Сватба в Несебър
m_dimitrova:
Говорейки за избор на ресторант в Несебър, моите впечатления са от ресторанта на х-л Мариета Палас. Сватбата на наши приятели беше там и много ми хареса. Ресторантът е много просторен, светъл и като обстановка е стилно. Разбира се изборът на подходяща украса също си казва думата за цялостната визия. Бих препоръчала ресторанта за по-големи сватби - например при 100 и повече гости. Като допълнителен бонус е дискотеката към хотела, в която всъщност ние продължихме купона :danceg:
tOnItKaTa:
Здравейте ... искам да споделя нещо с вас и да обменя опит. Вчера, ходихме да разглеждаме хотел-ресторанти в Несебър. Видяхме х-л Виго и Мариета Палас. За съжеление и 2та хотела имаха сватби и не успяхме да видим разположението на залите ... и сега сме в пълна чуденка. Ако някои е запознат (ходил или правил) сватба там, моля да помогне. Или пък .. ако знае друго хубаво местенце в Несебър, нека сподели :)
Marietkaa1:
Здравей :)
аз имам предложение относно друга услуга, потребна за предстоящата сватба (не за ресторанта) и опитах да пратя лично съобщение, но не успях. Ако можеш ти пиши на лс и ще обясня какво имам предвид :) успех с ресторанта :P
grazia_m:
Здрасти, нашата сватба беше в хотел Сол Несебър Палас, но не в ресторанта, а в конферентната зала, просто е перфектна за такова събитие. Ако имаш нужда от повече информация кажи, с удоволствие ще помогна :)))
lorka88:
Има ли някой, който планира сега сватба в Несебър..Или иска да сподели опита си от вече състояла се сватба там? :)
Навигация
[0] Списък на темите