Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 13:43:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 8 9 [10]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Сара Трейд  (Прочетена 24251 пъти)

Pachoran
Сватбен ГУРУ
Публикации: 785

Разгледай галерията на Pachoran

« Отговор #135 -: ноември 14, 2011, 21:04:57 »

Село или град - това няма никакво значение относно празника на младоженците или пък дейността на фирмите в златарския бранш. Сега разбрахме що за стока си и изобщо какво преследваш. Във всички случаи имаш възможностите финансови да ползваш услугите на тази фирма, а не на "бутиковите" ателиета в квартала, Алтънбаш, Сваровски или всички останали.... Простирай се според възможностите и поведението си, а за възпитанието.......няма смисъл да говорим
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 79

Разгледай галерията на abrakadabra

« Отговор #136 -: ноември 14, 2011, 23:32:32 »

Така... аз за да сложа край на острия тон, бих препоръчала на бъдещите булки една немска марка - breuning. Техни екскулзивни вносители за Julliany. Но, ако бъдат поръчани директно от Германия, можете да спестите от цената, без компромис в качевството.
Халките които аз избрах, са от мноооого известен магазин в Пловдив, чиито собственици са ни достатъчно близки. Халките струваха общо 3750. Съветът, които получихме обаче, е да изберем по-семпъл модел, нещо по-лесно за поддръжка, защото и от стомана да са-се износват изключително лесно - все пак на ръцете си ги носиш, не си държиш у вас! Изберете качествен материал - това ни казаха, без камънчета/това за мен де smile/, защото това е нещото, с което компромис не бива.
Ние тепърва ще идем до така коментираната Сара Трейд - макар че същите тези собстваници на магазина, предполагат, че ще се върнем с празни ръце - не за друго, просто халките са като снимките - те остават за цял живот, и бих дала повече финанси за това перо, отколкото да речем за украса. Но за много хора съотношението качество/цена в Сара трейд е ок. Дано и да мен така да се окаже, но преди да направя избора си, задължително считам, че е редно да видя все пак колко губя от качество, за сментка на цената.
Активен
Smily
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #137 -: януари 26, 2012, 18:54:40 »

Аз да ви кажа, ние ходихме до Раковски.Минавахме просто на близо и знаехме от наши приятели за тях.Та бяхме в магазина им.Наистина огромно изобилие!На мъжа ми направо му прилоша при мисълта колко време може да продължи избора, но се справихме сравнително бързо.Та  на темата.Нашите халки са от бяло злато, половината мат, половината гланц.Моята халка е с камъчета.Честно казано "мата" за съжаление падна!!!
Но и нашите кумове са се женили преди 4 години и техните халки са имали мат и е паднал.Не са купени от същата фирма.Явно методът на изработка, който се ползва е кофти.Иначе аз нашите хаки много си ги харесвах и засега макар и без мат все още държат фронта! Надявам се да не ми паднат камъните!!!
Активен
maslenka
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #138 -: май 17, 2012, 18:04:41 »

Прочетох тази тема и взех да се притеснявам за халките ни, които са от Сара Трейд  angry Отчитам моя грешката, че не съм се осведомила предварително за въпросната фирма, но реших да се доверя на половинката ми, която много ги похвали и каза, че техните модели били почти навсякъде. Ходихме специално до Раковски, наистина продавачките в магазина са толкова неразговорливи. За първи път ми се случва да трябва да теглиш с ченгел думите от устата на КОНСУЛТАНТ, от който се предполага, че трябва да те ориентира и насочи в избора ти. Съответно сега въобще не знам нашите халки с какво покритие са, но искрено се надявам да не се скапят за един месец  Oh my ...
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: