Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 16:02:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 5  (Прочетена 146645 пъти)

Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #150 -: юли 01, 2011, 12:05:04 »

Aх Моника тези ваши "изненади" продължават ли продължават. Наистина много е кофти. И аз с две ръце подкрепям съветите на момичетата и аз така бих те посъветвала. Все пак това е ВАШАТА СВАТБА. Според мен компромиси не се правят само ако се отнася до Вас самите. Вие движите конците и Вашите правила трябва да се спазват, а не на другите. Все още имате време да измислите други близки приятели да кумуват. Дано всичко се нареди при Вас.
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юли 01, 2011, 12:39:34 »

Според мен не бива така да нападаме човека.  huhhuh.gif Като се замисля, при положение че връзката им е приключила, нормално е да не иска да бъде с тази жена повече, било то и за това събитие.  pardon 
Тук според мен  зависи дали искате точно него за кум и нея за кума, или по-скоро него за кум и сте харесвали нея (като негова приятелка ) за кума. Ако е в този случай, мисля че ще е приемливо да си избереш някоя твоя приятелка за кума.  good Не знам, МоникаМария най-добре ще си прецени.
Аз като се замисля за нашите кумове, просто не мога да си избера един от двамата, те за нас са си едно цяло! И толкова много си ги обичаме!  blush Дай Боже, да не се случва нещо такова, но пък ако се случи нямам представа какво ще правим. А, за мен е много по-добре кумувете да са семейство или поне двойка.  pardon Не знам, така си го представям просто. 
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #152 -: юли 01, 2011, 13:49:44 »

Здравей Monikamaria ,
много кофти ситуация наистина...не прави компромиси, най-вече това е вашия ден, а кумовете и за в бъдеще играят голяма рола в живота ви. Един вид те са вашите духовни родители (според църквата). И аз като другите мисля,че е най-добре твоя най-добра приятелка да ти кумува, а не непознато момиче, с което кумът ви не се знае колко време ще изкара.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юли 01, 2011, 20:05:21 »

Мониии  sad и при теб ли така кофти се получи с кумовете.Много съжалявам  sad само хората ,които са го изпитали да останат без кумове преди сватбата си знаят какво истинско мъчение е това.Неяснотата просто съсипва.
Мога само да ти кажа ,че с главоблъсканиците не помагат изобщо ,ами напротив усмихвай се нещата един ден ще се подредят,просто това не са били вашите хора . smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юли 01, 2011, 21:51:32 »

Момичета, много точни неща сте написали! Лошото е, че положението е наистина сложно. Младоженецът, а и аз много държим този човек да ни е кум. Той е страхотно добър негов приятел, много държат един на друг, а и страшно много ни помогна в трудна за нас година. Но той изведнъж се промени! Просто не мога да повярвам! Онази (новата) го настройва зверски и се опитва да го убеди, че всички са срещу тях. Дори настройва детето му срещу мен!  shok И той сега се е заел да се бори за любовта си. Не ми вдига телефона, не ми отговаря на смс-ите. Смята, че аз съм го предала, защото бях по-близка първо с  него, а сега контактувам с бившата му жена. Днес й е вдигнал скандал защо в разпечатката на телефона й, името на нейната приятелка (т.е. аз) толкова често фигурирало. Тя го попитала дали не съм и негова приятелка, но той замълчал.  shok Ами не мога да я изоставя просто защото той вече не е с нея. И не мога да приема за кума някаква, която настройва хората срещу мен, а и не се знае утре дали ще е на хоризонта. Вие добре разбирате какво значи това, но той май не! Искахме двамата с бившата да ни кумуват, просто като приятели, а не като двойка, и да направят този компромис за нас, но май няма да се получи. По-скоро ще съм без кума, но онази няма да я допусна!  beating Тя сама си го получи. Много сложно и гадно. А аз самата не мога да повярвам, че този човек постъпва така!  cray
« Последна редакция: юли 01, 2011, 21:53:10 от Monikamaria » Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юли 02, 2011, 00:31:35 »

Ох, милата.  sad Много кофти ситуазция се е получила наистина, и то толкова скоро преди сватбата. Няма какво да те посъветваме ние, освен да се опиташ да поговориш с него и да се разберете като големи хора, защото тези невдигания на телефона и криене ми се струва много детско.  crazy
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #156 -: юли 02, 2011, 00:35:07 »

На мен ми се струва, че трябва да си изясните първо дали той все още иска да ви е кум. Защото ако да - какви са тези криеници? Ако не - нека ви каже по-скоро, за да можете да реагирате.
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #157 -: юли 02, 2011, 09:39:38 »

Много гадна ситуазия. Но защо се крие след като Ви е голям приятел? Лично аз не го разбирам. Каквито и неразбирания да съм имала с приятелите си винаги сме се събирали за да ги изгладим. Незнам наистина ако съм на твоето място какво бих направила, след като толкоз държа на дадения човек. Но да вдига скандали на бившата си жена, че контактува с теб... ей това вече според мен е пълна глупост и лично аз не бих го простила. Колкото и да го искам веднага бих се отказала от него. Все пак вие го познавате по - добре. Искрено се надявам скоро да се види развръзката и да си отдъхнете. kiss2
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #158 -: юли 02, 2011, 10:49:40 »

Мони послушай момичетата,това,че няма да го изберете за кум не означава,че ще спрете да му бъдете благодарни,че ви е помогнал в трудния момент ,нито пък ако държи на приятелството си с годеникът ти ще го спре и това. :)По-добре ги смените,отколкото цял живот да страдате.Да си кръстник за мен е сериозен ангажимент и според мен по-добре да ви се сърди 2 месеца примерно,отколкото да си развалите после повече отношенията huhhuh.gif
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юли 02, 2011, 21:58:14 »

Момичета, прави сте. Аз съм му много ядосана и огорчена, но...той е сърдит само на мен. На младоженеца не е. А младоженецът не може сега да говори с него, защото го няма. Ще си дойде чак на 22 юли.  sad За мен също всеки проблем между близки трябва да се обсъжда, но...ето какво се получава. Ще почакам младоженецът да си дойде и тогава ще действаме, ще видим какво ще стане. Благодаря ви много за разбирането и съветите! give_rose
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юли 02, 2011, 22:45:19 »

Вечерта преди да поканим нашия кум, разбрахме, че се е разделил с жена си и има нова приятелка. Изобщо не си "направихме устата" да идва с новата или със старата. Измислихме друго семейство и не съжаляваме. Но аз също не бих го поканила с момиче, с което е отскоро и не се знае още колко ще бъдат заедно.
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юли 03, 2011, 06:57:46 »

Мале мони много неприятна ситуация се е получила при теб,
според менне е правилно да не ти вдига телефона-неможеш ли да го изненадаш някъде,уж че се виждате случайно- и да пооворите на четири очи,за да знаеш и ти какво да правиш в крайна сметка,все пак ако се наложи да каните други кумове ще имате само месец щом младоженеца си идва на 22 юли
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юли 03, 2011, 16:58:57 »

Аз съм 99% сигурна, че той ще е кумът, но трябва да прояви разбиране. А и тази детинска постъпка от негова страна... nea
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #163 -: юли 10, 2011, 09:28:07 »

Нашият меден месец подарък от кумувете ще е във Велинград в един страхотен хотел и ще има и организирана романтична вечеря за нас :danceg:Много съм доволна  :)Обаче се оказа,че те няма да могат да се освободят от работа и да дойдат с нас :(Попитахме ги какво да им купим,но досега единствения им отговор е "Ще видим.Има време."Незнам какво ще правим.Те не са семейство,но са заедно от доста отдавна,а живеят заедно от 2 години,ако не ни насочат на някъде,ще трябва да измислим нещо huhhuh.gif
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298

« Отговор #164 -: август 08, 2011, 14:26:06 »

Здравейте! Вече имаме кумове, преиха по телефона и тази седмица ще идват у нас на гости да се уговорим. Ще бъде ли тъпо да ги поканим в нашия дом? Не искаме да предлагаме чак пиле, ракия, торта и всичко останало. Как ви звучи само торта и покана например? Мъжът ми смята нищо да не даваме (тъй като сватбатата ще е по-нататък, сега само ще подписваме), но аз не искам да се излагаме с празни ръце. Моля, дайте някакви идеи smile
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: