Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 04:00:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Отдушник! част 2
Страници:
1
...
58
59
[
60
]
61
62
63
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Отдушник! част 2 (Прочетена 303881 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Re:Отдушник! част 2
«
Отговор #885 -:
февруари 26, 2018, 15:20:50 »
Адиктет, дишай-издишай.Нормално е да се шашнеш и притесниш точно сега и това при една безпроблемна до момента бременност.Просто сега ще лежиш повече, ще пиеш конски дози магнезий и ще оцелеете.Мисли така, първо да мине 32-ра седмица, после да мине 37-ма седмица.Аз така бях с броенето от 27-ма нататък.
Прегръдки!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #886 -:
февруари 26, 2018, 15:28:12 »
ооо много съжлявам да чуя че си в болница. Искам само да ти кажа че минах през подобно нещо. не гледай 40та седмица, гледаш 32ра,34та и 36та. Ей това са седмиците, важни, във всички от тези седмици шанса е висок, макър че съм сигурна че няма да има нужда от притеснение за тях. Сега много лежане, ама много, само до тоалетната ставане и ще закрепите нещата. Ако имаш нужда от подкрепа ми пиши! Аз лежах от 26та седмица.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #887 -:
февруари 26, 2018, 15:43:38 »
Адиктед, гуш!
Много е трудно, но трябва да се мобилизираш и да стиснеш зъби, времето сега ще започне едва да ти се ниже, обаче тече и с всяка минута, със всеки час ти постигаш малка победа в борбата да останете 2в 1 възможно най-дълго! Ще се справиш, сигурна съм! Мног е тежко да си в болница, нищо да не зависи от теб, обаче ще издържиш.
Аз всяка нощ като заспивах си казвах " издържах и днес, ще мога и утре!". Другото което ме успокояваше беше, ме след 28 знаех че той има шанс да оцелее, а ти си вече 30, всеки ден в утробата е малка победа.
Щом нямаш контракции чудесно, разкритието може и да не се промени до раждането.
Стискам палци и кураж!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #888 -:
февруари 26, 2018, 15:53:51 »
Кураж, адиктед! Ще се справиш. Лежиш и почиваш. Бъди спокойна, в болницата си в добри ръце
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #889 -:
февруари 26, 2018, 16:11:19 »
Мерси, момичета. Предните дни бях спокойна, наистина са много мили лекарите и сестрите и въобще не съжалявам, че избрах тази болница, защото поне атмосферата не е потискаща и натоварваща, а и както съм сама поне не съм свидетел и на тежки истории. Даже честно казано мисля, че в момента в къщи ще ми е по-притеснено. Ама ето че една сестра от сутринта ме бутна, наистина единствената, която се държи сопнато откакто съм тук, но то и толкова ми трябва на мен.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #890 -:
февруари 26, 2018, 16:37:45 »
Нормално е една сестра да те гътне.В момента си много чувствителна!Почивай, наистина голямо лежане те чака, но не остана!
Активен
Alichka
«
Отговор #891 -:
февруари 27, 2018, 08:55:45 »
О, милата!
Много неприятно е всичко. Само мога да ти кажа "Браво!", че до 30-та седмица мина без проблеми.
Като се сетя с кокона как се молех да станат 30 седмици, пък после каквото сабя покаже. Е, износих си я. Така се бях настроила, че след това можех още 2 години да съм бременна с нея. Някак ми мина всичко лошо като очаквания и настроение. Сумарно един месец лежах с нея в болница
Депресиращо е - броиш минути, часове, а днес да мине, а утре да дойде... Жички и тръбички стърчаха отвсякъде. Миенето на косата си беше лукс
Четях Джерал Даръл и ми отвличаше вниманието с абсурдно смешни истории. Трябва ти нещо ей такова шашаво за четене, гледане...
Спокойно! Ще полежиш сега повече някоя и друга седмица. Ще си на конски дози магнезий до 36-37 седмица, а после живот и здраве ще има да обикаляш улиците яхнала бебешката количка
Ако това те успокоява, сега времето е гадно вън и добре да беше - не става за разходки
Горе главата!
Активен
Feribotka
«
Отговор #892 -:
февруари 27, 2018, 09:34:08 »
Уф съжалявам
Не им се шашкай на тоновете, тя просто си спи, мен също така ме бяха насмели и то вече бях в 9 месец и пак ревах като изрод, та хормони, нормално
Както са ти казали момичетата, лежи си и си почивай, предполагам помниш темата на Рат как всички стискахме палци да стиска кълки възможно най-дълго, а тя беше още от по-рано на легло, та вие двете сте си супер
Не знам дали те успокоихме, дано! Ама аз до последно вършах и така и не намерих време да си почина, а трябваше, та добре те е паркирала дори
Гуш!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #893 -:
февруари 27, 2018, 09:45:08 »
Адиктед
, съжалявам да видя, че така са се стекли нещата! Гледай напред на малки крачки, не я мисли 40 седмица. Първо стигни 32, после 34 и неусетно ще си в 36. После ще обикаляш по цял ден и ще се надяваш да родиш по-скоро, че много тежат последните седмици. Хубаво е, че си в болницата. Така всеки ден си под наблюдение и няма да изпуснат положението.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #894 -:
февруари 27, 2018, 16:07:33 »
Адиктед
, стискай краци, малко остана. Може би от болницата да ти изглежда много, но не е. Избутала си най най важната част. Не им се връзвай- те са грубияни, а и да не са- трябва да са по корави, защото гледат какво ли не и им е нужен доза брутализъм. Такава им е професията просто- мазолеста
.
Наслаждавай се на времето си сама- колкото и странно да ти звучи в момента, ония родилите са си в друг филм, изморителен и нов.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #895 -:
февруари 28, 2018, 13:54:29 »
Адиктед, как си? Какво се случва? Дай едно изречение ъпдейт, ако можеш.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #896 -:
февруари 28, 2018, 14:02:00 »
Рони, много съжалявам да чуя, че сте в болница.. Дано всичко е наред и спокойно се приберете скоро вкъщи
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #897 -:
февруари 28, 2018, 16:10:21 »
У дома сме от днес. Наред сме и двете, сънливостта ма бебето от вливанията премина и от вчера се мята и си прави необходимите криви. Мен искаха да ме пуснат вчера, но решиха да ме задържат до края на антибиотика, който вливаха заради високи левкоцити при приемането. Благодаря за мислите
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #898 -:
февруари 28, 2018, 17:14:58 »
Всичко ще е наред!!!
пращам позитивни мисли!
Активен
always_and_forever