Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 16:20:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 5  (Прочетена 146647 пъти)

pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: август 08, 2011, 14:33:02 »

Ние също поканихме нашите кумуве официално вкъщи на вечеря. Те бяха потвърдили още преди това и бяхме уговаряли доста неща, но все пак искахме да има и нещо по-официално.
Това, което бях подготвила беше една книга ( намерих в Пловдив съвсем случайно едно ателиенце, в което ги правят) - иситинска книга, но състарена и бронзирана. От едната страна има една състарена картинка на ангел , от другата - един текст за приятелството и кратка благодарност, че ще бъдат с нас от началото на съвместния ни живот. Исках да е нещо, което да им остане за спомен. Сложих я в една кошница с плодове ( ананас, кокос, банани), едни шоколадови трюфели, бутилка вино, покана за сватбата. Увих я с целофан и я завързах с голяма панделка. Определено се получи много добре, а те  бяха очаровани. Яд ме е само , че не го снимах да ви покажа.  blush 
Активен
steli4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: август 08, 2011, 20:49:32 »

Еее така описано и мен ме хваща яд, че не си направила снимки  nea Измислила си страхотен подарък и със сигурност е означавало много за кумовете ви. Браво smile
Ние избрахме за кумове много близки приятели на моята половинка и след като решихме да бъдат ТЕ, решихме да ги изненадаме. Опаковах една бутилка хубаво вино, специална покана, кутия бонбони и аз омесих малка питка, която декорирах в темата на другите дарове. Всичко пъхнахме в една торба (без питката) и им отидохме на приятелско гости просто ей така. Като ни видяха с питката се очудиха много защо сме се старали така, а ние нищо не казваме   Blush само им дадохме торбата с дарове и им казахме сами да сглобяват пъзела.  danceg След прочитането на картичката всичко стана ясно и те направо неможеха да повярват. Бяха искренно щастливи. Милите са си мислили, че никой няма да ги покани за кумове, защото не са женени. Двойка са от камара години и си имат и прекрасно детенце, но нямат брак и си мислели, че за да са кумове това е основното.  crazy Та сега очакваме да си изиграят с голям кеф кумовото хорце и да бъдат много весели през цялата сватба. За съжаление са прекалено ангажирани и немогат да ни помагат много с организацията, но на самата сватба разминаване няма да има  Dance2
Активен
_InLoVe_
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #167 -: август 10, 2011, 16:21:47 »

На мен ми стана интересно,за книгата...надписана ли е или ти си я надписа,това,4е ще са с Вас от началото на съвместния Ви живот( до Пинк Пантер).
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: август 10, 2011, 22:27:43 »

Надписана е. В ателиенцето, където ги правят си я надписаха с текста, който исках и шрифта, който си избрах. Като истинска книга е. Дори като я подарихме и кума, толкова се впечатли, а по едно време казва: "Ооо, ама то пише нашите имена там!". Наистина много оригинално се получи.  good Ако си от Пловдив ще ти кажа къде е магазинчето.
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: август 11, 2011, 08:47:11 »

Момичета много съм щастлива,официално си имаме кумове!!!Поканихме ги като отидохме в тях уж само да ги видим smile ,но само като ни видяха с бутилка ракия,букет и торта в ръцете  chee няма да ви казвам колко се зарадваха,веднага прочетоха поканата и веднага казаха щастливо "ДА"  yahoo Много,много се радваме  yahoo  Кумът тропна на масата и каза:"Тази вечер трябва да се напием"  girl_wink  yahoo И кумът и кумата са много много щастливи ,а ние няма да ви казвам колко много се радваме!
Сега почваме да мислим за подаръка ни за тях,въпреки че имаме доста време  smile 

Активен
karapeeva
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #170 -: август 11, 2011, 15:05:36 »

Да се похваля и аз  chee chee и ние вече  си имаме кумовеее  yahoo danceg Много сме щастливи! Съгласиха се без да му мислят много. Радвам се много, че са те и вече умувам как да ги изненадам и каква покана да им направя за официалното поканване. Ходихме на ресторант да споделим радоста от годежа и там ги поканихме за кумове, кумата видимо много се зарадва и много ме трогна и мен, жалко че не мога да изразявам видимо чувствата си и емоциите, но съм много емоционална и подобни дребни неща много ме трогват макар и трудно да ги изрзявам. Преди това не им бяхме споменавали за това наше намерение, но пък сме и много близки приятели и почти 90 % знаех че ще се съгласят, но все пак имаше си и другите 10 % в които се опасявах че няма кума да се съгласи, защото той хич не си пада по такива неща като хора, реч пред много хора и подбни важни неща, но съм решила да се съобразявам с тях ако не искат няма да го има. Засега съм много щастлива!! danceg danceg yahoo
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: август 13, 2011, 10:03:34 »

Честито,на тези които вече си имат кумове,аз още умувам с подаръците,незнаем какво да им подарим  pardon
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: август 13, 2011, 13:23:56 »

Честито на всички, които си имат кумове!  Bravo
Ние при нашите втори път отиваме на вечеря и оставаме там да спим! Не можем просто да си тръгнем! То са едни приказки, то е един смях! Много съм щастлива, че те ще са ни кумове!!!  yahoo
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #173 -: август 13, 2011, 13:49:23 »

Мони, много се радвам. Виждаш ли как всичко се подреди, а толкова се натовари от предишната история около кумувете. Явно е трябвало да мине време и да се появи ВАШАТА си кумска двойка.  smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: август 13, 2011, 16:56:21 »

Tonina, мерси!  give_rose И аз така мисля! Това просто не е бил човекът! Да поставяш подобни условия от сорта на "тази, която не познавате, не я искате и ви говори зад гърба ще ви е кума" просто означава, че и ти самият не си човекът, който трябва да ни кумува! nea
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: август 14, 2011, 09:17:28 »

Monikamaria
Да така е и според мен!!!
Момичета давайте идеи,Вие какво ще взимате на кумовете
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: август 14, 2011, 09:59:45 »

Ние на нашите кумове ще вземем екскурзия. Такова нещо би ги зарадвало най-много и ще им се отрази много добре. Замислям се все пак да направим и по един закачлив подарък за всеки от тях, например една ухбава точилка за кумата и .... хм... ще трябва да помисля малко за кума girl_wink
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: август 14, 2011, 18:18:03 »

Можете да вземете някакви ваучери от сайтовете за колективно пазаруване. Има всичко - от екскурзии до абонаменти за автомивка.  smile
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #178 -: август 15, 2011, 08:27:23 »

Момичета, малко съм  Offtopic, но бъдещият ни кум тази седмица има рожден ден, Кръгла годишнина. Много ми се иска да го изненадаме с нещо, но не знам какво. Моля ви дайте идеи.  blush
Кумата ми е рожденничка два дни по-късно .......... направо съм в безисходица. help help help
Активен
babyboopk
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: август 15, 2011, 22:57:04 »

Милото за един рожден ден получи възглавница, а на следващата година томахавка... danceg
И въпреки това (ако не ти допадат идеите  blum) можеш да му вземеш едни хубави копчета за ръкавели (ръкави), вратовръзка, която да носи на вашата сватба, фиданка дърво или стара и хубава пура  blush (ние на нашият кум за РД-то подарихме вафла "Винкел" и .... хубав колан  Girl_hide)
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: