Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 21:36:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булчински рокли - 17 "
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булчински рокли - 17 " (Прочетена 187991 пъти)
animal
Ентусиаст
Публикации: 131
Отг: Булчински рокли 17
«
Отговор #240 -:
юни 24, 2011, 20:58:21 »
аз съм ЗА отделнен обръч (като пола), за да можеш да го махнеш по някое време
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Отг: Да си купим булчинска рокля по интернет - 2 ча
«
Отговор #241 -:
юни 24, 2011, 22:29:40 »
Предварително се извинявам за
, но аз когато за пръв път ходих да пробвам булченски рокли в началото на април, първият магазина, в които влезнах и то съвсем случайно, беше на Холидей Сона - София, ул. Солунска
http://www.holidaysona.com/
Пробвах една рокля (модел Мирела от колекция Amour) и цената беше 1360 лв. Дизайнерката там ми даде визитка и каза,че моделът го има в интернет и има още няколко подобни модела на почти същата цена от 1300 до 1400 лв. Това не си го измислям и дори някъде назад в темата за роклите го бях споделила. Роклята си я взех от Асеновград и модела е Мирела от колекция Deja Vu пак от същия сайт, но моята не е от там и цената й няма нищо общо. Аз не съм ходила със снимка в Асеновград да ми я шият, а съвсем случайно я намерих. Съжалявам, че писах в неподходящата тема, но със сигурност не съм в грешка с това, което написах.
И за да съм и по темата -
Ками
, чакам с огромен интерес да видя роклята ти. Предполагам, че и ти ще си от щастливките с прекрасни рокли на достъпни цени
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #242 -:
юни 24, 2011, 22:39:51 »
По принцип обръча така ли иначе не можеш да го махнеш, защото роклята ще увисне страшно грозно. Но според мен е по-добре отделна фуста тъй като дава по-добър обем и роклята не стои като чадър. Има по-добра плътност някак.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #243 -:
юни 25, 2011, 09:05:45 »
Има два варианта- на бала ми за да не увисне роклята, ми бяха сложили няколко ката тюл с различна дебелина, на различна височина от края на роклята и така нито тежеше, нито имах обръч. Бях супер доволна защото др се чудеха как да ги разкарат обръчите, а не можеха. ( На моя бал бяха модерни корсета и по широката пола надолу).
Сега за булченската ми рокля - пак имам няколко ката дантела, но и обръч, въпреки че роклята ми не е мн широка долу. Но забелязах, че е съвсем лек и не обхваща цялата рокля , а по някакъв начин е през няколко сантиметра(5-6) и е пластмасов или нещо подобно. Даже не се усеща.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #244 -:
юни 25, 2011, 09:44:55 »
V_e_S_i
естествено няма да седнеш да тук да лъжеш, не съм го и помислила...
Но най-вероятно истината е някъде по средата. На сайта им го пише- Ателие, гр. Варна, бул. Чаталджа 20. Най вероятно, както си мисля, са официални представители и вносители на известни дизайнери. Тогава може да се разбере, защо на такава цена са ти предложили дадената рокля.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #245 -:
юни 25, 2011, 10:45:43 »
anelcka80
, да наистина най-вероятно е така. Аз до колкото знам са представители на La Sposa i Atelier Diagonal, поне така пишеше на визитката - и трите фирми.
Активен
margo_pld
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #246 -:
юни 25, 2011, 14:48:36 »
Здравейте и от мен!!!!
И аз вчера тръгнах по магазините в Асеновград за първо наблюдение над роклите,че вече си е време(сватбата ми е септември),та исках да питам понеже може да се каже че съм влюбена в една рокля,но на мен ми се видя малко скъпичка 550 лв.,нормална ли е цената според вас,понеже нямам много натрупан опит по магазините и незнам за цените!
Мерси!
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #247 -:
юни 25, 2011, 14:56:09 »
Ами по принцип за мен за една нормална рокля 550 лв е добра цена,зависи много от какъв плат е изработена ,колко дантела има,колко много плат също е отишъл за роклята и естесвено дизайнерката като си сложи и на нея някой лев...
според мен е нормално...
Активен
margo_pld
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #248 -:
юни 25, 2011, 15:14:30 »
Незнам за плата,но казват че бил "специален"
тюла струвал 20 долара метъра,аз тъй като не разбирам се усмихвам само и това е,но определено модела беше много красив и в сравнение с роклите които са по-ефтини има разлика в материята! Само незнам свекито как ще реагира на цената,моите родители са съгласни да я взема още утре!
Активен
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #249 -:
юни 25, 2011, 15:49:11 »
момичета моята рокля струва 500 лв и според мен е нормална цена за рокля с дантела камъчета и органза примерно ако е дизайнерска е нормално
Активен
MissMelly88
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #250 -:
юни 25, 2011, 16:15:41 »
Здравей,
margo_pld
!
Нормално е да си объркана и да си в чуденка, понеже цените на роклите варират... Цената на една рокля се определя от плата, от качеството, тип рокля, дизайнер, от много показатели, като разбира се в някои салони цените са доста завишени. 550лв. са си идеални за една рокля! А щом са ти казали, че плата е "специален" - и щом ти самата виждаш разликата между "Твоята" рокля и останалите, значи има смисъл във всичкото това.
Ако роклята наистина те е пленила не виждам причина, която да те спре, цената наистина е добра!
: )
«
Последна редакция: юни 25, 2011, 16:17:35 от shenessa
»
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #251 -:
юни 25, 2011, 21:59:11 »
Аз също мисля, че 550 лв. е добра цена, дори е евтина.
Щом ти е харесала - купувай!
Активен
sisoko29
Любопитен
«
Отговор #252 -:
юни 26, 2011, 09:13:07 »
Момичета,вчера имах удоволствието да ми обясняват каква е разликата между качественото и некачественото,аз си бях наумила,че няма да дам за рокля повече от 350лв.,но не се получи.
Ако искаш наистина твоята рокля да е прекрасна,трчбва да се бръкнеш малко повечко в джоба си.
:)Вчера ходих до меката на булченските рокли-Асеновград,мда нагледах се на меко казано ужасни рокли
,които никак не си струват цената от рода на 300-400лв.Нагледах се на бляскави камъчета и дантели.
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
«
Отговор #253 -:
юни 26, 2011, 11:35:37 »
Момичета вчера бях на проба и доуточнихме някои неща :bravo:Много съм развалнувана
Следващия път ще си я взема
Активен
MissMelly88
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #254 -:
юни 27, 2011, 07:27:42 »
Цитат на: tsvetenceto в юни 26, 2011, 11:35:37
Момичета вчера бях на проба и доуточнихме някои неща :bravo:Много съм развалнувана
Следващия път ще си я взема
Здравей, миличка, аз съм нова тук, но си позволявам да бъда по - близка с теб и да те поздравя за това. Дано роклята стане както си мечтала и следващия път да се похвалиш с нея!
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...