Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:34:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част  (Прочетена 155102 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: февруари 23, 2011, 13:02:03 »

"Св. Иван Рилски" до Свободния университет. Малка, красива и уютна църква, а през топлите сезони има идеални места за различни фотосесии, освен морската градина.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: февруари 23, 2011, 13:08:24 »

Bibsi8792, не галерията, а албума - лилавото "бутонче" под името и аватара ми.

Може пък като му покажеш снимките на товя човек, да реши, че не е толкова лошо. smile
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: февруари 25, 2011, 10:51:11 »

Момичета, нещо се загубихте  blum
Ние си избрахме видеооператор, другата седмица ще ходим да го капарираме. Остана ди джея и вече мога да си поотдъхна един вид.
А и в неделя ние ще ходим на изложението, с младоженика, защото му обещах че дотогава няма да го занимавам със сватбарски неща  pardon
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: февруари 25, 2011, 10:59:53 »

"Св. Иван Рилски" до Свободния университет. Малка, красива и уютна църква, а през топлите сезони има идеални места за различни фотосесии, освен морската градина.

Аз също много харесвам тази църква , нашата сватба също беше там.Освен това е много компактно относно това че не търсиш места за паркиране , а като се спре за ритуалната зала и направо после в църквата. smile
Активен
lulu_f
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #244 -: февруари 25, 2011, 14:05:21 »

Момичета отдавна не съм се включвала, но бавно напредваме с организацията.
Нашата венчавка ще е в "Св. Иван Рилски". Цената е 151лв. За информация само, в "Св. Св. Кирил и Методи" е 150, а в "Св. Богородица" - 96. Ние решихме да сме в Иван Рилски, защото после да ни е по-близко за ритуалната зала, а не да тичаме и да сме под напрежение. Ще можем да си направим спокойно и снимки до Унивеситета.
Вече и младоженеца е с костюм   smile та останаха само дребни неща - покани, подаръчета, халки и други дреболийки.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: февруари 25, 2011, 14:27:09 »

lina_bs на  кой  видеооператор  се  спряхте?
И  аз  исках  да  отидем  на  изложението в  неделя  с  младоженеца ,  ама ме  одрязоха cray . Аз  пак  ще  отида  де   yahoo 
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: февруари 25, 2011, 14:44:28 »

Веско Лазаров
И мен ,аха, да ме отрежат, обаче звъннах на майка му  diablo 
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #247 -: февруари 25, 2011, 14:46:35 »

Момичета отдавна не съм се включвала, но бавно напредваме с организацията.
Нашата венчавка ще е в "Св. Иван Рилски". Цената е 151лв. За информация само, в "Св. Св. Кирил и Методи" е 150, а в "Св. Богородица" - 96. Ние решихме да сме в Иван Рилски, защото после да ни е по-близко за ритуалната зала, а не да тичаме и да сме под напрежение. Ще можем да си направим спокойно и снимки до Унивеситета.
Вече и младоженеца е с костюм   smile та останаха само дребни неща - покани, подаръчета, халки и други дреболийки.

Чудно ми е само зашо има разлика в цените???? crazy Ритуала нали е един и същ??Или аз съм в заблуда
Нашата май ще е Кирил и Методий ... мойто мъж решило да е там ....и йок....къде го чукаш то къде се пука..... girl_impossible
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: февруари 25, 2011, 14:56:23 »

Чудно ми е само зашо има разлика в цените???? crazy Ритуала нали е един и същ??Или аз съм в заблуда
Нашата май ще е Кирил и Методий ... мойто мъж решило да е там ....и йок....къде го чукаш то къде се пука..... girl_impossible

Разликата е че Кирил и Методии и Иван Рилски , са на по хубави места , малко по големи и по предпочитани , Св Богородица е много трудно за паркирване , мястото е неподходящо за много коли , а и самата църква не е много голяма за много хора.На мен лично си ми харесва много , но избрахме другата защото ни беше по удобно за паркирването и не губихме време ,защото ни беше дневна сватбата и няма много време за мотане в такъв случай.
Активен
lulu_f
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #249 -: февруари 25, 2011, 15:03:45 »

И аз мисля, че разликата в цените идва от местоположението и разбира се вида на самата църква. Но пак това не е малка разлика - над 50%. Не мога да си го обясня. Но знам например, че в София в църквата на площад Св. Неделя миналата година беше около 250лв ритуала. Много голямо разминаване ми се вижда в цените.
А за изложението и ние искахме много да отидем защото сега е времето да си купим чаши да си изберем покани, сувенири и други, но за жалост няма да можем да се приберем към Бургас тази седмица.
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #250 -: февруари 25, 2011, 17:04:12 »

Момичета, аз пък много се чудя дали да ходим на изложението  blush, почти вс си имаме, само дреболиите ни липсват (чаши, кошнички, късметчета), да не взема да си харесам нещо, от това което вече имаме и да ме е яд после  nea Ще кажа на милото той ако иска
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #251 -: февруари 26, 2011, 18:13:30 »

Не мога да ви опиша колко съм горда от себе си  blum, от няколко дни врънкам момчето си да огледаме за костюм, днес най-накрая ме огря  yahoo. Бяхме се запътили първоначално към един магазин, но влязохме в друг, и да ви опиша гледка - влизаме през вратата -> първия манекен –> "това е костюма"  funnytooth Е нямаше неговия номер, но ще изчакаме да заредят, и след това не пожела да влезем в друг магазин.   crazy Мъжка му работа
Активен
sisony
Любопитен
*
Публикации: 45

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: февруари 26, 2011, 19:46:25 »

irkaaa, моя е същия  smile , влезе в 2-3 магазина и се изнерви. Не можем да се разберем за модела.Той харесва един, аз друг.
  На изложението мислех да ходя, но в това време не ми се мърда никъде. Ако някоя от вас ходи после ще разказва с какви впечетления е останала.
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 26, 2011, 21:17:07 »

Аз пък няма да ходя да избирам костюм с него. Разбраха се с кума да ходят двамата.  smile
Обещавам утре да разправям , как е било
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #254 -: февруари 26, 2011, 21:18:30 »

я ми припомнете къде беше изложението ?
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: