Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 23, 2025, 20:31:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Гримът - 5 "  (Прочетена 261350 пъти)

Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 09, 2012, 22:40:31 »

MissNellie, много ми хареса какво си написала, благодаря за съвета за MAC и DUO. В момента размишлявам какъв праймър да си купя - досега избягвах, защото кожата ми е мазна и като сложа хидратиращ крем, ФДТ, коректор и т.н. все ми се струваше много тежко да сложа и праймър. Знам за предимствата му, в това не трябва никой да ме убеждава. Имаш ли наблюдения относно добра марка праймър освен MAC (за него съм чувала много)? Все клоня към Clinique, защото съм много доволна и повечето ми продукти са оттам, но не пречи да попитам.  10x

veseto_87, Джулия е супер готина като човек, аз ходих при нея на пробен, но стилът не ми допадна, но иначе е много мила и те кара да се отпуснеш. Даже след като си отписах часа пак си писахме. smile
« Последна редакция: януари 09, 2012, 23:12:41 от Ariel » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #226 -: януари 09, 2012, 22:49:55 »

И аз си търся основа за грим, но навсякъде откривам само пудри и ФДТ. Единствено в AVON намерих основа, която се оказа доста добра за цената си ( около 15 - 20лв), но искам да опитам нещо различно.

Дайте съвет от къде купувате вие и кои марки са ви допаднали?
« Последна редакция: януари 09, 2012, 23:24:42 от kiwi » Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: януари 09, 2012, 22:53:51 »

аз намерих в едно малко магазинче силиконова  pardon основа за грим -италианска май, за ежедневна употреба. Не е професионална козметика обаче. На заплата като я купя ще пиша отзиви и марка. smell
Активен
MissNellie
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #228 -: януари 10, 2012, 04:23:59 »

Ariel ако всичко е подбрано съобразно кожата, няма да е много, напротив, праймъра ще контролира омазняването!  Останах с впечатлението, че си в чужбина, имаш ли достъп до Urban Decay? Ако да, бих казала задължително за теб Urban Decay De-slick spray - сеттинг спрей, пръсваш преди да почнеш с грима и като завършиш, запечатва го и контролира омазняването.

Някой бази, които се намират в България ( живея в чужбина) - Clarins Instant Smooth perfecting touch, Inglot Under make up base (само в специализирания магазин на марката) MAC prep + prime, Loreal Studio Secrets Magic perfecting base, Lumene Beauty Base (матираща), Clinique  Pore Minimizer Instant Perfector.... За тези се сещам! Шанел и Герлен също имат чудесни бази, които би трябвало да са и на БГ пазара. От изброените любими са ми тази на Кларинс и варианта на преп + прайм СПФ 50.

emmmmmy принципно всички бази имат голямо съдържание на силикони, защото те попълват бръчици,пори и други малки несъвършенства, дават едно много приятно кадифено усещане на кожата, и грима отгоре се нанася по-лесно и по-равномерно.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: януари 10, 2012, 09:44:55 »

Благодаря за инфото и уточненията, MissNellie , хич не съм веща в тази сфера, но ето че не е късно да науча това онова.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #230 -: януари 10, 2012, 09:56:38 »

MissNellie,  много се радвам, че те виждам тук smile и благодаря за ценните ти съвети, за мен ти си просто неизчерпаем източник на мнения по отношение на грима, това разбира се с най-положителни чувства го казвам!
Аз още не съм решила дали ще ходя да ме гримират или ще се справям сама. За подписването ни се гримирах сама, на снимките се вижда точно това, което исках, но има време да реша до самата сватба...
 Ако реша да се гримирам сама, ще си взема взема въпросният сеттинг спрей на Ърбан дикей. Имам техни неща и съм доволна от всичко, вкл. основата за сенки, с която сенките ми издържат цял ден все ендо току-що са сложени, така че предполагам, че и той е много хубава.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: януари 10, 2012, 09:59:56 »

Аз използвам марката GOSH като оснва за грим и съм доволна. Не е скъпа, мисля, че струва около 10 или 15 лв. (забравила съм вече точната цена). Много е хубаво, че в темата се намесва професионалист със съвети. give_rose
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: януари 10, 2012, 16:49:51 »

MissNellie, сега като ги изброи и направо ми падна Oh my ... . Та значи през цялото време съм имала праймър без да знам? Може ли да съм толкова зле, хехе? Xixixi Clinique Pore Minimizer Instant Perfector си го купувам вече от година и нещо, но никога не съм го използвала като праймър, по-скоро наистина за прикриване на порите (защото те са най-големият проблем на мазната кожа според мен), един сорт коректор и дори и без да съм с грим (без да нанасям ФДТ отгоре и пудра). Но никога не съм го ползвала за основа на сенки за очи например. Прави кожата супер гладка и нежна, все едно е от порцелан, много хубав продукт е! Сега имат една нова версия на него:

Иначе и аз съм в чужбина като теб.  smile Имам наблизо Urban Decay, прави ми впечатление, че е наистина много използвана марка извън България. Благодаря ти за помощта, записах си имената и като свърша Клиник ще търся от другите да купя. И да питам пак - този продукт на Urban Decay De-slick spray, имаш ли идея дали има нещо общо като действие с Clarins Fix Make Up Spray? Него съм го ползвала и ми се струва, че наистина предпазва, но по-скоро освежава, а не фиксира грима. А на мен наистина ми трябва нещо, което фиксира, че този себум...  angry

Голямо благодарско!  give_rose
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #233 -: януари 11, 2012, 11:03:44 »

Имам  си гримиорка  ихууууууу,запазих час  при Джулия,много се радвам:))Единствения проблем е ,че съботите са и много натоварени и затова ще трябва аз да отида при нея,но нищо,много съм щастлива,че е свободна за моя ден:)))
Активен
MissNellie
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #234 -: януари 11, 2012, 21:01:04 »

Alleksia  ау, познати лица от другото форумче? Стягам и аз сватба и не можах да не се разпиша в тази тема точно!
Аз самата реших за своята сватба да използвам услугите на про гримьор и фризьор. В един толкова натоварен и емоционален ден за мен е важно да си опростя максимално програмата и колкото се може по-малко неща да 'чакат' на мен.

Ariel според мен, стой си с КЛиник, попълва порите чудесно и е добър продукт, от който вече си доволна. Но за основа за сенки не става, праймърите за лице и сенки са различни и вършат различни неща. Пробвай базата за сенки на Ърбън Дикей, Праймър Поушън, чудесен продукт е.
За спрейовете, те се делят най-общо на два типа - такива, които са със съдържание предимно вода, + разни хидратиращи и успокояващи съставки и като за твоята кожа ще имат точно този освежаващ ефект, който си забелязала. Втория тип имат акрилни полимери, които вече буквално създава предпазен филм над грима и удължават живота му, а някой и съставки, които абсоорбират себума. Затова ти препоръчах този конретно, а не например МАС фикс +. Има това спрейче и мини версия, която не е скъпа и е достатъчна за проба, да видиш дали ти харесва.
Активен
milinkata
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #235 -: януари 12, 2012, 23:20:15 »

Гледах, четох и се колебая между Джули и Слав. Споделете мнение?
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: януари 13, 2012, 01:13:48 »

Гледах, четох и се колебая между Джули и Слав. Споделете мнение?

Аз имах същите колебания и ходих и при двамата на пробен. Спрях се на Слав и решението ми беше продиктувано от малките неща - внимание към детайла, цветове, избор на самия гримьор какво да използва и неговите предпочитания, вид мигли (Слав ми сложи единични, които изглеждаха много по-естествено от цели) и т.н. Така че въпрос на лично мнение е, на други момичета може да им е харесало повече как Джулия ги е гримирала. А за Джулия както казах и по-горе е супер готина като характер. И двамата са професионалисти.  good

MissNellie, благодаря ти за разяснението, сега ми стана кристално ясно! Благодаря и не спирай да споделяш и да пишеш, много се радвам, че има от кого да науча туй онуй!  Victory
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: януари 13, 2012, 10:57:24 »

Здравейте!Аз със сигурност ще ползвам услугите на професионален гримьор,защото съм от кръжока "пречат ми ръцете"  tease.Проблемът е че имам много проблемна кожа  и когато съм пробвала да слагам продукти и за най-чувствителните кожи...става направо страшно  cray.Някой може ли да ме посъветба нещо?Благодаря предварително!  give_rose
Активен
milinkata
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #238 -: януари 13, 2012, 11:22:37 »

Отиваш на проблен грим, за да не стане някоя беля на сватбата.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #239 -: януари 13, 2012, 12:47:35 »

Iztre6tqlka, в момента на пазара има много деликатни и нежни продукти - 100% растителни и натурални формули, минерални и седефени съставки. С дневна грижа за чувствителна кожа и професионален грим не би трябвало да има проблеми. Минералните фон-дьо-тени устояват доста дълго, въпреки че не са водоустойчиви. Хубавото е че, не се разтичат а в същото време абсорбират себума и ограничават лъщенето, заради прахообразната си текстура. Има и спирали за чувствителни очи, които не предизвикват дразнене. Довери се на професионалист, ако нямаш опит - няма да сгрешиш  good
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: