СВАТБА В ГАБРОВО

<< < (31/33) > >>

chakrata:
Здравей , ivelka!
"Синкевица" е прекрасно място , работил съм няколко пъти там. Лично на мен по-вече ми харесват сватбите на открито , но вашата сватба е есента и хубаво е че сте вътре , защото вечер става доста студено. Дансинга е широк , но не ми харесва това че има много колони между дансинга и гостите , а когато са по-вече хора се настаняват и на вътре /чупката зад бара/ и хората не могат да виждат дансинга. Това са моите виждания , от гледна точка на оператор е трудно за работа , на вас може да не ви е проблем.
 Желая Ви страхотен купон и щастлив семеен живот!

redtiger:
Здравейте,
И ние ще сме младоженци в Габрово тази година. Поздравявам те за избора на ресторант, мястото е повече от приказно. Да, има чупки, но все пак мястото си заслужава и не е стар социалистически ресторант :)
Ние имаме проблем с водещата - колебаем се между Роси Колева и Станислава Харачерева. И двете са ни много  симпатични, но сме виждали как водят сватби. Така че, ако някой има повече информация и наблюдения, ще се радваме да я сподели с нас много!

Nina Style:
Цитат на: redtiger в януари 29, 2012, 23:12:17

Здравейте,
И ние ще сме младоженци в Габрово тази година. Поздравявам те за избора на ресторант, мястото е повече от приказно. Да, има чупки, но все пак мястото си заслужава и не е стар социалистически ресторант :)
Ние имаме проблем с водещата - колебаем се между Роси Колева и Станислава Харачерева. И двете са ни много  симпатични, но сме виждали как водят сватби. Така че, ако някой има повече информация и наблюдения, ще се радваме да я сподели с нас много!

Случайно присъствах на сватба с едната от тези водещи. Тази Роси Колева. На мен лично ми хареса как води жената. Много добре се справя. За другата не знам нищо. Мисля,че когато говорим за водеща е достатъчно да вземете на двете по-едно двд от техни сватби и ще прецените коя повече ви харесва. Важно е и самото отношение към вас от нейна страна при една среша и най-вече дали ще си допаднете. Не е нужно да се харесвате,а просто когато човек застане срещу вас, вие вече знаете дали той ви допада или не.  *THUMBS*

ivelka:
redtiger, поздравления! А в кой ресторант ще сте вие и кога ви е датата?  :[ Ако не е тайна, разбира се...

chakrata:
Да , наистина "Синкевица" е страхотно място , особено за снимки . Бих ви посъветвал да си оставите поне 1 час за фотосесия преди тържеството, защото стават уникални , разбира се трябва и фотографа да е добър :)
За водеща , да ме извинят другите колежки  :), уважавам ги всичките , но за мен Роси Колева е най-добрата!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница