СВАТБА В ГАБРОВО

<< < (30/33) > >>

chakrata:
Здравейте , Ammira11, понеже последно време габровските булки не им се пише нещо , ще си позволя да Ви предложа помощ , ако желаете разбира се , може да ми пишете на лични. Желая Ви успех!

best_angel:
Здравей Амира:)
на мен също ми предстои сватба,която ще бъде чак догодина,но започнах да се ориентирам лека-полека... Гледах снимки на украси на ресторанти, направени от   "карина", и останах възхитена... все още не съм ходила при тях и не знам какви са  цените там, но видях как са превърнали ресторанта, в които искам да е моета сватба, в една приказка....:)

best_angel:
ЕХОООО Има ли булки в грабровския регион???:)

venlaz:
Здравейте, скъпи момичета!Сватбата е невероятно приключение-много трепет и страхотно изживяване.
Казвам се Венета и съм водеща на сватби.Живея в Габрово, но екипът с който работя е от В.Търново.Гарантираме невероятен професионализъм.Индивидуален сценарий, перфектно качество на звук и осветление.
Ако някой от вас има нужда от водещ, DJ, танцьори и певци сме насреща да станем част от вашия празник. Пишете ми на имейл [email protected]

ivelka:
Здравейте! Аз ще съм габровска булка - сватбата ни е на 8.09. Знам, че реално имаме много време, но решихме да се подготвяме и пазаруваме от рано, за да не усетим затруднения в бюджета накрая, малко преди сватбата. Засега сме ангажирали агенция Карина и ресторанта в комплекс Синкевица. Ние ще сме 80-90 човека и се надявам да не е тясно и да има широк дансинг, защото решихме да сме вътре. Ако някой е присъствал на сватба там, ще се радвам да сподели мнение... Относно фотографа - ангажирахме Венци Йорданов, който е зает почти всяка събота до края на лятото. Всякакви мнения за него също ще са ми много полезни! Благодаря!  @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница