Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 12:31:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 8 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 8 част (Прочетена 210762 пъти)
grazia_m
Ентусиаст
Публикации: 101
Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 8 част
«
Отговор #240 -:
септември 04, 2011, 16:59:26 »
Аз след дълго мислене дали да има или да няма подаръчета, преминах през идеята до подаряваме от онези малки книжчици с пожелания и най-накрая отидох в Джъмбо купих червени свещи розички, купис специална органза за подаръчета и по една изкуствуна чурвуна розчка за украса, направих си ги сама и една подаръче ми излезна около 1.20, оригинално е и е в темата и цветовете на сватбата
Активен
grazia_m
Ентусиаст
«
Отговор #241 -:
септември 04, 2011, 17:01:35 »
Цитат на: grazia_m в септември 04, 2011, 16:59:26
Аз след дълго мислене дали да има или да няма подаръчета, преминах през идеята до подаряваме от онези малки книжчици с пожелания и най-накрая отидох в Джъмбо купих червени свещи розички, купис специална органза за подаръчета и по една изкуствуна чурвуна розчка за украса, направих си ги сама и една подаръче ми излезна около 1.20, оригинално е и е в темата и цветовете на сватбата
Без да искам го публикувах без да го проверя с 1000 грешки, моля модераторите да го изтрият. Извинявам се!
Активен
grazia_m
Ентусиаст
«
Отговор #242 -:
септември 04, 2011, 17:03:55 »
Аз след дълго мислене дали да има или да няма подаръчета, преминах през идеята до подаряваме от онези малки книжчици с пожелания и най-накрая отидох в Джъмбо купих червени свещи розички, купих специална бяла органза за подаръчета и по една изкуствена червена розичка за украса, направих си ги сама и едно подаръче ми излезе около 1.20 лв.! Оригинално е, не е скъпо и е в темата и цветовете на сватбата, която е бяло и бордо с много рози
Дано да съм помогнала на някой с тази идея
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #243 -:
септември 04, 2011, 21:08:27 »
Браво, грация, сигурна съм, че са станали страхотни. И аз направих почти същото...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #244 -:
септември 17, 2011, 10:41:08 »
Момичета имате стахотни идеи за подаръчета
Но аз съм в размисъл имат ли моите гости наистина нужда и от подаръче?
Моята сватба ще е извън града, в който живеем и вероятно ще поемем хотела. Чудя се и това дали е нужно за всички гости, или само за най-близките.
Сега положението е малко нощувка в хотел или подаръче
да подарим на гостите. Все пак подаръчетата ще са си цифра равна на поне 5 нощувки. Аз съм си такава
трябва да се подарят някакви предмети с приложение след това. Някак не мога да си представя как мъжете гости се умиляват при вида на лебедче с панделка примерно. Може би само децата ще получат от тези играчки за сапунени балончета
.
Дайте съвет
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481
«
Отговор #245 -:
септември 17, 2011, 10:52:08 »
По принцип ти трябва да си решиш според бюджета дали можеш да си позволиш подаръчета хубаво е да има това остава спомен за цял живот но ако е уграничен бюджета не се притеснявай това с подаръчетата се прави от скоро преди сватбите не са били по този начин както сега американски стил и така нататък-лично мое мнение .Важното е вие да сте щастливи да се веселите на този ден и гостите съответно не е важно чак толкова подаръчетата и другите дреболийки.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #246 -:
септември 17, 2011, 12:57:37 »
Това с подаръчетата не е толкова отскоро. По-точно е претрансформирано. Някога са се подарявали кърпи, престилки, след това се подаряваха носни кърпички (това са ми спомените от детските години)
Киви вие ще си прецените дали да давате подаръчета - съобразно бюджета и броя на гостите. Все пак варианти и идеи има много, ако искате може и да измислите подаръчета за почти никакви пари. Например едно стихотворение, пожелание или нещо друго - принтирано и навито на руло, с някаква панделка. Едва ли ще ти струва повече от 10 лв. да купиш примерно някаква цветна хартия. Или някаква друга идея. Но решението си е ваше и недей се чуди дали трябва или не трябна - това е вашата сватба и вие диктувате правилата.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #247 -:
септември 17, 2011, 23:36:11 »
Нашите подаръчета бяха наша снимка от фотосесията и вместо имената и датата да са върху самата снимка, решихме да направим картонени рамчици в тематиката на сватбата- морска и снимката която избрахме беше на плажа
Мисля, че се получи много добре, въпреки, че излезнаха малко по-скъпичко, но пък ги давахме на семейство по 1, така че си струваше
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #248 -:
септември 18, 2011, 19:50:46 »
нашите подаръчетя бяха ветрила за жените и закачливи ключодържатели под формата на различни инструменти.. ветрилцата свършиха перфектна работа
Активен
artexstudio
Новак
Публикации: 9
http://svatbeni.artex-studio.com/
«
Отговор #249 -:
септември 30, 2011, 18:54:44 »
Всеки ден Ви чета и ме очаровате с креативността си. Споделям опита си с Вас и искам да бъда само от Помощ, а не да рекламирам фирмата в която работя... От сватбените сувенири, които предлагаме най добри отзиви получаваме от:
1. Отварачка с магнитче (1,30 лв) - било най практично и оставало най дълго време в полезрението на приятелите на младоженците
(същият размер - 56 мм диаметър имаме с огледалце вместо отварачка на гърба. и ги комбинират - за дамите огледалце, за господата отварачка:))
2. Магнитче сърце - класика, макар че все още не можем да му намалим цената ( 1,20 лв) както ми се иска
А дизайните които предпочитат са - забавни стилизирани картинки на Булката и Младожениец и разбира се Реални снимки на Самите младоженци
Активен
in4eto_a
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #250 -:
октомври 01, 2011, 03:24:01 »
Privet, ne znma kak da pisha vuv foruma, zashtoto sam nova
! Iskam da popitam imate li ideq kakvo da napisha kato poslanie na podaru4etata za jenite na svatbata ili kude da vidq tekst? Podarucite za mujete sa malki butilki vino, koito ve4e sa ukraseni i nqma da imat nito tekst, nito specialen etiket - mujete ne durjat mnogo na teq neshta
! A za jenite sme re6ili da podarim lukovica na lale. Izvadila sum simvolika na laleto i askam da go prika`a na edin paos, no ne znam kak da go svurja sus svatbata. Slagam i tova, koeto sam izvadila za laleto, ako na nqkoi mu doide ideq, 4e az sum totalno blokirala
:
• Лале – символ на най-искрени чувства и обич. от приятелството до любовта има само една крачка. Други пък му приписват израз на горещо желание за притежание.
лале - символ на перфектната любов: споделена любов;
Лале – любов
В Западна Европа лалето се приема за символ на топлите чувства.Ето защо с еднакъв успех можете да го подарите на любима или приятел..
За това до ден днешен някои считат цветето за символ на споделената любов.
Модератор :Писането на кирилица във форума е задължително!
«
Последна редакция: октомври 02, 2011, 09:16:17 от fiibi_bg
»
Активен
marykz
Новак
«
Отговор #251 -:
октомври 01, 2011, 05:10:02 »
Здравей, Инчето.
Като за начало, имаш ли възможност да пишеш на кирилица?
Относно идеята ти - много ми допада. И набързо, преди да тръгна за работа, скалъпих от наличната ти информация следното: "В много страни лалето се приема за символ на топлите чувства.Ето защо с еднакъв успех можете да го подарите на любима или приятел...Затова до ден днешен някои считат цветето за символ на споделената любов. Ето защо ние Ви поднасяме този дар, надявайки се винаги да Ви навява топли спомени за нашия сватбен ден. Благодарим Ви, че споделихте красотата му с нас!"
Или нещо подобно... Надявам се, съм била полезна...
Активен
fl0r1ta
Ентусиаст
«
Отговор #252 -:
октомври 01, 2011, 18:22:28 »
Ето и нашите подаръчета
За жените бяха камбанки на който пишеше нашите буквички и имаше писамце с благодарности!
За мъжете бяха пурички на който пишеше имената ни
GM038444.jpg
(65.46 KB, 274x365 - видяно 2931 пъти.)
«
Последна редакция: октомври 01, 2011, 18:25:09 от fl0r1ta
»
Активен
fl0r1ta
Ентусиаст
«
Отговор #253 -:
октомври 01, 2011, 18:25:41 »
ето пак
GM038420.jpg
(69.28 KB, 365x274 - видяно 2886 пъти.)
Активен
in4eto_a
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #254 -:
октомври 02, 2011, 05:15:39 »
Здравей Flor1ta, мога да пиша на кирилица
, така че се извинявам за предното писмо
! Благодаря- наистина ми е полезно
! Ще кача снимка на подаръчетата когато станат готови - и на мъжете и на жените
! И ще пусна точния вариант на текста, който сме подбрали- може и друг да се възползва от идеята - радвам се, че ти е харесала
! Поздрави и благодаря
!
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18