Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 15:36:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Халките VIII-ма част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Халките VIII-ма част (Прочетена 175782 пъти)
Monikamaria
Баш Майстор
Отг: Халките VIII-ма част
«
Отговор #135 -:
март 18, 2011, 16:30:48 »
nellyaci
, за да й затвориш устата може просто да й кажеш, че наистина вашите халки няма да ги направят от точно това злато, което ще дадете! Те претопяват всичко заедно и отливат от там. Все едно се преражда златото!
Не знам дали това става за успокоение. Ние предполагам ще си правим така халките също.
На
panteryx
мога да й кажа къде: в
http://www.jovanigold-bg.com/bg/wedding.html
като цената за изработката е 26лв. на грам.
Mariaid
, ако те притеснява че модела е *db*женствен
поискайте да е леко по-широк. Аз лично не мога да преценя, защото не знам как му седи на твоя младоженец. На моя специално една единствена от всички пробвани я възприех горе-долу! И аз не съм свикнала да го гледам с бижута.
Активен
nellyaci
Ентусиаст
«
Отговор #136 -:
март 18, 2011, 18:18:33 »
Момичета , благодаря ви много за съветите! Да ви предложа и аз една фирма- Jovani.Имат си и сайт , но като напишете Jovani в Google ще ви излезе.Имат хубави нещта.Модела за нашите халки там си го харесахме.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #137 -:
март 19, 2011, 09:59:51 »
Цитат на: Monikamaria в март 18, 2011, 16:30:48
nellyaci
, за да й затвориш устата може просто да й кажеш, че наистина вашите халки няма да ги направят от точно това злато, което ще дадете! Те претопяват всичко заедно и отливат от там. Все едно се преражда златото!
Не знам дали това става за успокоение. Ние предполагам ще си правим така халките също.
На
panteryx
мога да й кажа къде: в
http://www.jovanigold-bg.com/bg/wedding.html
като цената за изработката е 26лв. на грам.
Mariaid
, ако те притеснява че модела е *db*женствен
поискайте да е леко по-широк. Аз лично не мога да преценя, защото не знам как му седи на твоя младоженец. На моя специално една единствена от всички пробвани я възприех горе-долу! И аз не съм свикнала да го гледам с бижута.
сТрАхОтНо МеРсИ Monikamaria ще го посетим
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #138 -:
март 20, 2011, 18:54:56 »
И аз благодаря за мненията! Ще пообиколим още малко и вече в началото на април трябва да поръчаме, че няма време!
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #139 -:
март 20, 2011, 22:02:56 »
Другият уикенд планираме да поръчаме халките. Нашите май ще са от Сара трейд. Бях си харесала модел с много камъчета, но един бижутер ме отказа от него, защото много падали камъчетата и бил доста крехък пръстена. Показва модела, да не би някой да бере ядове с него.
Сега трябва да си харесам нещо друго
Доста ми е трудно да избера, защото държа халката ми да е 4 мм, защото са ми доста тънки пръстите и по-дебела ще ми стои грубо. Може би ще се спра на нещо такова, но бяло злато.
Имате ли идея, дали този тип камъчета са добре закрепени?
Активен
ivon_
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #140 -:
март 21, 2011, 09:53:37 »
Здравейте и от мен,аз съм новичка в темата. Да ви споделя,че ходихме до Сара Трейд в Раковски и наистина има много голям избор, друг е въпросът,че ние от мерене се обаркахме и нищо не харесахме в крайна сметка. Но има към 500 модела, като ги има и в женски размер и в мъжки и създават илюзия за още повече модели. Иначе ние си харесахме в един магазин, където имаше не повече от 20 модела, но пък всичките бяха интересни и дори сами ни предложиха да ни изразботят един, който харесахме в обратен вариант, този беше с повече жълто злато и по-малко бяло, сега ще ни го направят в повече бяло и по този начин не ни ангажират, ако не ни хареса си остава за мостра в магазина,това ми направи мн добро впечатление. Ако някой иска мога да споделя магазина. Иначе вчера от любопитство отидохме до Алтънбаш, аз имах мн по-различни представи за там, а те имаха 4 халки всичко на всичко и 2 каталога с много модела, но няма опция да го видиш на живо, да го премериш, като продавачката ни обесняваше непрекъснато колко по-красиви били на живо..и ни трясна цена 1900 за нещо,което нито си видял,нито премерил.Та дотук сме ние с халките,поне имаме време.
Активен
nadety
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #141 -:
март 21, 2011, 22:23:59 »
Ние взехме нашите точно от Сара Трейд в Раковски за 553лв.
Има огромен избор .. Доволна съм от облужването и обстановката в магазина
Активен
juji4
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #142 -:
март 21, 2011, 22:55:18 »
Цитат на: nadety в март 21, 2011, 22:23:59
Ние взехме нашите точно от Сара Трейд в Раковски за 553лв.
Има огромен избор .. Доволна съм от облужването и обстановката в магазина
Колко грама са вашите защото на нас цена под 600 лв.там не ни казаха?
Активен
ivon_
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #143 -:
март 21, 2011, 23:33:49 »
И на нас ни казаха,че почвали от 53 или 57лв (не помня точно) за грам нагоре...и аз очаквах да е малко по-евтино предвид, че е в Раковски
дай снимчица да им се порадваме
Активен
nellyaci
Ентусиаст
«
Отговор #144 -:
март 25, 2011, 08:40:16 »
Ние си поръчахме модел на Jovany- B4(ако някой проявява интерес на сайта им може да ги види), но на моята искам да има малко камъче.Естествено и хабер си нямам как биха изглеждали, защото ще ги правим чрез посредник, и честно казано ме е страх какво ще представляват. Освен това моята ще излезе около 5 гр.-не ви ли се струва много.Моделчето изглежда много нежно и изчистено, но не мога да си представя как биха изглеждали 5 гр.Притеснявам се да не би да стане огромна и цялата ми ръка да е в халка.А аз нося нежни бижута!
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #145 -:
март 25, 2011, 09:24:38 »
Цитат на: pinkbird в март 20, 2011, 22:02:56
Другият уикенд планираме да поръчаме халките. Нашите май ще са от Сара трейд. Бях си харесала модел с много камъчета, но един бижутер ме отказа от него, защото много падали камъчетата и бил доста крехък пръстена. Показва модела, да не би някой да бере ядове с него.
Сега трябва да си харесам нещо друго
Доста ми е трудно да избера, защото държа халката ми да е 4 мм, защото са ми доста тънки пръстите и по-дебела ще ми стои грубо. Може би ще се спра на нещо такова, но бяло злато.
Имате ли идея, дали този тип камъчета са добре закрепени?
Pinkbird
, относно този последния модел го имаше в едно списание и пишеше че е здрав, но не беше от злато, понеже то е сравнително меко. За жялост не си спомням какъв беше материалът, но знам че е по-скъп от златото. Моята халка е ето такава и е 4 мм точно
halka.jpg
(16.15 KB, 304x230 - видяно 4387 пъти.)
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #146 -:
март 25, 2011, 13:06:11 »
kala
, мерси
Твоята е много красива и нежна. При нас покупката на халките се отлага за края на април,
но пък ще имаме възможност да пробваме мостри. Само по снимки ми е много трудно да избера, друго си е да си го сложа на пръста:)
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #147 -:
март 25, 2011, 16:00:57 »
Момичета, разгледах сайта на Jovany (от любопитство) и искам да ви кажа, че всъщност тези халки са нa турскaта фирма "'Kocak Gold" - даже ми се струва, че и направо снимките са от там. Във Варна например, м-н"Хугасян" работят с техни брачни халки (знам го, защото нашите халки са от там и ги открих сега в каталога на Jovany). Ето това е сайта на "'Kocak Gold"
http://www.kocakgold.com/#
, може да си харесате нещо, което го няма в каталога на Джовани и да ги помолите да ви го поръчат например. Аз лично не съм много доволна от нашите халки, защото много се надраскаха и все си мисля, че трябва да си направим нови - от платина. Препоръчвам ви, разбира се ако имате възможност, да си направите халки от платина. Все пак халката е нещо, което се предполага, че ще носите всеки ден в продължение на много години, но в повечето случаи златото се надрасква и износва без значение от модела.
Активен
animal
Ентусиаст
Публикации: 131
«
Отговор #148 -:
март 25, 2011, 19:31:06 »
До скоро мислех да си правим халките от бяло и жълто злато, но като чета мненията ви за платината май ще размисля
Някой може ли да ми препоръча ателие, където работят с платина?
Активен
Wonder
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #149 -:
март 25, 2011, 20:01:35 »
pinkbird
, наистина са здраво закрепени този тип пръстени. Нашият златар ни показа с лупа как точно го прави: самата повърхност на метала микромилиметри покрива самия камък, като го защипва и се вижда единствено под лупа. Като минеш отгоре с пръст усещаш много, ама много леко как камъкът не можеш да го закачиш, защото е една мини идея надолу под сплавта за пръстена. Не знам дали го обясних много добре, но се надявам да съм помогнала. По принцип, това го правят с диаманти, тъй като циркониите се чупят при "защипването" на камъка, където се използва доста сила.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...