  good
Активен
kafence
Любопитен
*

« Отговор #187 -: август 20, 2011, 10:39:13 »

лошоо.. този човек всъщност въобще не иска да се кръсти, явно не е от вярващите и май отпадат като вариант за кумове.... nea мн кофти, но ще го мислим. Благодаря за отговора все пак...
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: август 21, 2011, 08:17:01 »

кафенце
не  мисли така,ние преди  да поканим за кумовете,го подпитахме дали е кръстен и той вика не тва поп да ме опява никога,и ние с моео мъжле само се спогледахме и си викаме "кво ще правим"
но все пк решихме д ги поканим,кума така се зарадва и искаше-неискаше вече е кръстен,дори се кръсти преди,младожнеца-така че пробвайте да ги поканите нищо не губите ако държите да са те и са виприятели мисля че това няма да е проблем
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: август 22, 2011, 17:28:44 »

rafaeLa, благодаря ти. Фейсбук страницата я знам, исках да получа по-скоро отзиви на момичета, които са ползвали услугите на тази агенция..
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: август 22, 2011, 19:56:48 »

aз съм ползвала услугите им и просто мога да изкажа само суперлативи, препоръчах я без колебание и на моя приятелка и тя остана безкрайно доволна - при мен Ивет Парти правиха само украсата на ресторанта и колата - украса от свещи и живи цветя, безкрайно съм доволна, получих всичко, което поисках - макар че поставих сигурно милиард изисквания - и не ми свалиха главата от кръста с цени за услугите .. можеш да се срещнеш с момичето - да й обясниш какво искаш и си представяш, а тя ще ти каже какво може да направи за теб smile

ето това са снимките от нашата сватба

дано съм била полезна smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: август 22, 2011, 23:39:13 »

tease моминското ми парти минаааааааа  SERENADE Eeager беше най-якото парти на света  danceg Бяхме в Ил Мондо и се оказа, че има 3 момински партита и едно ергенско  Girl_hide но нащо мога с гордост да заявя, че беше най-щуроро. Цялото заведение беше омазано с торта, включително барманите и сервитьорките  girl_wink
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: август 23, 2011, 19:39:32 »

AnGeL oF lOvE
направо не ни остана   smile
моето момиско ще е утре вечер-чакам го вече с нетърпениеееее
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: август 23, 2011, 22:53:58 »

Ангелче тортата ти беше много вкусна biggrin опитах я като твоя приятелка мина покрай мен и ме изцапа biggrin иначе Джо Кокър беше добро попадение Wink
Активен
kafence
Любопитен
*

« Отговор #194 -: август 24, 2011, 04:26:38 »

AnGeL oF lOvE
чакаме снимки... поне приличните   Wink
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: