Сватба в Несебър
bambi83:
Тъй като ние търсим цена за нощувка + куверт, от "Арсена" ни дадоха следните цени:
- цена на легло в двойна стая - 33лв.
- цена на легло в единична стая - 48лв.
- меню - около 40лв., без включен алкохол в цената, но с включен welcome drink
- имаха и такса за вкарване на алкохол - нещо от рода на 10лв. на български алкохол и 20лв. на вносен =]
Бяхме си харесали ресторанта, имаше как да се наредят масите, ама с тези цени - няма как.
grazia_m:
Момичета, нашата сватба ще е в Сол Несебър Палас. Там за музиката не са ни направили проблеми, но все пак става въпрос за конферентната зала, а не за ресторанта и тя може би е по-изолирана не знам... Иначе там куверта ще ни е около 42 лв. на човек с включени салата, предястие, основно, следястие или ядки, 50 гр. алкохол, безалкохолно, мин. вода, половин бутилка вино и чаша шампанско за уелкъм дринк :) ходихме и на тест меню, наистина готвят страхотно и порциите са достатъчно големи, за да няма останали гладни :)
bambi83:
grazia_m, кога е твоята сватба и имаш ли записан час за ритуалната зала? Всъщност в Несебър ли ще подписвате? Можеш ли да споделиш някакви впечатления, ако си виждала залата в Несебър.
Аз все още се чудя къде да подшишем - в Бургас или Несебър. И двамата с приятеля сме от Бургас, половината от гостите са от София и не знам до колко ще е удобно да ги разкарвам хората напред-назад.
grazia_m:
Ние лично ще имаме изнесен ритуал и вече сме си записали час. Ритуалната зала на мен страшно много ми харесва. От двете страни на пътеката е със столове и има места за всички да седнат, самата зала е голяма и светла, хубава е наистина заслужава си! Не знам сега понеже чета тук, че при вас в Бургас вече може да се сключват бракове и в новата ритуална зала и може би тя е по-хубава, но ако ще си правите тържеството след сватбата в Несебър, мисля че ще останете доволни от залата тук :)
bambi83:
И аз се чудя за подписване в новата зала в Бургас, но може би ще е по-неудобно за гостите. Ще видим залата в Несебър. Щом има и столчета, ще е супер. А и винаги съществува вариант за изнесен ритуал :)
Навигация
[0] Списък на темите