Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:18:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Годежен пръстен - 3"
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Годежен пръстен - 3" (Прочетена 260749 пъти)
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
Отг: Отг: "Годежен пръстен - 3"
«
Отговор #210 -:
юни 07, 2012, 10:40:30 »
Цитат на: punk_girl123 в април 27, 2012, 07:28:45
Неоценена в смисъл че той още преди да заговорим на сватба беше на ясно, че за мен е важно какъв е пръстена...все пак не съм някоя случайна...имам кариера, собствено жилище вече, автомобил. Може и да не струват милиони, но малко жени могат да се похвалят с това на моята възраст/като да подчертая че нашите на са богаташи, които ми дават всичко/. Така че според мен е несериозно да искаш ръката на
такава жена
с ...не знам как да го кажа за да не обидя някой но да речем пръстенче за 15 лв от Джумаята в Пловдив.
Това не го схванах
...не мисля, че която и да е жена се има за по-различна от "такава" или поне специална най-малкото за конкретния човек
А като говорим за диаманти не се уточняваме за какви по-точно става въпрос - тия от 500лв. или тия от 5000 в такъв случай
? Защото съм виждала диамант за 400лв. (като моя без е дори по-скъп, но това са подробности)...та на тях диаманта не може да се разбере къде точно е на пръстена...да не говорим, че заради него и пръстена малко трудно се долавя къде точно е защото е 2мм широк...както аз се бях изказала и моя любим умря от смях - като капачка на каменица
За мен е важен жеста, важно е да е с любов...парите минават и заминават, но любовта е това, което ни води заедно напред....
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #211 -:
юни 07, 2012, 11:05:27 »
Цитат на: casky в юни 07, 2012, 10:40:30
Това не го схванах
...не мисля, че която и да е жена се има за по-различна от "такава" или поне специална най-малкото за конкретния човек
Това е въпрос на реална самооценка! Всеки може да се чуства както си иска, но дали това е реално е друга бира!
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #212 -:
юни 07, 2012, 11:23:14 »
Цитат на: punk_girl123 в юни 07, 2012, 11:05:27
Това е въпрос на реална самооценка! Всеки може да се чуства както си иска, но дали това е реално е друга бира!
Извинявай, но наистина ми е интересно за какъв диамант си говорим, след като стойността има значение мисля, че трябва да се уточнява в такъв случай, защото не винаги диамант означава по-скъпото ако ще гледаме и тази страна
Такъв ли
http://bg-gold.com/?lang=bg&p=items&id=796&type=20&material=0&price=0
Точно този пръстен съм виждала в Altinbas като ходихме да стесняваме моя и понеже ми стана интересно попитах за цената и карата на диаманта - там беше около 2000лв, защото карата на диаманта е 0,07, не 0,04 както е този от сайта и не изглеждаше много големичък, да не казвам изобщо
А ми стана интересно, защото бях предупредила моя любим, че не искам да пръска една торба с пари за пръстен, който ще е наполовина по-малък от моя сегашен...и когато в края разбрах, че той го е взел от възможно най-скъпото място във Варна "защото след като не намерил нищо, което да е достатъчно хубаво за мен отишъл там" ми идеше да го застрелям. Не че сега не се радвам много на пръстена ми, но все пак
Иначе за реалната самооценката си права...аз също имам жилище и кола, която си купих сама, но просто не мислех, че е важно да го отбелязвам в предното ми изказване
«
Последна редакция: юни 07, 2012, 11:26:05 от casky
»
Активен
Amelie
Ентусиаст
Публикации: 72
Отг: "Годежен пръстен - 3"
«
Отговор #213 -:
юни 07, 2012, 11:43:29 »
По принцип цената на един диамант не се определя само от големината. Има и други фактори като чистота, цвят, шлифовка, брой фасети и т. н.
Лично за мен, смисълът да се вгражда диамант с размер 0,0нещо си е нулев, тъй като седи като празно гнездо.
Но както и да е, темата е за годежни пръстени и ако се интересуваш, много от момичетата са снимали техните моделчета назад в темата.
Btw.
punk_girl
, много си красива с тази прическа!
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #214 -:
юни 07, 2012, 12:03:15 »
Цитат на: Amelie в юни 07, 2012, 11:43:29
темата е за годежни пръстени
Така е
А и без значение дали пръстена е сребърен или златен, диамант или не, бял, зелен, червен или лилав най-важното е, че с него имаме още една щастлива бъдеща булка
Активен
morgana
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #215 -:
юли 04, 2012, 09:15:04 »
Цитат на: punk_girl123 в април 27, 2012, 07:28:45
Неоценена в смисъл че той още преди да заговорим на сватба беше на ясно, че за мен е важно какъв е пръстена...все пак не съм някоя случайна...имам кариера, собствено жилище вече, автомобил. Може и да не струват милиони, но малко жени могат да се похвалят с това на моята възраст/като да подчертая че нашите на са богаташи, които ми дават всичко/. Така че според мен е несериозно да искаш ръката на такава жена с ...не знам как да го кажа за да не обидя някой но да речем пръстенче за 15 лв от Джумаята в Пловдив. Всеки си знае цената. Но пак казвам и да не беше диамант пак щях да се омъжа за него, просто сега знам че е мъж който като поискам нещо ще лази по корем но ще го направи/което той показа и по време на подготовката за сватбата де
/
А всеки си има стил и харесва определени бижута така че надявам се на всеки половинката да му е купил точно какъвто пръстен си е мечтал
Много се извинявам за офтопика, ама стойността на човека се измерва според финансовите му възможности ли ? Тоест ти си постигнала нещо в професионален и финансов план и затова заслужаваш повече от примерно секретарка в Софийски градски съд, чиято заплата е смешна.
А по темата, моята пръстен е от бяло злато и с аметист, защото знае, че лилавото ми е любим цвят и имам доста неща в лила. Аз лично никога не съм имала идея в главата си за годежен пръстен, булчинска рокля и сватба. Предпочитам да усетя нещата и те да ме намерят един вид
. А и никога не съм казвала какво ми харесва или искам (все пак искам да си поблъска главата и сам да го избере, а не аз да му кажа предварително и да го улесня), защото най-обичам да ме изненадват и подаръците не винаги са това, което аз ще си избера, но пък обикновено улавят моят стил и дух и се радвам, защото е различно и най-вече са изненада, което най ме радва
.
Активен
kelly7
Новак
«
Отговор #216 -:
юли 04, 2012, 09:19:46 »
Уоу, не вярвах, че има такива хора... И все пак ще се моля да е сън!
Аз като ги имам тия неща какво?
Аз ако бях мъж не бих дори пожелал да ти предложа, камо ли със скъп пръстен....
Модератор:Не толерираме такъм тип изказване във форума!
«
Последна редакция: юли 04, 2012, 10:28:38 от gucci
»
Активен
radina85
Новак
«
Отговор #217 -:
юли 04, 2012, 09:21:07 »
Цитат на: kelly7 в юли 04, 2012, 09:19:46
Уоу, не вярвах, че има такива хора... И все пак ще се моля да е сън!
Аз като ги имам тия неща какво?
Аз ако бях мъж не бих дори пожелал да ти предложа, камо ли със скъп пръстен....
взе ми думите от устата.!!!!!!!!!!
по темата, моето пръстенче е от бяло злато с цирконий, но милото се пошегува, че се надява някога дам оже да ми купи истински диамант. но за мен това не е важно казах му че и без пръстен си е моето мишле
«
Последна редакция: юли 04, 2012, 10:28:56 от gucci
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #218 -:
юли 04, 2012, 12:38:28 »
Благодаря, че ме светнахте колко НЕ стойностен човек съм ,защото нямам диамантен пръстен, сега започвам да се самобичувам.Няма нищо, че съм доброволец и отделям свободно време, за да помагам на хората, или че предпочитам изкараните си пари да ги вкарам в обществено полезна дейност.Нали то по парите се измерва стойноста на човека.Пък аз си мислех, че парите те правят сноб и егоцентрик.
Активен
RunawayBride
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #219 -:
юли 20, 2012, 09:57:36 »
Моето пръстенче е от бяло и жълто злато. Половината халка е жълта, половината бяла и по средата е камъчето. Цирконий е, но е много красив пръстен.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #220 -:
юли 20, 2012, 12:12:54 »
пусни снимчица в галерията
Активен
mimitoisashko
Регистриран
Публикации: 1
Re:"Годежен пръстен - 3"
«
Отговор #221 -:
август 26, 2012, 10:49:02 »
Здравейте искам да попитам нещо свързано със годежните пръстени.Понеже ще предлагам на приятелката ми,искам да бъде романтично а не ми идва нищо на ум какво да направя,за да я изненадам ако може няколко съвета как точно да го направя понеже нямам идея как става това.Аз съм на 25 а тя на 20 ако можете да ми дадете идеи или как точно са ви предложили на вас.Благодаря предварително!!!!
Активен
Alichka
«
Отговор #222 -:
август 26, 2012, 16:04:56 »
Има специална тема за това. Идеи можеш да вземеш и от "Сватбата на..."
Там има доста разкази и може нещо да ти допадне
Активен
inkata
Любопитен
«
Отговор #223 -:
август 31, 2012, 20:25:18 »
Здравейте момичета!!! От това лято и аз съм в отбора на сгодените, с невероятно предложение на плажа. Изпращам ви безценното ми пръстенче, което всеки път като поглеждам ще си спомням най-невероятното и емоционално лято в живота ми!!!
IMG_0131 - Copy.JPG
(57.13 KB, 500x534 - видяно 514 пъти.)
Активен
Maria681
Ентусиаст
«
Отговор #224 -:
септември 01, 2012, 14:15:55 »
Inkata, уникално много ми харества твоя пръстен!
Сигурно защото е съвсем същия като моя
Желая ти успешна подготовка и приказна сватба!
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...