Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:25:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Среща на форумците от Англия
Страници:
1
2
3
...
6
[
Всички
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Среща на форумците от Англия (Прочетена 24986 пъти)
госпожица
Сватбен ГУРУ
Среща на форумците от Англия
«
-:
март 11, 2011, 12:12:40 »
Хайде момичета да си спретнерм една стещичка, че като гледам всички сте желаещи
За мястото то се знае Лондон, като гледам на всички ни е близо и удобно, остава само да си харесаме кога. Аз сега имам изпити и курсови работи, тъй че няма да мога преди началото на май, но съм сигурна, че другите можете да се видите по-ранко, пък аз ще се присъединя към втората. Чакам pavla, mama eli, alben4ik и Rosita, ако има и други да си признават и да се присъединяват!!!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Отг: Среща на форумците от Англия
«
Отговор #1 -:
март 11, 2011, 13:03:34 »
Аз съм с 2 ръце "ЗА", само че ще мога или преди 22ри април или след 5ти юни, защото между тези две датички ще си бъдем в България
Април ми се струва прекалено скоро
, а пък юни ми се вижда перфектния месеца за срещичка
Какъв съм егоист, а
Ама понеже първа се разписвам тук, викам дай да си кажа аз претенциите първа
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #2 -:
март 11, 2011, 19:13:02 »
Хайде и аз да си кажа ... ние нямаме за сега планове за някаква почивка, така че на мен ми е удобно по всяко време
Харесва ми юни тъкмо тогава ще е по - топличко и приятно, а и бебоците ще пораснат. Нека да си кажат и другите и ще видим какво ще стане, все пак чакме бебчето на pavla да се появи на бял свят и трябва да се съобразим и с нея, че тя ще е с най - малкото детенце
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3 -:
март 11, 2011, 19:29:27 »
Съгласна аз от 27 май нататък съм без планове, без деца, тък че съм лесна
А момичета да ви попитам вие ще карате ли вашите мъже да ви придружат ?
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #4 -:
март 13, 2011, 12:21:27 »
Ехаааааа срещичка
И аз съм за с две ръчички! Юни ми е перфектно, че април май ще бъде доста натоварен...
Цитат на: госпожица в март 11, 2011, 19:29:27
Съгласна аз от 27 май нататък съм без планове, без деца, тък че съм лесна
А момичета да ви попитам вие ще карате ли вашите мъже да ви придружат ?
Като го знам мойто пиле, едва ли ще може...все пак, ако вие водите вашите и той може да се навие. Еееее супер ще стане, ако успеем да се видим този път
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #5 -:
март 13, 2011, 19:15:14 »
Ами не знам дали ще дойде и мъжът ми, много зависи кога точно се разберем да се видим, защото той много често е зает - ако е през седмицата със сигурност няма да може да дойде, ако е в неделя може и да дойде, не знам, ще го питам. Ако дойдат и вашите и той сигурно ще дойде, иначе няма да иска - какво ще си приказва с няколко жени
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #6 -:
март 13, 2011, 19:30:02 »
Здравейте и от мен!
Щом всичките сте за юни май аз няма как да имам претенции,освен само за едно...да не е през седмицата,понеже тогава съм на работа!
А за половинките-моят сигурно ще дойде,защото не ми се пътува сама до Лондон,а и едва ли бих се справила сама!
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #7 -:
март 14, 2011, 11:49:28 »
Аз си мислех, че моята половинка няма да иска да дойде, но като го питах ми се нацупи как така без него съм щяла да ходя
Шантава работа са мъжете
Я кажете тези, които по-добре познават Лондон, къде да се засрешнем
Мен ми идват като идеи Regent's Park, Westfield или някъде около реката, там винаги е притно, макар че в Westfield през уикенда е лудница.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #8 -:
март 16, 2011, 16:47:22 »
Здравейте англичанки
, не можах да пиша ивесно време, защото имаме проблем с нета. Тъкмо ми зареди страницата и ме отхвърли и после докато чакам пак да ми зареди и се изнервя вече.
Както казах ... при мен няма проблем с месеците, съгласна съм на всичко
А Иван още не съм го питала, но предполагам че ще дойде, все пак няма да ме пусне да пътувам сама с Дани и количката. Но найстина трябва да е през почивните дни ( събота или неделя), че през седмицата е на работа.
Ще ми бъде приятно да се запознаех, ще бъде интересно според мен. Досега не съм ходила на такива "интернетски" запознанства
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #9 -:
май 20, 2011, 12:59:43 »
Ехо, я да ви побутна, че да се организираме.
Малко ни поуредяха редиците и аз останах единствената не-мама, но пък мерака да ви видя не ми се е стопил, още повече след като видях колко хубаво са си прекарали на българската среща, за която Бени може да ни разкаже по-подробно
И тъй, моят последен изпит е на 25 май и след това съм свободна, тъй че предлагам да се разберем кога ще ни е удобно на всички и да си спретнем една Лондонска среща
Очаквам включвания
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #10 -:
май 26, 2011, 11:37:48 »
Мами или не, няма значение, важното е, да се видим. Ние си изместихме малко прибирането и ще пътуваме на 29ти май. Лично аз предпочитам да се организираме за неделя, като обаче отсега казвам, че на 5ти юни няма да можем. Нека всеки да каже какво му е удобно и да се разберем за нещо. Ако изберете друг ден, освен неделя, мъжът ми ще е на работа и ще ни е трудно с придвижването, тъй като ние не живеем в Лондон, но пак ще се опитам да дойда. Казвайте и останалите какво и как и да се разберем за нещо
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #11 -:
май 30, 2011, 14:30:35 »
За мен/нас неделя(която и да е) е ОК! Когато кажете. А къде??? В някой парк, ако времето е ОК или някое хубаво местенце(подходящо за бебоци) на закрито ако е като днес (
)... Общо взето на мен нищо не ми идва на ум. St James Park ми харесва, но не знам как ще е с паркирането там или Hyde Park?! За закритите места хич не знам...
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #12 -:
май 30, 2011, 14:42:48 »
Ами за мен уикенда е О.К., без значение кой точно. За мястото нямаме никакви претенции. Ако е лошо времето може да се разходим из някои музей(нали са безплатни повечето) или мол
Иначе ако е хубаво на мен всички паркове ми допадат
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #13 -:
юни 07, 2011, 12:44:05 »
Момичета тук усещам нуждата от твърда ръка
Аз предлагам събота 18.06, свободни ли са всички? За време и място вие кажете, защото все пак сте с малки деца и трябва да ви е удобно.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #14 -:
юни 10, 2011, 21:42:12 »
Госпожица, ама колко съм изпълнителна, а, докато кажеш и се разписвам
Датата - Лично аз предпочитам да е 19ти юни, за да има по-голяма вероятност Данчо да дойде с нас, но ако решите да е 18ти ще се справим и двете. То ние така или иначе ще трябва да дойдем с влак, защото с колата в първа зона.... вече го преживяхме като ходихме за пасавана и не ми се виси пак в същите задръствания.
Мястото - На мен идеята за Сейнт Джеймс парк много ми харесва, защото ще можем от гарата да стигнем пеш до там, пък да не говорим, че това ми е един от любимите паркове....... спала съм там на палатка
, ама за това ще ви разказвам като се видим
Времето - Около обед за нас ще е идеално, за да има време да стигнем с влака, без да се налага да тръгваме в 6 часа сутринта!
Това е, аз си казах, сега чакаме останалите
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #15 -:
юни 12, 2011, 12:59:06 »
Аз предложих събота, понеже транспорта в неделя обикновенно е по-зле. Повечето ремонти и т.н. ги оставят за неделя и даже ми се е случвало да е затворена цяла линия на метрото, но както каза може и пеша
Ще чакаме другите.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #16 -:
юни 13, 2011, 14:16:10 »
Ей момичета още снощи щях да пиша, но интернета ми спече нещо
За нас 19 е ок! Жоро предложи Хайд Парк, защото там по-лесно става с паркирането. А ако го оставим за неделята 26 ще можем да послушаме и музика без пари, че тогава е фестивала Хард Рок в Хайд парк
(шегувам се) Мен ако питате по-добре да се ориентираме към нещо закрито, че времето не ми вдъхва много доверие. Май от четвъртък пак го дават да вали, дано се промени прогнозата.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #17 -:
юни 14, 2011, 10:27:43 »
Ето ме и нен
Аз май съм най - несиозна от всички ви (като не пиша нищо), извинете ме. Датата 19.06 (тази неделя е супер), тогава и татковците имат празник и ще го отпразнуваме по този начин
. Аз не съм запозната много с парковете и т.н. около центъра, защото не ходим там. St. James Park е добре впредвид, че е близо до метрото, защото както е казала Албенчик в онази лудница въобще не ми се пътува с колата, освек ако мамите от там не кажат някакви паркинги и т.н. Сега спорд мен остава да се оговорим за час и всичко ще е супер.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #18 -:
юни 14, 2011, 12:32:11 »
St. James Park е добре и предвид, че наблизо има и няколко музея, където можем да се приютим ако е по-лощо времето
Като за час, не знам до колко спят най-важните членове на срещата
Нас ни устройва всичко след 11, за да не трябва да ставам много рано, че ми е мноооого трудничко
Ние така или иначе, като дойдем до Лондон, най-вероятно ще си останем до никое време
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #19 -:
юни 14, 2011, 13:23:35 »
Да ти кажа честно не ми се вярва да отидем на музеи, незнам защо така си мисля
Ама първото, което ще кажат мъжете е да отидем в някоя кръчма (заведение)
, а не в музей. Може и да бъркам, де, ще видим. А иначе за часа: след 11 какво означава? Мен ме устройва по принцип всяко време, но е по - хубаво най - късно около 12, защото ходенето, връщането, бебоците и т.н. всичко си изисква време. А и всички бебоци си имат "вечерен час", та е хубаво да го спазим, че иначе после става много лошоооо
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #20 -:
юни 14, 2011, 17:31:01 »
Мен и 11 и 10 ме устроива, просто да не речете да е в 9.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #21 -:
юни 14, 2011, 18:55:40 »
Аз тъкмо проверявах нашите влакове и мога да пристигна на Виктория и в 9 и половина и в 10 и в 10 и половина, а от там до Сейнт Джеймс не е далеко, така че от 10 насетне, когато и да решите ние ще сме на линия в парка
Искате ли за всеки случай да си разменим телефоните?
Мама Ели ми го има (аз нейния също) , затова най-нахално си го пращам моя номер на ЛС на Госпожица и Павла
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #22 -:
юни 15, 2011, 10:56:41 »
Задравейте момичета, до колкото разбирам 11 часа е удобно на всички ни, ако искате да се уговорим тогава. Ако пък не давайте други предложения. Хубав ден и до после
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #23 -:
юни 15, 2011, 11:59:06 »
11 часа е супер и за нас
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #24 -:
юни 15, 2011, 12:13:45 »
Значи 11 часa, тъй като парка не е малък трябва да се разберем и за място по-точно
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #25 -:
юни 15, 2011, 14:51:40 »
ха ха найстина трябва
сега обаче казвайте вие някакви предложения и по точно тези който го познават, а ние останалите (или май само аз
) ще намерим местото по картата.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #26 -:
юни 15, 2011, 15:12:51 »
уффффф най-накрая да се добера до компа. Мястото и часът са ок и за нас
, то и без това от към 6-7 сме на крак
. За място за срещата, Бени и Гери от коя страна идвате?! И къде ще ви е най-удобно?! Аз мисля, че от към Палас ще е най-лесно да се намерим, избираме си знаменце и така най-лесно ще се ориентираме
Или ако идвате от другата страна там можем да се търсим...Ние май ще сме с колата, че малката ни е още много малка да я возим из мръсното метро, а с автобус е прекалено далече. И май ще се повторя, но какво правим ако вали из ведро?! Днес гледах прогнозата по ББС-то и в петък ще ни удави(дано да грешат), за събота и неделя казаха, че още не знаят, че било много променливо....Дано е хубаво, ама ако не е какво правим?! Музей, кръчма или някой шопинг ценър?!
нямам търпение
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #27 -:
юни 15, 2011, 15:25:15 »
Май по-добре шопинг, че с бебенца на кръчма
Ние сме с метрото, тъй че все ни е тая къде ще слезем, иначе метрото от Падингтън. Ако вали в най-лошия случаи може да заложим на нещо като Нандос
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #28 -:
юни 15, 2011, 16:25:26 »
Ами ние ще слезем на Виктория и така като гледам по картата май точно откъм Бъкингамския дворец ще дойдем. Какви са тия знаменца???
Аз имам вече номерата на Мама Ели и на Госпожица, така че, ако се загубим, ще звъня на тях
За нас и шопинг и кръчма са ОК, а пък ако решите и музей, въпреки че аз си мисля, че нали се събираме да се видим, да си приказваме и тн и не знам дали точно музей би бил най-подходящ като място за тази цел
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #29 -:
юни 15, 2011, 19:04:44 »
Ако вали аз съм съгласна за шопинк център
, ама на дали мъжката част ще е
Та сега сериозно ... само стискам палци да не вали и да е топличко, че да си изкараме по - хубаво, че дручко си е да е хубаво времето. А за срещата където кажете там, щом трябва знаменца да размахвам и това ще правя
Само да знаете, че нямам малко българско знаменце
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #30 -:
юни 16, 2011, 15:34:08 »
Момичета какво ще кажете за най-лесно да се срещнем направо пред двореца, там където винаги има туристи, за да снимат караулите. Аз мисля, че мога да позная Павла и Бени сравнително лесно, за Ели не съм 100% сигурна, но като видя една купчинка с бебнца, говореща на български ще се ориентирам
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #31 -:
юни 17, 2011, 12:55:51 »
Здравейте сладурчета
Аз съм съгласна с предложението ти да се срещнем направо пред двореца за по - лесно. Всички ще сме с колички, така че се надявам да се познаем. Аз невярвам да позная някоя от вас, защото не съм ви виждала снимки. Но си мисля, че Бени ще я позная, впредвид че тя е слагала най - много снимки в темичката си
. Аз все пак имам телефоните на Павла и Бени, но мисля че ще познаем. И така за последно да се уточним ... 11 часа пред портите на двореца. Така ли остава последно?
Хубав ден на всички ви, макар и дъждовен.
ПП: засега го дават, че в неделя ще е хубаво времето, надявам се найстина да е така.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #32 -:
юни 17, 2011, 12:58:32 »
Абе хора дайде някакви данни за този прословут фейсбук, че аз не съм много на ти с него и не мога да ви изнамеря
там аз съм вписана като Ели Иванова (по мъж)
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #33 -:
юни 17, 2011, 18:58:25 »
Ами май така остава, да - 11 чс пред главните порти на двореца
Аз си мисля, че ще позная Павличка и Мамчето, но Госпожица-та никъде не съм я виждала по снимки, само в галерията на една, но тя е много далечна
Ели, опитах се да те намеря във ФБ, ама ако знаеш колко Елита Иванови има.....
Пробвай ти да ме намериш, по-лесно ще ти е, защото съм си сложила и трите имена - Албена Василева Георгиева - на кирилица съм ги написала
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #34 -:
юни 17, 2011, 19:49:52 »
Ами Бени, аз съм ти пратила покана във ФБ от 100 години
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
юни 17, 2011, 20:11:07 »
Божеее, извинявай
Отивам да те търся
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
юни 18, 2011, 22:37:14 »
Сега е добре
, всички се изнамерихме и е ОК. Ама сега пък няма време да разглеждам снимки
ПП: Хайде момиченца-кокиченца да си лягате и да се наспите, че утре път ви чака
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #37 -:
юни 18, 2011, 22:41:33 »
Обаче албенчик и мен не ме приема за "приятелка"
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #38 -:
юни 19, 2011, 19:07:51 »
Момичета, само да кажа, че днес ми беше много приятно да се видим на живо
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #39 -:
юни 19, 2011, 19:32:24 »
Ех,тук най-сетне се получи вашата срещичка,за което се радвам :)Ще чакам да споделите снимчици и разказче!
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
юни 19, 2011, 23:57:06 »
Изи вече спинка и с татко и повкарахме къщата в ред та сядам да пиша
Момичета беше ми страшно приятно да се запознаем!
Надявам се съвсем скоро да повторим
и този път ще нося повече папкане на малката. Ели мерси за млекцето, чадърчето и ...... другият път аз черпя
Много бързо мина времето прекарано с вас и много приятно, чак не мога да повярвам, че се виждаме за първи път.... Имах чувството, че се познаваме от години и просто не сме се виждали отдавна...
Много гушки от нас
Цитат на: fiibi_bg в юни 19, 2011, 19:32:24
Ех,тук най-сетне се получи вашата срещичка,за което се радвам :)Ще чакам да споделите снимчици и разказче!
Нещо ми спече фотошопа, но утре обещавам да кача снимчици.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #41 -:
юни 20, 2011, 09:46:23 »
Здравейте и от мен
Срещата беше страхотна
На нас ни беше супер приятно и единствено съжалявам че не се срещнахме някъде на по - тихо и спокойно местенце, че беше много голяма навалица. Ама нищо, другия път по - добре ще бъде, обещавам
. Следващия път на някой парк, на питник, и ще бъде супер. Ще може да се видим и да си поприказваме спокойно.
Цитат на: pavla в юни 19, 2011, 23:57:06
... Ели мерси за млекцето, чадърчето и ...... другият път аз черпя
Павла, не се притеснявай, аз съм сигурна че следващия път всички ще бъдем по - подготвени.
После ще пиша още че сега малкия - голям мъж много мрънка.
Активен
maria_lakova
«
Отговор #42 -:
юни 20, 2011, 10:00:35 »
Момичета, следя ви през цялото време темата и ми беше интересно дали наистина ще се видите и ето, че първата среща е вече факт!
И аз се нареждам на опашката за снимки, така че не ни забравяйте!
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #43 -:
юни 20, 2011, 12:30:16 »
А.. Ели, мислех си, че се разбрахме, другия път в Уестфийлд
Много беше хубаво, Станислав, който малко се притесняваше преди срещата, даже пита кога пак ще се виждаме.
Вие какво правихте като се разделихме, ние пак се позагубихме и накрая хванахме метрото до Оксфорд стрийт.
Като се преместим Октомври, се надявам да съм по-ориентирана.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
юни 20, 2011, 15:40:25 »
Хайде и ние да се присъединим с едно голямо БЛАГОДАРЯ, че се събрахме!!! Много весело беше, момичета и много смях и аз точно като Павла имах чувството, че се познаваме отдавна
За тези, които ни четат и чакат разказче само да кажа, че организацията ни беше типично по женски
и на никой не му хрумна, че пред портите на Бъкингамския дворец, точно в 11 часа (смяната на караулът) ще е фрашкано с турсти (меко казано). Отне ни около един час за да се намерим, но пък чакането си заслужаваше и беше страшно забавно. Е, явно мъжете на всички са ни мрънкали малко докато се открием, но какво да се прави
Цитат на: госпожица в юни 20, 2011, 12:30:16
Вие какво правихте като се разделихме
Ами ние тръгнахме да се връщаме обратно към двореца и от там по колите и във влака, но понеже постоянно спирахме да си говорим (не знам защо спирахме, просто така се получаваше, явно имахме много неща за казване и ни беше страх, че няма да ни стигне времето)и доста повървяхме. Дани яде по пътя, в движение, после всеки татко си хвана бебето, пък ние трите вървяхме отзад и устата ни не млъкваха
Малкото Изи спеше, а пък Дани и Сиана официално се запознаха и си обърнаха внимание, аз всъщност само от там имам снимки, но като приспя дребка ще качвам.
Много объркано разказах всичко, но то е защото сякаш искам хиляди неща да кажа, но да ги събера в няколко изречения.
Целувки на всички и много скоро ще я повторим тази среща - ние вече чакаме с нетърпение
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #45 -:
юни 20, 2011, 18:50:18 »
Момичета много ви се радвам и чакам с нетърпение снимките.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #46 -:
юни 20, 2011, 19:40:34 »
Ето снимките от моя апарат, но това е само от "срещата" на Дани и Сиана и малко от влака, не съм снимала повече
- Павличка и Ели ще качат повече
http://alben4ik.snimka.bg/friends/forumska-sreshta-uk.601446.23958799
парола - Сиска
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #47 -:
юни 21, 2011, 09:35:25 »
Гери, Албенчик вече ти каза... тръгнахме да се прибираме, но нали бяхме тумба с колички и много бавно се получи всичко
. А за Уестфийлд се разбрахме там ако е лошо времето, но ако е хубаво ще се видим някъде на "зелено", че да е още по - приятно. Но това ще се разберем след време де, защото засега времето ни се сърди
Аз също нямам много снимки, мисля че най - хубавите снимки има Павла, защото Жорката снима много когато спирахме още първия път в парка, за да си похапне малката Изи. Трябва него да притесняваме всички
Снимките, който направихме ние са на фейс страницата ми:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.221313711222483.56282.100000315671020
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #48 -:
юни 21, 2011, 20:58:21 »
И аз много ви се радвам, че успяхте да се организирате. Следя темичката с интерес.
*mama Eli*, снимките във фейсбук не са достъпни.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
юни 22, 2011, 11:43:58 »
Цитат на: Nataliya в юни 21, 2011, 20:58:21
*mama Eli*, снимките във фейсбук не са достъпни.
Съжалявам, че така се е получило. При първа възможност ще кача снимките в галерията ми, за да са достъпни за всички.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #50 -:
юни 22, 2011, 11:57:21 »
Цитат на: *mama Eli* в юни 21, 2011, 09:35:25
Аз също нямам много снимки, мисля че най - хубавите снимки има Павла, защото Жорката снима много когато спирахме още първия път в парка, за да си похапне малката Изи. Трябва него да притесняваме всички
Най-накрая ето и нашите снимки:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2127258463037.126553.1293189219&l=869dd2091c
Другият път и Росито в групата
да не се спотайва
.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #51 -:
юни 22, 2011, 13:11:43 »
alben4ik аз не мога да видя албума ти в снимка.бг
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #52 -:
юни 22, 2011, 13:22:11 »
Павличка, тя Роси е в България вече, тъй че надали ще се присъедини
Много хубави снимки е направил Жоро.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #53 -:
юни 22, 2011, 15:40:24 »
Даа, снимките на Жоро са много яки
Цитат на: gucci в юни 22, 2011, 13:11:43
alben4ik аз не мога да видя албума ти в снимка.бг
Аз сега пак пробвах и става, не знам
, някой друг има ли проблеми да го види???
Гучи, ти нали пишеш паролата на кирилица??
Активен
rosit@
«
Отговор #54 -:
юни 22, 2011, 15:44:54 »
Еййййй момичета много се радвам,че срещата се е осъществила,но немога да видя никъде снимки!
Вярно,че съм си в Бг,но август живот и здраве,ако се върна отново в Англия ще се присъединя и аз към срещата,защото много ме е яд,че изпуснах тази!
Активен
maria_lakova
«
Отговор #55 -:
юни 22, 2011, 16:03:03 »
Цитат на: alben4ik в юни 22, 2011, 15:40:24
Даа, снимките на Жоро са много яки
Аз сега пак пробвах и става, не знам
, някой друг има ли проблеми да го види???
Гучи, ти нали пишеш паролата на кирилица??
Аз успях, но паролата трябва да се изпише с главна първа буква, както си я написала - може Гери да я пише като мен първончално с малки букви, че и на латиница пробвах доато я написах правилно!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #56 -:
юни 23, 2011, 13:33:45 »
Сега успях.Незнай защо предните пъти не успях.Пак я пишех на кирилица и пак с голяма буква.
Снимките са разкошни.Не можах да видя само на *mama Eli* снимките.Прекрасни сте.Много ви се радвам.Надявам се срещите ви да станат традиция.
Активен
rosit@
«
Отговор #57 -:
юли 02, 2011, 21:40:38 »
Предварително се извнявам за...
Мами от Английско,моле помогнете ми относно един въпрос!
Имате ли представа дали сега,ако се върна август месец ще успея да се запиша на гинеколог и там да продължат да ме следят и евентуално там да си вземам някакви помощи или какво и да е?
Още веднъж адски много се извинявам за оф топика!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #58 -:
юли 03, 2011, 23:31:28 »
Цитат на: rosit@ в юли 02, 2011, 21:40:38
Предварително се извнявам за...
Мами от Английско,моле помогнете ми относно един въпрос!
Имате ли представа дали сега,ако се върна август месец ще успея да се запиша на гинеколог и там да продължат да ме следят и евентуално там да си вземам някакви помощи или какво и да е?
Още веднъж адски много се извинявам за оф топика!
На така зададен въпроса ти, не може да се отговори. Работила и живяла ли си в УК за последната една година, имаш ли осигурителен номер, с какъв статут си? Ако не си работила тук и плащала осигуровки, ще можеш да си запишеш личен лекар и да ходиш на констултации, но няма да ти е безплатно, както и раждането, това се отнася и за помощите.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
юли 05, 2011, 11:33:47 »
Роси
Ето ти линк за майчинството там всичко е обяснено:
http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTaxAndBenefits/BenefitsTaxCreditsAndOtherSupport/Expectingorbringingupchildren/DG_10018869
Попълних ето тази форма + бележка от акушерката, която те следи:
http://www.dwp.gov.uk/advisers/claimforms/ma1_print.pdf
Ти имаш ли GP? Когато аз забременях първо отидох при него и той ми даде един списък с болници, в които мога да родя. Аз си избрах коя искам и той прати референс до болницата и от там получих писмо, с първият си час. Не знам, никой не ме е питал какъв ми е статута през цялата ми бременност. Всичко от епидурална до дамски превръзки беше безплатно. Също е безплатно, ако искаш да раждаш във вана и т.н.
За помощи, ние не взимаме така че с това не мога да ти помогна.
Сега и оправям детските и е малко по-сложно там(питат повече неща), но тях така или иначе сме решили да ѝ ги заделяме(нали са си нейни
) и да ѝ ги дадем като реши да следва хахахахахх или там каквото си реши.
Айде успех от мен!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #60 -:
юли 06, 2011, 16:30:52 »
Много често служителите по гишетата не са запознати с правилата и записват хората без да вземат под внимание статута им, но за последните няколко месеца нещата са затегнати и по правило хора, които не са живяли и работили 12 месеца в страната, може и да не получат безплатно лечение, и ще ги питат за документи, особено, ако е вече в напреднала бременност. Но ако имаш съпруг тук, тогава са други правилата. Просто е добре да бъдеш подготвена, че може да ти искат документи да докажеш от колко време си живяла в страната, защото ако трябва да раждаш тук и да плащаш излиза около 5000-6000 паунда.
Най-добре почети линковете на страниците на NHS. Ако имаш записако GP, тогава не мисля, че ще имаш проблеми. Успех.
http://www.dh.gov.uk/en/Healthcare/Entitlementsandcharges/OverseasVisitors/Browsable/DH_074374
http://www.associatedcontent.com/article/2323126/can_eu_women_give_birth_in_the_uk_free.html
http://www.adviceguide.org.uk/index/your_family/health/nhs_charges_for_people_from_abroad.htm
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
юли 15, 2011, 11:54:42 »
rosit@
, момичетата са ти отговорили. Зависи от статута ти, дали имаш личен лекар и т.н. А за помощи
ние не взимаме и не мога да ти отговоря. Трябва да отидеш при счетоводител и той да ти обясни системата. Знам обаче, че ако си самотна майка (т.е. ако нямаш партньор, съпруг) имаш право и много по - голям шанс. А ако имате ниски доходи ( не незнам колко считат за нисък доход) също имаш право да кандидатстваш, но пак не е сигурно че ще си отпуснат. Има и много други видове помащи, но не съм запозната.
Но ако си "нелегално" тук, нямаш право на нищо. Та дори и на безплатно раждане, да не говорим за помощи. А ако пък и мислиш, че детето ти ще вземе английски паспорт и затова искаш да раждаш тук, също не е вярно.
Виждам, че явно само си прочела отговорите и нищо не си писала, което е малко гадно за нас, а и ние с нищо повече не може да ти помогнем, след като само можем да гадаем какво си имала впредвид и не ни е 100% сигурно дали ти отговаряме правилно.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #62 -:
юли 17, 2011, 10:47:47 »
Хей момичета този път май ще е моята силна ръка
Ама е крайно време да се организираме преди ваканциите до България и Гърция....Забравих Ели и Бени кога ще тръгвате?! Другата неделя свободни ли сме всички?! Гери аз те питах във ФБ, ама май не си ми отговорила. Нашето предложение е следното:
Ако е топло времето барбекю в нас, че градината е широка(не е като парк де, ама лесно може да се съберем с дечицата около масата) и удобна. Ако времето е мрачно и дъждовно Уестфийлд, защото за разлика от градината хола и кухничката са ни теснички и няма как да се съберем и да ние удобно...
Айде ще се радваме да се видим
Активен
rosit@
«
Отговор #63 -:
юли 17, 2011, 11:01:17 »
Момичета адски много ви се извинявам,че не ви писах,но просто много неща ми се струпаха на главата и съвсем бях забравила.Сега ще прочета и всички линкове,които сте ми дали.
Аз си имам личен лекар в Англия,но тя така и неуспя да ми уреди час за среща с акушерка,при което аз й казах,че ще се прибера за някой дург месец в Бг и ми каза,че няма проблем,но само след това трябва да й занеса всяка една документация от прегледи и изследвания.И аз и приятеля ми си имаме иншурънс,аз съм селф емплоед,но той още не,Той е от 9 месеца там,а аз бях почти 5.Приятелят ми е говорил с нашия счетоводител и до колкото му е обяснил ще вземаме някакви помощи,но колко и какви и идея си нямаме.Аз с езика несъм чак толкова навътре и малко ми е притеснено как ще се справим.
Отново ви благодаря за споделеното инфо и ме извинете!
п.с.Много се извинявам за офтопика и ако искате ми отговорете на ЛС...но вие от къде избирахте вашите колички?
«
Последна редакция: юли 17, 2011, 11:22:43 от rosit@
»
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #64 -:
юли 18, 2011, 12:33:09 »
Павла, ние сме за с 2 ръце
Само се надявам да не те притесним много у вас и ще трябва да ми напомниш къде точно живеехте
Вие не бяхте ли близо до Хитроу някъде?
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
юли 18, 2011, 15:55:11 »
Ооооооооо
много якооооооооо, ама Павла както ти писах
ако става въпрос за 24.07 - не става. Иван е рожденник тогава, не че сме мислили купон да правим (все още нищо не съм мислила) ама все пак
Другата лоша новина е че времето ще е гадно. Дават го чак до другия вторник да е лошо. Много се надявам да лъжат де.
ПП: Ние имаме работа на Westfild (ако го изписвам правилно), трябва да правим 3D куб за подарък и разбрах, че там ги правят.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
юли 18, 2011, 18:12:45 »
Ели за нас няма кой знае какво значение точно кога, ще се радваме пак да се съберем тази или другата седмица...Предложих тази, защото не съм сигурна Бени кога тръгват за БГ. Ако са тук и следващият уйкенд и тогава барбекюто може тогава да се осъществи (пък и нали времето ще е по-добро другата седмица (а дано, че ми писнаха тези дъждове)). Но ако си тръгват края на юли може би уестфийлд тази седмица е супер идея....Бенииииии тебе чакаме
За нас лично наистина няма никакво значение важното е да се видим
преди някой да е отпрашил на почивка...
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #67 -:
юли 18, 2011, 21:35:21 »
Ох, как се радвам, че някой се сети да ни подбере, че то аз откога се каня да ви се обадя и да видим да организираме нещо, ама ми се завъртат дните толкова бързо.... Както и да е - ние си заминаваме на 31ви юли, значи сме свободни само на 24ти, но пък тогава Иван на Ели има рожден ден и те не могат
Какво ще правим?? Много искам да се видим преди да отлетим
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
юли 19, 2011, 12:18:40 »
Ние също май предпочитаме тази седмица, но пък май която и да е няма как да сме всички
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #69 -:
юли 19, 2011, 17:28:01 »
Момичета, не се притеснявайте за нас. Съберете се и си направете едно хубаво барбекю
(или шопинг
). Естествено е, че искам да ви видя, но проблема е в моята градина ха ха ха Организирайте се и се вижте, а с нас май ще стане след Бг т.е. октомври месец (малеее колко далече ми се вижда
). А ако през това време с Иван измислим нещо може и ние да се присъединим
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #70 -:
юли 20, 2011, 11:38:29 »
Сядам на бързо, че е лудница около нас....
Значи срещата за неделя остава?! Ще ви пратя адреса си малко по-късно...
Бени
вие с колата ще дойдете нали?!
Гери
от Рединг май има влакове до Ealing Broadway?! Жорката може да дойде да ви вземе от там или с Е10 спира до нас...Ще се разберем допълнително с вас.
Елииииии
Westfield е на 15 мин от вкъщи, само за по една биричка елате (и за по едно бързо кебапче
) Наистина много бих се радвала да се видим пък дори и за 15 мин, ако много бързате (мисля, че и другите момичета биха ме подкрепили).
от нас
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
юли 21, 2011, 14:56:15 »
Ами с колата, да.
Силно се надявам и Ели да могат да дойдат
Чакаме подробности за адреса на ЛС
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #72 -:
юли 21, 2011, 18:01:23 »
Аз само не разбрах за колко часа се разбрахме последно
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #73 -:
юли 21, 2011, 19:12:28 »
Охххх мадами и аз се надявам да мога да ви видя, но
. Все пак ще може ли и аз да получа адреса, а пък ще се постарая да накарам Иван да ви изненада ме
(но нищо не обещавам). Все пак да си изкарате супер приятно и готино, за да ме е яд още повече като гледам снимките после
( ха ха ха). Целувки на всички ви от нас!
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
юли 22, 2011, 09:10:55 »
Ей момичета сладки, вчера ви пратих адреса си на съобщения на телефоните (Ели и на теб). Знам че Гери го е получила. Бени и Ели надявам се да сте ги получили(Ели на теб два пъти ти го пратих) ще ви го пратя и на лични за всеки случай...
За времето между 12-1 как ще ви е?! Естественно и по-рано да дойдете няма да ви върнем
Да знаете Жоро от кога ми намила да ви се обадя и организираме нещо, ама пусто време все не стига...Та сега каза, че аз съм виновна че нямало да можем да сме всички
....Така че Ели ще се радвам да ни изненадате, че иначе бая сол ще има да ми мели на главата.... Еххххаааааа как се радвам, че ще се видим
Времето го дават хубаво за неделя(хладничко за стандартите на България, ама поне няма да вали
)
Айде до неделя
от нас!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #75 -:
юли 22, 2011, 16:43:37 »
Ох, и аз го получих, ама съм такава шматка, че си мислех, че съм ти отговорила, пък не съм
Ами между 12 и 1 е добре, ние май към 12 ще гледаме да дойдем, че да има време после навреме и да се приберем, че то ще си е доста пътуване до вас като гледам
До скорооооо
ПП Ще чакаме и Ели и Иван
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #76 -:
юли 25, 2011, 11:06:19 »
Охххх милички, ако знаете как ми се идваше
. Ама нали беше на Иван деня и той поиска да си го прекараме само тримата, та излезнаха на голяма разходка почти цял ден. Не можех нищо да му кажа, все пак е негов празника. Надявам се да се съберем пак след като свършат почивките на всички ни, за да може да сме всички заедно.
Хайде сега казвайте как си прекарахте и да ми покажете снимки задължително!
Павла, съжалявам че заради нас си имала разправии с Жорката
Много гадно ми стана като прочетох
Целувам ви всички!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #77 -:
юли 26, 2011, 21:17:49 »
Eли, жалко, че не сте успели да дойдете, но си права, че това си е денят на Иван и той решава
Ние си изкарахме прекрасно - хиляди благодарности на Павла и на Жорката, които бяха подготвили страхотно барбекю
Малката Изи е мноооого пораснала и много различна от предния път, когато я видяхме
Времето беше с нас - слънчево и топличко, но както Жоро казва, то до огъня на барбекюто прогнозата е за целогодишно лято. Все пак беше хубаво да се попечем на слънце и да се излежаваме на полянката...
Снимки Павличка е публикувала във фейсбук, така че там можеш по-подрбоно да видиш какви сме ги вършили
И следващият път вече всички!!!
Активен
Страници:
1
2
3
...
6
[
Всички
]
Нагоре