Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 15:21:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 2 3 [4]  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Бебеправенето и Емоциите - как се справяме с неуспехит  (Прочетена 4257 пъти)

магито
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2696

яхнала метлата

Разгледай галерията на магито

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: ноември 11, 2011, 21:26:13 »

Стаси при поликистозни яйчници трябва да се намери правилния хормон и доза с която да се прилага.Нямаш овулация това какво значи Луф синдром?Или поради поликистозата тръгват много фоликули и не излиза доминантен?Лекарката е затова да намери правилно решение и да има много момичета с поликистоза който имат деца, това е преодолима диагноза.Просто трябват адекватни действия и добър лекар, а ти се успокой, решение винаги има, винаги.

Знам че трудно, аз знам какво дъно ударих след инсе-то, но слънцето изгрява за нас всеки ден.Не сме фатално болни нали, може да стане но иска време и нерви е значи ще стане.Чудесата се случват мили мои само повярвайте smile
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 539

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Разгледай галерията на vanessssa

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: ноември 11, 2011, 21:54:46 »

Маги, последното изречение от поста ти ме кара да си мисля нещо... Wink
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2685

Усмихни се!

Разгледай галерията на Слънце

« Отговор #47 -: ноември 11, 2011, 22:49:37 »

Много ясно, че се случват чудеса!!!

Стаси, ти защо се отказа от репродуктивните специалисти? Обсъди подробно нещата със сегашната ти лекарка, виж какви са плановете й за действие, и ако трябва се консултирай и с друг специалист. А за чувствата ти - нормално да е се чувстваш така и изобщо няма за какво да се извиняваш - тази тема е за това. И е много хубаво да знаеш, че има някой, който те рабира. На мен преди много ми тежеше, че няма почти никой, който наистина да знае за какво му говоря. Обаче, да ти кажа, когато ми беше най-мъчно и най-много плаках, точно след това взеха, че станаха нещата  girl_wink Така че, недей се отчайва. Проблемът ви ми се струва решим, просто е нужно време да се намери точния подход good
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1334

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Разгледай галерията на StAsSi

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: ноември 12, 2011, 10:33:00 »

Благодаря ви много за подкрепата.
Чудеса се случват, да, така е. Явно просто трябва да съм по-търпелива и с усмивка да дочакам моето.
Слънце, не съм се отказала от специалист по репродуктивни проблеми. Напротив. От 3-4 месеца ходя постоянно при Юдова в Майчин Дом (както знаеш, тя е шефка на Инвитро Центъра в МД) и определено и имам голямо доверие. Така че, ще изпълнявам каквото казва, ще вървя по трънливия път и дано скоро видим светлината в тунела.
Благодаря ви още веднъж за милите думи. Днес съм много по-добре и изпълнена с надежда, че следващия път вече ще сме една крачка напред, а няма да стоим на същото място.  give_rose
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 268

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: ноември 16, 2011, 15:03:17 »

Днес разбрах че поредната ми близка приятелка е бременна - с нея месеци наред заедно се борихме за това и си споделяхме и знаех че ще дойде и този момент. Бях се настроила че много ще се радвам и наистина е така, ама след час сълзите започнаха да напират и се чуствам много самотна в тази моя борба  cray
Активен
Страници: 1 2 3 [4]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: