Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:00:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 10 част  (Прочетена 145737 пъти)

AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юли 20, 2011, 13:00:03 »

Целия оркестър са 8 човека. 6 музиканта и 2-ма солисти. Ти избираш колко от тях искаш. Тъкмо днес имам среща с ръководителя и сле 17:30 ще имам повече информация. Могат да се наемат както за цялата сватба, така и от тръгването на младоженеца до извеждането на булката. Ти решаваш за олко време. Старозагорци са, така че транспорт няма да им се плаща. Точна цена, пак казвам, ще мога да ти кажа едва след като говоря днес с човека. Единственото полезно което мога ти дам в момента е сайта им: http://awligite.free.bg/index_bg.htm
Дано съм  била полезна до тук, после и повече smile
Активен
Timi
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #106 -: юли 20, 2011, 15:25:02 »

Здравейте,

и аз съм вече в числото на запътилите се към бракуване  smile Много ми е радостно и вълнуващо. Реших да започна изготвянето на сватбените поканички  Wink Тъй като разполагам със свободно време, ще се заема сама да си ги направя smile
Имам обаче един сериозен въпрос : Къде в Стара Загора мога да намеря магазин за художествени материали, подобен на "Слънчоглед" или "Двете елши". Вече имам набелязани неща за купуване от тези магазинчета, но много по-лесно, удобно и може би ползотворно би ми било ако има и в Стара Загора подобни..Просто никой не можа да ми каже, разпитвам сигурно от 2 седмици познати (тъй като аз не живеех тук няколко години и не знам вече къде какво са отворили), но никой не е чувал за такива магазинчета.. Много ще съм благодарна ако някой ме просветли дали въобще има такова нещо тук.

Желая усмихнат и шастлив ден на всички!  girl_wink
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 20, 2011, 19:58:52 »

Tania_1 здравей  smile първо да ти пожелая успех във всичко с което ще се захващаш в бъдеще, предстоят ти много хубави моменти. Кога е големия ден? Магазин за художествени материали и такива нещица има на главната точно срещу паркчето  smile /парка срещу полицията, не този до общината/.Дано си ме разбрала  smile ако не пиши пак ще обяснявам
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юли 21, 2011, 06:50:24 »

Tania_1
добре дошла и от мен,да ти кажа честно магазин с толкова разнообразие като слънчоглед и двете елши мисля че няма в стара загора,но те имат и онлайн магазин,много булки поръчваъ онлайн от тях
Активен
Timi
Новак
*

« Отговор #109 -: юли 21, 2011, 09:48:22 »

Добро утро, мили дами  smile Благодаря за приветствията, и че сте ми отговорили!

tinkarbell, много ми помагаш, благодаря ти! За парк "Алана" ли става въпрос всъщност? smile Ако е за него днес даже имам минаване от там и с удоволствие ще поразгледам за магазинчето, дано го открия lol)

dany_87, и аз така съм си набелязала доста нещица за онлайн поръчка от тези магазинчета, но исках да видя и тук какво се предлага, защото си е друго да го видиш наяве преди да го купиш ...  girl_wink

Приятен ден, сладурчета, до скоро !  smile
Активен
miaa
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #110 -: юли 21, 2011, 13:52:54 »

Tania_1 И аз си правих моите покани сама, тъй като много обичам да ръкоделнича. Доста е трудно в Стара Загора с избор на нещата за ръкоделие, аз понеже живея в чужбина и тук има и от пиле мляко не предполагах, че няма да намеря в СтЗ  това, което търся... Обиколих всички книжарници и честно казано най-често посещавах книжарницата до операта (по улицата от страната на пимските разкопки). Тя е мъничка, но е най-заредена, има доста ефектни картони, хартия, ножички, панделки и т.н.. и ако ти трябва нещо допълнително ще ти поръчат! Аз успях с нещата там да измисля нов вариант на поканите си и станаха чудесни. И само там открих чудесни пликове със седефен блясък! Успех и приятно ръкоделие smile
Активен
Timi
Новак
*

« Отговор #111 -: юли 21, 2011, 16:43:53 »

Благодаря ти за споделеното, миличка miaa! kiss2
Да, бяха ми казали наскоро за тази книжарничка и сигурно утре ще мина да видя какво има, но звучи чудесно по твоите думи наличното в нея! Поздравявам те за направените покани, сигурна съм, че са станали прекрасни, най-вече защото си вложила в тях душата и желанието си да създадеш нещо уникално по рода си за вашият ден! smile Ще споделя къде какво съм намерила из нашия красив чуден град и дано всъщност се натъкна на това, което ми трябва smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юли 21, 2011, 21:48:33 »

Момичета, наще покани също сме си ги правили ръчно, ако искате може да ги видите в галерията ми smile
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юли 22, 2011, 07:36:53 »

Днес съм на пробна прическа,стискайте палци.Дано стане хубаво и това да е моята фризьорка
Активен
Timi
Новак
*

« Отговор #114 -: юли 22, 2011, 12:06:12 »

AnGeL oF lOvE - страхотни поканичкиии, браво!

tinkarbell , намерих магазинчето- вътре има страхотни неща, и са на половин цена от тези в Слънчоглед  huhhuh.gif Благодаря ти, че ме упъти към него! kiss2
Даже казаха, че в Събота ще зареждат нови неща и с нетърпение чакам да видя какво ще донесат!

А за магазинчето срещу Операта- също минахме през него, но за съжаление вече беше затворило, и днес ще проверим и там какво що има..

Приятен ден ! kiss2
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #115 -: юли 24, 2011, 13:37:54 »

Момичета, кажете ми как е правилно за да го напиша на поканите - Катедрален Храм "Св. Димитър" или само Храм "Св. Димитър"

Който вече се е венчал също да помага smile
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юли 25, 2011, 00:31:39 »

girl_impossible Не остана... biggrin  tease yahoo pleasantry
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юли 25, 2011, 05:41:50 »

SaMoDeLiA
Наистина,че не ти остана, Bravo
пожелавам ти много приятни емоции тази седмица
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юли 25, 2011, 09:23:57 »

Мен вече не ме свърта на едно място, че съм след 1 месец, а ти не си представям как си. Пожелавам ти, всичко да мине много ама много гладко, да си най-усмихнатата и лъчезарна булка и за вас това да е най-щастливия ден от живота ви smile  Bravo good
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #119 -: юли 25, 2011, 13:28:28 »

SaMoDeLiA много ли се вълнуваш? Сън лови ли те  Wink
Една позната казва, че всеки ден сънува кощмари, че нещо са забравили ...
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: