Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юни 10, 2025, 22:11:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Гримът - 5 "
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Гримът - 5 " (Прочетена 259149 пъти)
cinderella_11
Любопитен
Отг: " Гримът - 5 "
«
Отговор #120 -:
август 15, 2011, 16:53:38 »
Sabrina84, nаправи един пробен грим, за да прецениш сама кой вариант е по-добър. Струва ми се обаче, че ще предпочетеш гримьора. Поне аз не успях да постигна такава трайност на грима сама, а и не ми се влагаха толкова пари в закупуване на всички гримове.
Активен
iinaxastra
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #121 -:
август 15, 2011, 17:04:30 »
Цитат на: valtsvet в август 11, 2011, 09:25:23
момичета ето ме и меееен с пробна прическа и грим, малко обема отгоре ми е паднал вече ама до като се прибера и някой успее да ме снима така се получи, като цяло съм доволна, определено ще имам нужда от пудра и червило, това ме посъветва гримьорката
прическата не е съвършена, но за тогава ще се постараят повече
всички останаха очаровани и много ме харесаха
снимка
Според мен трябва да заложиш на по - различен грим, изглеждаш малко състарена, а с този не изпъкват красотите на лицето ти. Опитай да скриеш червенините с подходящ фон дьо тен и наблегни на миглите, може да добавиш малко, знаеш ли как ще светнеш.
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
Публикации: 64
«
Отговор #122 -:
август 16, 2011, 08:39:58 »
Цитат на: cinderella_11 в август 15, 2011, 16:53:38
Sabrina84, nаправи един пробен грим, за да прецениш сама кой вариант е по-добър. Струва ми се обаче, че ще предпочетеш гримьора. Поне аз не успях да постигна такава трайност на грима сама, а и не ми се влагаха толкова пари в закупуване на всички гримове.
Благодаря за съвета Cinderella_11. Най-вероятно така ще реша.
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481
«
Отговор #123 -:
август 17, 2011, 07:27:27 »
Пробния грим е по желание аз не правих пробен грим и мога да кажа че гримьорката се справи повече от прекрасно и останах много доволна от работата и.
Активен
cherry_dream
Сватбар
«
Отговор #124 -:
август 18, 2011, 17:20:51 »
Аз големи неволи имах с грима. Бях ангажирала гримьорка, с която се бяхме разбрали като се прибера в България да й платя, но преди 2 седмици като се чухме по телефона, каза, че никога не ми е обещавала на 100% и ме отряза
Но поне успях да си намеря друга, въпреки малкото време, което ми остава.
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #125 -:
август 18, 2011, 22:16:27 »
Хм.. Чери, много неприятно, ако питаш мен, по-добре че не те е гримирала тази (в този ред на мисли ти може да й кажеш, че искаш розов грим, а я да те гримира в зелено и да каже, че на 100 % не е обещала розов грим
). Мен ще ме гримира моята приятелка (много е добра
), но трябва да изберем грим. Решили сме да е в цветовете на сватбата (бордо и златно), но аз не мога да намеря подходящи нсимки в нета. Очите ми са кафяви и леко издължени и си мисля, че по-добре ще стоят много тъмни (черни дори) сенки в основата и златисто в ъглите и само един лек контюр от бордо над основата на клепача (няма такова обяснение
). Вие как мислите ? Бих качила снимка на очите ми, но.... са прекалено големи, явно .....
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #126 -:
август 19, 2011, 09:25:03 »
babyboopk, пускам опушен грим със златисто в горната част, малко не се вижда от бретона, но горе-долу можеш да добиеш представа
това е някаква момиче, гримирано от Слави Стоянов (дано няма проблем, че съм качила тук негова снимка без знанието му). По-принцип и моят грим в деня на сватбата ще е такъв, само че ще ме гримира друг, защото той е зает
205729_159464624115223_159463300782022_348082_8254974_n.jpg
(42.32 KB, 720x480 - видяно 517 пъти.)
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #127 -:
август 19, 2011, 10:00:06 »
babyboopk,
намерих нещо за теб:
- може червеното да е малко по-тъмно и ще стане, според мен. Иначе залтистото ми е много любим цвят за грим и нещо от този сорт също би било добре като идея:
само тъмната част да е по-червеникава. И последно виж и това:
Пращам ти и линка, за да видиш какви точно гримове са използвани и може да си харесаш нещо:
http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/bronze-bliss-isadora-bronzing-make-up-2010.html
«
Последна редакция: август 19, 2011, 10:04:23 от V_e_S_i
»
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #128 -:
август 19, 2011, 10:10:28 »
Извинявам се за поста, ама другия стана мнооого дълъг, а пък аз намерих още един грим за
babyboopk
и искам и него да й го покажа:
Смятам, че това е подходящо още повече щом са ти издължени очите
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #129 -:
август 19, 2011, 11:37:15 »
Аз бих те посъветвала да не се водиш от цветовете на сватбата в избора на грим, а от това, какво ти отива на теб. Мисля, че гримьорката може най-добре да прецени, защото не на всеки отива бордо и златисто - може на теб да ти отиват съвсем други цветове, защо се съобразяваш с темата на сватбата?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #130 -:
август 19, 2011, 15:11:06 »
once_upon_a_time е права, цветовете трябва на теб да отиват на първо място. Друго е, ако си се виждала гримирана с тях и знаеш, че ти отиват, а в същото време са цветове и на сватбата ти, тогава е ок. Моята сватба е в бяло и лилаво и определено няма да съм в тези цветове, защото първо не ми харесват, стои ми много искрящо това лилаво, когато е на лицето. Ще бъда с "опушени" очи в тъмно сиво, графитено, а червилото ще е бледо, някакво по-телесен цвят
Между другото, очи, гримирани с червени сенки е много трудна задача, предвид цвета, който отива на мнооого малко хора. Аз лично не бих си го сложила, защото търсения ефект не винаги се получава. Ако не си се виждала с такива сенки- задължително пробен грим!
Активен
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #131 -:
август 19, 2011, 15:49:46 »
моите цветове са шампанско и бордо но гримът ми ще е в златисто-бежовата гама др цветове просто не ми утиват а червило не съм ползвала и си мисля само блясък да имам
все пак не всеки цвят е подходящ за сенки според мен разбира се искрено ти пожелавам да ти отиват цветовете които си избрала но и аз бих те посъветвала да направиш пробен грим
Активен
babyboopk
Ентусиаст
«
Отговор #132 -:
август 19, 2011, 15:58:09 »
Много ви благодаря момичета
Всичките снимки, които сте качили много ми харесват.
Иначе сте много прави за това, че не цветовете на сватбата трябва да са водещи относно грима ми. Аз съм се виждала с червен грим (преди се гримирах така от време на време) и ми стои добре, както и останалите два цвята. Все пак на сватбата няма да съм с червен грим, най-малкото защото е по-дискотечно... не е подходящо
. В общи линии ще има съвсем лек акцент на горната част на клепача и може би малко на долния клепач и всичко останало мисля да е тъмно. Гримът, който lawyer е предложила, май най-много ми допада
Много ви благодаря още веднъж за бързи отзив.
Ама и моя пост е под всякаква критика, особено това с очите на края
... имах предвид, че снимките ми са голям размер.... голяма съм шматка
Активен
babyboopk
Ентусиаст
«
Отговор #133 -:
август 19, 2011, 16:00:22 »
mur_fee не един, няколко пробни ще направим. На 27.08 цяла вечер ще се мацотим и ще се снимаме...... и после ще докладвам и на вас момичета, да чуя и вашите мнения
Активен
jojinka
Любопитен
«
Отговор #134 -:
септември 02, 2011, 21:00:05 »
То като гледам с този грим ставате по - зле. По - добре заложете само на мигли и фон - дьо тен... Не на всяко лице утиват сенки и т.н.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...