Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 08, 2025, 22:02:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част  (Прочетена 161801 пъти)

Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #375 -: март 18, 2011, 16:09:47 »

Здравейте момичета, нашата сватба я готвим за юли месец за момента единственото което сме направили е да запазим ресторанта и сега направо незнам от къде да я почвам   insane
незнам кое трябва да се направи първо.тази събота и неделя ще ходим по агенциите най-вероятно ще искам от тях единствено украсата и незнам къде да търся видео фото и DJ и ми е много важно искам да има водеща на ритуалите а не намирам никъде такива услуги в нета help

Всяка агенция ше ти предложи водеши за ритуалите ,което лично за мен е излишно .Дргугия вариант е фото и камерата съшо да ти предложат някой който води ритуали /то обикновено като се замисля са едни и същи тези водещи /
Попитай в агнециите и за фото и диджей и камера те винаги работят с някого
« Последна редакция: март 18, 2011, 16:13:38 от Bibsi8792 » Активен
azaliya
Новак
*
Публикации: 11

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: март 18, 2011, 16:42:50 »

Flower Bibsi8792 благодаря ти много, така ще направим още утре с любимия.
А относно водещата отначало бях предубедена че няма никакъв смисъл да има,но на сватбата на брат ми останах очарована и доста си поплаках  cray на посрещането на младоженците в ресторанта /но проблемът е че сватбата не беше в Бургас и ще ни излезне доста скъпо да я ангажираме /, но надявам се че ще успеем да измислим нещо
Активен
azaliya
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: март 18, 2011, 16:56:48 »

Момичета притеснена съм... първоначално гостите на сватбата ни бяха към 90 човека сега се оказва че още преди да сме дали поканите 5-6 от тях неможели да дойдат....как смятате в ресторанта бихи ли ми напарвили пролем /Основна зала на х-л България/ ... а не ми се иска да каним хора които не си заслужават ... макар че тези които ни отказака покани пак ше им дадем... girl_impossible
Не се притеснявай ние също сме в хотел България в основната зала, когато ходихме да го капарираме разговаряхме с една жена и тя ни каза че иска 1 седмица предварително броя на хората и тогава ще уточним менюто, и ако имаме съмнения за дадени хора че няма да дойдат да напишем на разположението на масите примерно 1 резерва и в случай че госта дойде веднага ще ми бъде сервирано, но пак за твое успокоение отиди да говориш с тях на място и не се притеснявай всичко ще е  good
Активен
azaliya
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: март 18, 2011, 17:40:53 »

В Бургас водещи за сватби няма.
Ние ползвахме Пламен Каров, но той е назначен към Общината. Няма особен опит със сватби.
Обикновено викат от Пловдив или София.
chantrer каква беше цената на услугата и до разрязването на тортата ли остана
но щом казваш че няма много опит  sad няма смисъл да го наемам
пък и на мен ми се иска да бъде женаа  girl_wink
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: март 18, 2011, 18:09:11 »

В Мираж всичко е ОК. Вчера взех и скица с масите и менютата. Условията си останаха същите, каквито ги бяхме договорили.
Активен
chantrer
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #380 -: март 18, 2011, 21:36:55 »

chantrer каква беше цената на услугата и до разрязването на тортата ли остана
но щом казваш че няма много опит  sad няма смисъл да го наемам
пък и на мен ми се иска да бъде женаа  girl_wink

Остана до рязането на тортата. Имаше си сценарии, предварително уточнен с мен и съпругът ми. Май беше 300лв хонорара, но не съм сигурна.
Активен
kremi_bs
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #381 -: март 19, 2011, 14:51:19 »

Здравейте.Благодаря на всички за съветите които ми дадохте .Сега се връщам от командировка в чужбина и нямах възможност да влизам в форума. След дълго умуване с милото  решихме да си наемем агенция за пълното организиране на нашата сватба,тъй като нямаме нужното време.Октомври е доста далеч,но все пак това ще бъде нашия приказен ден и се вълнуваме много(но вие най-добре знаете какво вълнение  chee .За това ако някой може да ми препоръча някоя сватбена агенция на която мога да се доверя изцяло.Очаквам вашите предложения с най-голямо търпение smile Благодаря предварително  Sunshine
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: март 20, 2011, 01:12:58 »

kremi_bs, ние ще  сме с  "Магнетик",  но  сме още  в  началото на подготовката и  не  мога  да изкажа никъкви впечатления все  още. В Бургас  има  голям  избор на агенции и всяка предлага едно  и  също. Ако  си наясно какво  искаш или  пък  имаш някъква  предтава за  това как  искаш да  изглежда  всичко към  която и  агенция  да се  обърнеш ще  ти  свършат  еднаква работа(лично  мнение).

Активен
chantrer
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #383 -: март 20, 2011, 02:56:33 »

От мен имаш един глас за "Диаманти" . Нашата сватба беше трудна за организиране, но се справиха перфектно.
Активен
megan4e85
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #384 -: март 20, 2011, 20:11:53 »

Аз също бих препоръчала "Диаманти", въпреки, че сватбата не е минала, но засега съм с добри впечатления.
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #385 -: март 20, 2011, 21:41:25 »

Креми, на мен ми допаднаха нещата на тази агенция, на която й тече реклама в момента..White Magic. Ако се натисне банера, той препраща към сайта и там може да се разгледат техни сватби. Имат интересни украси, аз обичам по-нестандартните идеи.Но и агенциите, които са препоръчали другите са също добри  good
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: март 20, 2011, 22:02:07 »

Ние също ползваме услугите на Диаманти и засега всичко е просто прекрасно. Сватбата ни не е минала, но мисля, че няма да имаме проблем. Все пак е добре да се срещнеш лично с няколко агенции, за да придобиеш лично впечатление и в зависимост от това какво искаш да избереш най-добрата за теб агенция.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: март 21, 2011, 15:28:46 »

Някой може ли да ми каже цената за сключване на граждански брак в събота, в ритуална зала, без да има последващо подписване ?
Активен
nelitoo
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #388 -: март 21, 2011, 15:36:50 »

Какво имаш предвид под "последващо подписване" ? Иначе цената на граждански брак е 98лв през съботно - неделни дни, а през седмицата май беше 60лв.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: март 21, 2011, 15:39:19 »

Без да идва представител на ритуалната зала в ресторанта, това имах предвид. Благодаря ! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: