Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 16:30:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булчински рокли - 17 "
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булчински рокли - 17 " (Прочетена 187896 пъти)
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Отг: Булчински рокли 17
«
Отговор #45 -:
май 17, 2011, 07:20:24 »
Е, аз принципно бих предпочела да ми ушият нова, но не знам дали ще мога да ходя втори път до Асеновград, ако трябва да се пробва нещо. Въпреки че, ако модела, който съм пробвала ми е точно, едва ли ще има проблеми с размера и сигурно няма да се наложи проба. Аз обаче исках да питам, във варианта да си взема роклята същия ден т.е. тази, която съм мерила - трябва ли да се носи на химическо или примерно пак ти казват да изчакаш няколко часа и ти я дават в прилежен вид, защото все пак тази рокля са я пробвали доста момичета преди мен и колкото и да е, според мен би било хубаво да се пусне на химическо, но не знам как точно стои въпроса.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #46 -:
май 17, 2011, 09:10:29 »
Веси мисля че малко салони в асеновград ще я занесат на химичческо,
но ако си поръчаш по добре е да идеш пак да я премериш-защото една приятелка си поръча същата рокля която пробва размера който беше в салона и беше перфектен,при което като отидохме да я мери задължината облечи я разбраха се колко ще я скъсяват пообиколихме 1 час из Асеновград,и отиваме да я взимаме не и дадоха да я пробва пак казаха че нямало нужда и като се прибрахме в стараа загора и като я облече си беше доста дългичка,и се наложи пак да ходим защото не и дадоха да я премери,затова според мен ако си поръчаш рокля по добре,да отидеш на пробата
Активен
allia
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #47 -:
май 17, 2011, 11:27:51 »
Много несериозно отношение наистина.
Активен
animal
Ентусиаст
Публикации: 131
«
Отговор #48 -:
май 17, 2011, 14:11:21 »
Днес обиколих няколко магазина да питам колко ще излезе избрания от мен модел рокля и отговорите варираха от 550 до 700лв
... Роклята я видях в Асеновград за 550лв... Сега се чудя дали да правя компромис с модела и да поръчам друг модел от интернет или да си купя роклята от Асеновград?!
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
май 17, 2011, 14:18:06 »
Цитат на: animal в май 17, 2011, 14:11:21
Днес обиколих няколко магазина да питам колко ще излезе избрания от мен модел рокля и отговорите варираха от 550 до 700лв
... Роклята я видях в Асеновград за 550лв... Сега се чудя дали да правя компромис с модела и да поръчам друг модел от интернет или да си купя роклята от Асеновград?!
На мен тези пари не ми се виждат много за булченска рокля, а и като я вземеш от магазина поне си сигурна в качествово на материалите(ниско или високо, поне може да го видиш), при поръчка от интернет, обикновено платовете са с много ниско качество, изработката също. Без да искам да обидя някого, за мен най-сигурно е роклята да се мери и купи от магазин, а не да се разчита на съвестта на китайците, от друга страна, ако си ограничена в бюджета и за теб са важни цената и модела, а не качеството, тогава даваи смело с поръчката онлайн.
Активен
animal
Ентусиаст
«
Отговор #50 -:
май 17, 2011, 14:29:15 »
Цената определено ми е важна, а моделът го няма в нета (поне не от сайтовете с безплатна доставка... от другите сайтове излиза пак около 400лв и няма смисъл). Качеството също е от значение - въпреки, че ще е нещо, което се облича един път, важно е да изглежда добре
Мерси за съвета все пак
Активен
t2egr
Ентусиаст
Сватбата е на 05.09.2011г. !!!
«
Отговор #51 -:
май 17, 2011, 16:08:02 »
Цитат на: госпожица в май 17, 2011, 14:18:06
На мен тези пари не ми се виждат много за булченска рокля, а и като я вземеш от магазина поне си сигурна в качествово на материалите(ниско или високо, поне може да го видиш), при поръчка от интернет, обикновено платовете са с много ниско качество, изработката също. Без да искам да обидя някого, за мен най-сигурно е роклята да се мери и купи от магазин, а не да се разчита на съвестта на китайците, от друга страна, ако си ограничена в бюджета и за теб са важни цената и модела, а не качеството, тогава даваи смело с поръчката онлайн.
Напълно съм съгласна с теб.... според мен също цената е добра при положение, че е за роклята която си избрала, а щом я има тук няма смисъл да рискуваш с поръчка от нета... все пак едно е око да види ръка да пипне...
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #52 -:
май 17, 2011, 23:29:27 »
И аз вече имам рокля
Тка де поръчах я. ще е готова след около 2 месеца и половина....такмо на време за големият ден. Да не я мисля много къде ще я крия
Момичето това, че всеки има рокля, която го чака е много вярно. Докато открия моята рокля пробвах толкова много.Повечето ми харесваха, но не толкова че да се спра на някоя...но когато облякох тази....Чувството е невероятно
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #53 -:
май 18, 2011, 00:00:35 »
Честито! Аз пък пробвах една единствена и се оказа МОЯТА!
Но продавачката наистина каза че наистина все едно ме е чакала, защото доста преди мен са я пробвали и на никой не му е паснала като дължина
.
Активен
mishence
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #54 -:
май 18, 2011, 11:58:51 »
animal , не знам от къде си ( всмисъл дали от София пътуваш до Асеноград или от близо) , но ако отидеш и се върнеш 3 пъти до Асеновград и си сметнеш само пътя... пак ще ти излезе 700...
Съгласна съм и е t2egr и госпожица
Но абсолютно всеки си решава и разбира се разполага според възможностите. Но съм сигурна, че всички ще бъдем прекрасни булки!
Активен
t2egr
Ентусиаст
Сватбата е на 05.09.2011г. !!!
«
Отговор #55 -:
май 18, 2011, 13:15:08 »
Да така е за всеки вижданията са различни така че колкото булки толкова мнения.... хихихи ама има и друго това наистина е късмет браво за това че от първия път се я улучила... надявам се от сърце наистина като пробвам моята рокля да го разбера и наистина да пробвам моята рокля защото аз много рокли мога да пробвам ама да не стигна до моята... хихих... дано наистина всички си намерим своите рокли... и браво да вече сдобилите се с тяхните...
ААА имам едно питане случайно да знаете за проба на рокли в модна къща романтика дали искат да се плащат такси за самата проба..
«
Последна редакция: май 18, 2011, 13:55:55 от t2egr
»
Активен
animal
Ентусиаст
«
Отговор #56 -:
май 18, 2011, 13:58:07 »
Благодаря ви за мненията момичета
Аз съм от Пловдив (попринцип), но живея в София. Утре пак ще си ходя до Пловдив и може да се поразходя пак до Асеновград...и да се реша да си поръчам роклята
Активен
unicusbg
Ентусиаст
Публикации: 119
hand made манияк
«
Отговор #57 -:
май 18, 2011, 14:23:29 »
Привет, момичета
Ходих на първа проба за моята рокля - много емоционално събитие. За малко щях да получа удар като видях, че магазинът не е отворен, въпреки уговорката ни. Бяхме се разбрали за 2 часа по-рано от часа, в който отварят, защото иначе съм все на работа. Стоя си отпред, а магазинът - заключен. Тъкмо звънях бясна, когато видях продавачката да се задава. Била дошла преди мен дори, но понеже не сме се чули по телефона (звъняла ми е 2 пъти, аз все съм пропускала, а нямам навика да връщам на непознати), решила, че може и да не дойда. Както и да е - изяснихме се.
Очаквах да внесат една принцесешка рокля и да ахна, а то на първа проба съвсем не е така. Отдаван беше, когато съм ходила на шивач за последно
Една пола, цялата с карфици, едно бюстие по същия начин... Но като ги облякох и подгънахме, където е нужно, вече нещата съвсем се оформиха. Мисля, че ще се получи наистина красиво.
Просто се почувствах добре, облечена в нея, макар да беше още неоформена.
Оставих им обувките си, за да ми направят същите цветя на роклята. Още 9 дена и съм на втора проба.
Още 26 дни и се омъжвам
Активен
Sabrina84
Ентусиаст
Публикации: 64
«
Отговор #58 -:
май 18, 2011, 14:23:45 »
Цитат на: Sabrina84 в май 11, 2011, 09:54:38
От софийските бутици, къде е необходимо да си запазиш час предварително? Извинявам се, ако въпросът вече е бил задаван.
Тъй като никой не ми отговори, разбрах отговора от първа ръка и в случай, че някое друго момиче го интересува с радост ще споделя - добре е да си запазите час като правило за бутиците в София, макар че когато пробвах в един от известните бутици приемаха и хора без запазен час.
Активен
mishence
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #59 -:
май 18, 2011, 16:31:24 »
Не се заплаща в Романтика, за сега никъде не съм плащала за проба от бутиците, в които съм била. Във всички с изключение на един си бях записала час предварително.
Утре съм пак на пробиииии
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...